Rijkelijk bedekte chocolade repen om je vingers bij af te likken. Nu mijn zwangerschaps verlof is ingegaan, kun je me niet blijer maken met een Johnny Doodle chocolade reep. Nu deel ik heel graag mijn blijdschap met een win actie. Heb jij al de smaak van Johnny Doodle ervaren? Nee? Doe dan mee en wie weet ligt er a.s maandag een reep bij jou op de deurmat! Meedoen is simpel;

Who’s Johnny? She said…
Het chocolade merk Johnny Doodle komt uit Rotterdam en is een echte levensgenieter. Johnny houdt van de goede dingen in het leven, daarom streeft het merk altijd naar de hoogste kwaliteit, maken ze uitsluitend gebruik van pure en eerlijke ingrediënten en bereiden ze alles ambachtelijk. Johnny verrast en is gek op unieke smaakcombinaties. Dat is nu ook precies gereden waarom wij hier zo dol op zijn.

Verkrijgbaarheid
Johnny’s fudge 200 grams sta-zakken zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn en PLUS. De chocoladerepen van 180 gram per stuk zijn verkrijgbaar bij DEEN, JUMBO, Albert Heijn, Agrimarkt en Hoogvliet. Ik heb per reep €2,69 betaald en het was elke cent waard. In totaal zijn er acht verschillende smaken verkrijgbaar en ik waarschuw vast; een keuze maken is lastig.

Winactie
Om jullie de ‘Johnny Doodle’ experience ook te laten ervaren, geven we 4 repen weg. Het enige dat je hoeft te doen is te reageren op de facebookpost, of hieronder een reactie achterlaten. Je favorieten smaak noemen mag ook, maar je kunt je ook laten verrassen. Onder alle deelnemers worden er 4 winnaars gekozen. Onderstaande 4 chocolade repen worden verstuurd. De winnaars worden zaterdag 9 juli bekend gemaakt.

 • WHITE SPECULOOS
  Johnny Doodle White Speculoos is romige witte chocolade met stukjes speculoos. Lekker crunchy en een verrassend goede smaakcombinatie van kruidige speculoos en romig-zoete, witte chocolade.
 • WHITE STRAWBERRY MERENGUE
  Johnny Doodle White Strawberry Merengue is romige witte chocolade met heerlijke stukjes geconfijte aardbei en kleine eiwitschuimpjes. Voor de liefhebber van crunchy en zoet.
 • MILK AMARETTI
  Johnny Doodle Milk Amaretti is romige melkchocolade met echte amandelbitterkoekjes. De amaretti koekjes zorgen voor een heerlijke amandelsmaak en perfecte bite.
 • MILK FUDGE & BROWNIE
  Johnny Doodle Milk Fudge & Brownie is romige melkchocolade met heerlijke fudge/karamel en brownie chunks. Een perfecte combinatie qua smaak en textuur.

nb. deze winactie is uit eigen initiatief, dit is niet gesponsord door Johnny Doodle. Ons doel is enkel om onze favorieten te delen met onze fans. Wij hebben alvast voorgeproefd en zoals we op Instagram al aangeven; geluk is zeker te koop 😀

Johnny Doodle fudge en brownie
Geluk is niet te koop, toch?