Zwitsal is onze all-time favoriet. Ik denk dat we inmiddels wel alle producten hebben uitgeprobeerd en getest. De herkenbare gele flessen zijn overal te vinden, we kunnen er niet genoeg van krijgen. We hebben al eerder een mama heel blij gemaakt met een riant Zwitsal cadeaupakket en doen dit graag nog een keer om onze blog wat meer bekendheid te geven. Daarnaast is de geur onweerstaanbaar en is een must voor elke (aanstaande) mama. We hebben ons voorgenomen om vaker leuke acties te organiseren met producten waar wij, of onze kindjes zo fan van zijn.

Prijzenpakket
Het prijzenpakket bestaat uit o.a grote flessen bodymilk, wasgel, crème, babyolie en heerlijk ruikende producten. Heb je zelf een kleintje, ben je zwanger, of wil je iemand met een baby blij maken moet je vooral meedoen! We zijn lekker gul geweest.

Hoe doe je mee?
Meedoen is eenvoudig. Like de pagina en geef onderaan de Blogpost aan waarom je het Zwitsalcadeaupakket zou willen winnen. De prijswinnaar persoonlijk aangeschreven en wordt daarna op onze blog bekend gemaakt.
#Bonnechance #Succes

Liefs Olivette