Koelkastpoëzie is leuker dan leuk. Het bestaat uit woord- en letter-magneetjes die je kunt vastkleven op de koelkast. Elke ochtend kun je je hubby iets liefs zeggen, of jezelf met mooie spreuken verblijden. Online zijn er veel leuke voorbeelden terug te vinden.

Met deze winactie maak je kans op de verpakking met 510 magneten met woorden en delen van woorden. Leuk voor op de koelkast, maar je kunt bijvoorbeeld ook een ander stalen oppervlak gebruiken, of waarom geen magneetverf gebruiken voor een saaie muur? Wijzelf hebben de binnenkant van de toiletdeur beschilderd met deze verf zodat je in dit kleine kamertje al je creatieviteit kwijt kunt.

De woorden kunnen worden samengevoegd tot zinnen en er ontstaat al snel prachtige poëzie. Er bestaan twee versies van deze magneten; de originele en leifde. Wij geven de Liefdes versie weg, helemaal in stijl omdat we recent ons 6-jarig huwelijksfeest hebben gevierd. All you need is immers…. love 😀

Wie zou je dit cadeau willen geven? Tag hem/haar en we sturen jullie een liefdevol pakket Als wij 400 fans hebben bereikt op Facebook , worden de prijswinnaars online bekend gemaakt.

Winactie
Winactie