Delen vinden we super lief

De Nintendo Switch is een favoriet apparaat bij ons thuis. Ze mogen gamen op gepaste tijden en ze kunnen overigens game-tijd verdienen. Wel verstandig, anders zijn de kinderen niet achter het schermpje weg te krijgen. Vooral het spel Asterix is favoriet. Ze vinden het maar wat tof om de Romeinen op hun donder te geven! En met de romastered versie kunnen ze helemaal los!

En we hebben goed nieuws! Er is een nieuwe Asterix game! Na het succes van Asterix & Obelix XXL 2 en XXL 3 was het tijd om het eerste deel in deze serie een XXL-bewerking te geven. Dat houdt ook wel in dat de meest legendarische Asterix & Obelix game volledig opnieuw is gemaakt anno 2020. Asterix & Obelix XXL Romastered is mooier, spectaculairder en komt echt tot leven in 3D. Aangezien de kids twee jaar gebuffeld hebben met zwemles en hun B diploma gehaald hebben, kregen ze dit Romastered spel cadeau en blij dat ze waren! De Romeinen krijgen er weer goed van langs!

Beleef het geliefde XXL-Romastered avontuur van de striphelden Asterix en Obelix nu in optimale kwaliteit en game play! Ga de strijd aan met Romeinen, piraten en Vikingen! Vang ze, gooi ze in de lucht en mep ze in elkaar.

Game on met de romastered-versie

Mindscape en Microids hebben Asterix & Obelix XXL Romastered uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC, en hoe tof, we mogen een code naar keuze weggeven om een game te downloaden! Lees dus snel verder!

Na een lange dag jagen op everzwijnen keren Asterix en Obelix terug naar hun dorp, maar daar krijgen ze de schik van hun leven.

Asterix & Obelix XXL Romastered is dus ook wel een remaster van de originele action-adventure game die in 2003 werd uitgebracht. Deze hebben we zelf nooit gespeeld, maar de reviews waren toen al overweldigend. En met deze uitgave krijg je naast grafische verbeteringen ook een hele hoop nieuwe opties om te ontdekken.

Asterix & Obelix XXL Romastered is anno 2020, zo’n 17 jaar later volledig up-to-date gebracht met onder andere verbeterde graphics en animaties, een geremasterde soundtrack en legio aan game play verbeteringen. Ik weet wel dat ik veel enthousiaste reacties van mijn jochie hoor tijdens het spelen. Hij belde me vanmiddag zelfs op om te vertellen dat de Romeinen zijn huis in de fik hadden gestoken! Een leuk mannen weekend op de Sprookjescamping hoor ik al haha,

Asterix & Obelix XXL Romastered zit boordevol actie, ouderwets Romeinen in elkaar timmeren en de onnavolgbare humor van het beroemde duo.

Net zoals in het origineel is de speler in staat naar eigen inzicht tussen de twee Galliërs te schakelen. Ze kunnen kiezen om de kracht van Obelix te gebruiken of de behendigheid van Asterix. De vaardigheden van elk personage moeten ze zo goed mogelijk gebruiken om hun missie te voltooien! En dat brengt veel uitdagingen met zich mee.

Strijd op historische locaties met de Romeinen waaronder Egypte, Rome, Griekenland, Normandië en het oude Helvetië.

Naast bovenstaande verbeteringen brengt de game ook vier nieuwe instellingen:

asterix romastered, videogame,
Onze eigen kleine Obelix!

1. Bij “Obstacle course” wordt je behendigheid uitgedaagd. 2. Als je kiest voor “Against the clock” ga je voor de snelste tijd. Hier moet je echt van houden. 3. In de “Extreme“-modus ben je als dapperste Galliërs op zoek naar een zeer moeilijke uitdaging. 4. En in de vierde “Retro“-modus kunnen spelers schakelen tussen de originele graphics en de geremasterde versie (De originele graphics zijn beschikbaar in 4:3 en 16:9 formaat)

Het is een spel waar veel ontdekt kan worden. En als de kers op het zwijn, zijn er vier verschillende skins voor de twee helden beschikbaar! Galliër, piraat, badkleding, legioensoldaat… Een garderobe waar Cleopatra jaloers op zou zijn! Hier is goed over nagedacht!

Ontmoet al jouw favoriete helden zoals, Abraracourcix, Nestorix, Walhalla, Hoefnix en natuurlijk hele legioenen Romeinen en de grote Julius Ceasar

Asterix & Obelix XXL Collection vanaf 12 november verkrijgbaar

Spelers die nieuwsgierig zijn wat Asterix & Obelix na hun eerste XXL-avontuur allemaal beleven kunnen op 12 november aan de slag met de Asterix & Obelix XXL Collection voor PlayStation 4 of Nintendo Switch. Wij hebben het doel alvast mogen uitproberen en we hebben goed nieuws!

Winactie

Hoe tof, we mogen een spel, oftewel download code weggeven aan één van onze lezers voor de PlayStation of de Nintendo Switch. Meedoen is eenvoudig door ons eenvoudig te vertellen of je voor de Playstation, of Switch zou kiezen. Delen is tof en je liket onze FB pagina uiteraard al! De Winactie fairytale selecteert de winnaar aankomend weekend! Good luck!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief