Delen vinden we super lief

De allerkleinsten kunnen vanaf 21 april tijdens de Mini Morning, voor het eerst kennis gaan maken met de bioscoop. Ontzettend leuk om nu eindelijk ook Lucas(2) eens mee te kunnen nemen. De lichten zijn gedimd, het geluid staat zachter, de Bing oortjes krijg je bij binnenkomst en na afloop ligt er zelfs een filmdiploma klaar. Voor kinderen ontzettend leuk om de wondere wereld van de Vue bioscoop te leren kennen. En voor jou als mama even zen…

Op het grote scherm wordt de wereld van Bing, Flop en al hun vriendjes ervaren en beleven we een heel uur samen lang de grootste avonturen! ((bekend van o.a. Zappelin en Ketnet) We verkennen de natuur met Amma en gaan interactief spelletjes spelen in het park met Pando. Het zijn 7 afleveringen met interactieve spelletjes en sing-a-long liedjes, dat één groot feest belooft te worden! 

Dit is Bing

Voor iedereen die onder een steen heeft gelegen, de 3-jarige Bing is een immense hit bij de kleintjes. Zij zitten elke dag klaar voor een nieuwe aflevering op Zappelin of Ketnet, of kijken online wanneer ze zelf willen. Bing is speels en nieuwsgierig. Een echte peuter, die alles onderzoekt en wil uitproberen. Soms komen daar wel eens ongelukjes van, maar dan is Flop er!

Bing in de bisocoop

Lief en geduldig zorgt Flop ervoor dat alles weer op zijn pootjes terecht komt. De televisieserie heeft veel prijzen in de wacht gesleept, waaronder de prestigieuze Emmy Award. De wereld van Bing is herkenbaar voor elke peuter en ook voor ons als ouder. Bing’s roem groeit nu snel in Nederland en België en is nu dus ook op het grote scherm te zien.

Leerzaam

Bij de avonturen van Bing en zijn vrienden zullen peuters en kleuters heel wat opsteken. Hij wordt bijvoorbeeld vaak geconfronteerd met situaties en problemen die ook kinderen van die leeftijd veel ervaren. Hij stimuleert de fantasie en helpt creatieve probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen. En ook sociale vaardigheden zoals vriendschap, samen werken, spelen en zorgen voor elkaar. Bing is een leuke reeks om te ontdekken, zowel voor kinderen als voor mama’s en papa’s. 

De film is geschikt voor kinderen van 3 tot 5 jaar. 

Ducktales Vue Hilversum

Bing bij Vue

Vanaf 21 april kunnen álle fans de wereld van Bing beleven op het grote scherm tijdens de Bing Mini Mornings in één van de 21 Vue bioscopen in Nederland. Met de zeven afleveringen met interactieve spelletjes en sing-a-longs; belooft het één gezellig feestje te worden! Kijk hier voor info over de Vue Mini Mornings.

Feestelijke vertoning Bing in de Bisocoop

Op 14 april opende Vue Hilversum de deuren voor een selectieve groep fans, waarbij Bing zelf ook bij aanwezig is voor een vrolijke ontmoeting. Voor deze extra feestelijke voorstelling op zondagochtend 14 april a.s. in Vue Hilversum, mogen wij 2* 4 kaarten weggeven aan onze volgers. Dit is inclusief meet & greet en een cadeautje. Doe dus snel mee! A.s woensdag verloten we de kaartjes onder de reacties onder deze blog, of Facebook winactie.

Veel succes en wellicht tot a.s zondag 14 april en sta jij ook op de gastenlijst.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat!


Delen vinden we super lief