Graag stel ik familie Olivette aan jullie voor:
Papa Kay (38), Mama Marjolein (38) en onze 3 vrolijke kids, die elke dag als avontuur zien:  Olivier (4), Yvette (2) en kleine Lucas (7 mnd)
Onze 2 katten Rosé en Selva die Amsterdam graag ontdekken. niet te vergeten. Op olivette.nl geven we onze lezers een kijkje in ons hectische wereldje waar “fun” de hoofdrol speelt. We schrijven over trends, gadgets, lifehacks, wat ons bezighoudt en over wat (aanstaande) ouders interesseert. We zijn vooral niet te serieus. Wij vinden het een avontuur om te testen, anderen te informeren en te inspireren. Alle ballen worden hoog gehouden en af en toe valt er eentje. Welkom in de wereld van Olivette! We zijn heel graag met onze lezers in contact en vinden het leuk als je een reactie achterlaat, we reageren altijd. Misschien iets later, maar dan heeft Olivier zijn kasten leeg getrokken, Yvette de muur onder gekleurd, of Lucas heeft honger. Maar we reageren zeker!

Samenwerking
Lijkt het je leuk om samen te werken? We sturen ons mediakit met plezier op en ook voor tips, tricks of inspiratie staan we open. Familie Olivette is dol om op avontuur te gaan en we delen onze ervaringen graag met geïnteresseerden. Papa, mama en de kids in huize Olivette kijken uit naar een leuke samenwerking en wensen jullie een hele fijne dagIMG_8856

Een blije groet, Cordialement,

Marjolein Goedhardt-Westerbaan

Email : info@olivette.nl
www.olivette.nl
Twitter Facebook Youtube Instagram

Disclaimer

Wij gaan zorgvuldig om met alle persoonsgegevens zoals dit binnen de Wet Bescherming Persoonsgegevens is aangegeven. Persoonsgegevens worden nooit doorgegeven, enkel in het geval van winacties.

Winacties
We delen heel graag onze ontdekkingen met onze lezers en geven veel weg. Veel producten geven we door of kopen we zelf. Het komt ook voor dat wij producten ontvangen in ruil voor een advertorial. Winnaars ontvangen van mij een persoonlijk bericht. De prijzen die beschikbaar worden gesteld door externe bedrijven, worden na het sluiten van een actie, zo snel mogelijk verstuurd. Het transport wordt opgepakt door de mediapartner. Hier kunnen geen rechten aan worden verleend. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Na het sluiten van een winactie, vragen wij de winnaar binnen 5 dagen contact met ons op te nemen. Als hij/zij zich dan niet heeft gemeld, wordt de prijs nogmaals verloot onder de deelnemers.

Aansprakelijkheid
We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, door handelingen, content en/of beslissingen veroorzaakt door de informatie op Olivette. Ondanks onze zorgvuldigheid zou kunnen gebeuren dat er informatie niet volledig of geheel up-to date is. Wij doen hier onze uiterste best voor en controleren onze content voor publicatie. Daarnaast dragen wij geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de linken waar wij naar verwijzen. Hier gelden dan ook de voorwaarden van de betreffende website.

Copyright
De teksten, afbeeldingen en vormgeving is eigendom van family Olivette. Mocht u content willen gebruiken, neem dan contact met ons via info@olivette.nl Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor de rechten die zijn verbonden aan beeldrecht, merkenrecht en auteursrecht van de partners waarmee wij samenwerken. Mocht je menen auteursrecht te bezitten op geplaatste content, neem dan contact met ons en dan lossen we uiteraard op door de credits te vermelden.

Reviewsolivette
Wij krijgen regelmatig producten opgestuurd of diensten aangeboden van (web)winkels, merken of mediabureaus. Je kunt gesponsorde content herkennen aan het Olivette label onder het artikel. Uiteraard kopen we ook veel producten zelf en geven hier altijd een eerlijke mening over. Wij delen graag onze favorieten en kiezen er ook voor om ergens niet over te schrijven als een product ons niet aan het hart ligt. Het opsturen van producten betekend dus niet automatisch een (positieve) publicatie. Het is in een review duidelijk of wij het toegestuurd hebben gekregen, of dat wij het zelf gekocht hebben.

Partners die vertrouwen hebben in familie Olivette:
Olivette staat in de top 100 van beste mama bloggers en in de Ultieme Mama Blogs Lijst; De Mamablogs.