Delen vinden we super lief

De sportschool en ik hebben een haat-liefde relatie, met af en toe even wat afstand. Nu ik zwanger ben, wil ik die banden graag aanhalen. Waar ga je naartoe als je zwanger bent, een stukje me-time wenst én actief wil bewegen? Puffen kan ik al en lekker in Unknownshape blijven is eigenlijk mijn doel.  Mijn collega vertelde over BBB. Bij hen is alles gericht op shapen, afvallen & coaching op een bijzondere manier. De balance, hot pilates en bbb30 lessen worden bijvoorbeeld gegeven in warmtecabines, dat vele voordelen kent. En dat vetverbranden klonk als muziek in mijn oren.

Lid geworden
Na de gratis proefles was ik enthousiast. Er hangt een hele goede sfeer, waar ik serieus aan moest wennen. Ik kom het liefst incognito de sportschool binnen om bezweet het pand via de achterdeur te verlaten. Bij bbb is er altijd tijd voor een praatje en de meiden die er sporten en lesgeven zijn allemaal geïnteresseerd, aardig & super sympathiek. Naast advies over bewegenUnknown-2 IMG_3951krijg je bij BBB ook professioneel advies over voeding & het aanpassen van je lifestyle. Ze halen alles uit de kast om ervoor te zorgen dat je weer back in shape komt/ fit blijft tijdens je zwangerschap. Je sport op afspraak waardoor je je sportmomenten goed in kunt plannen. Dit is een extra stok achter de deur, want een no-show valt gelijk op en is echt “Not-Done”. De benadering is heel positief, dit bevalt me heel goed.

bbb tijdens je zwangerschapSporty spice en onderweg naar bob health boutique
Bij bbb kon ik tijdens mijn zwangerschap verantwoord actief zijn met mijn lichaam en had ik pure me-time. Twee keer per week plande ik een workout van 30 minuten in de verwarmde cabine. Daarnaast kon de (zwangerschaps) yoga niet missen. De verwarmde cabine is ideaal en zorgt ervoor dat je keihard gaat zweten en (bijna) IMG_3155geen spierpijn krijgt. Omdat een half uur genoeg is, ben je ook zo weer thuis. Je kunt ook nog op de crosstrainer, loopband of fiets stappen. Voor de zwangeren onder ons zijn er speciale programma’s die aansluiten op de fase waarin je zwangerschap zich bevindt. De oefeningen van bbb mama zijn onder meer gericht op het versterken van de korset-spieren en bekkenbodem.

6 weken na de bevalling kun je je weer geheel IMG_3997richten op ‘back in shape’. Als je het prettig vindt, word je gemeten, gewogen en wordt gekeken naar je voedingspatroon (zoals coaching bij eetbuien). Maar dit liet ik aan me voorbijgaan. Er zijn privé douchecabines waar douchegel klaar staat en in de privé kleedruimte hangt er een kimono. Er ligt zelfs dé-make-up en een föhn bij een grote spiegel. Ze denken overal aan. Kortom, een hele fijne plek om te sporten.

Meer over bbb
Bodyfood en mind staat centraal bij bbb. Het is een health boutique enkel voor vrouwen, dat zorgt dat je steeds meer naar de gezondste versie van jezelf toewerkt. Dus of je nu wilt shapen, afvallen, zwanger/net bevallen bent, in de overgang zit óf je fit(ter) wilt voelen; bij bbb wordt je goed gecoacht.

De work-outs van 30 minuten worden gedaan in hot cabins van max 50 graden, waarin stofwisseling en bbb shape your life health boutiquevetverbranding worden gestimuleerd. De warmte zorgt voor het snelle afvoeren van je afvalstoffen en zorgt in combinatie met beweging goed voor de doorbloeding van je huid, spieren, gewrichten én het IMG_3875bindweefsel. In de cabine beweeg je flexibel, heb je minder kans op blessures en ondervind je minder last van spierpijn. Er is ook een uitgebreid sportschema voor yoga, Pilates, HIIT, workouts in de buitenlucht, food- en lifestylecoaching én in ieder seizoen een inspirerende challenge. Op woensdag kun je zelfs je kindje meenemen tijdens het sporten, berehandig.

A healthy lifestyle is a journey. Hold the vision, trust the process and enjoy every step!

Videoimpressie
Ik was er natuurlijk om te sporten, maar video addicted als ik ben, heb van de locatie Amstel een korte impressie gemaakt 😀

Kosten
De bbb health boutique is geen goedkope sportschool, maar het is een heel pakket van coaching, sporten back in shape bij bbben mindfullness. Tijdens en na een zwangerschap een aanrader. De tarieven variëren van 79 tot 129 euro per maand. Ik raad je een proefles aan die gratis & vrijblijvend is. Je kunt de positive vibe dan helemaal helemaal zelf ervaren. Ik koos voor een proefmaand van 129€ om het allemaal te ervaren. Na mijn zwangerschap ga ik het weer oppakken en hoop ik snel weer in shape te zijn.

Social media
Website http://www.bbbhealthclub.nl
Facebook https://www.facebook.com/BBBHealthclub
Instagram: https://www.instagram.com/bbbhealthboutique/
Media: http://www.bbbhealthclub.nl/over-bbb/pers/
13567200_1070822892983321_3331266119359102572_n 13615165_1075104249221852_6034794086481683901_n
bbb shape your life health boutique

 

 

 

 

 


Delen vinden we super lief