Delen vinden we super lief

De 9 maanden beurs is elk jaar weer een happening. Drie jaar geleden begon dit avontuur in familie Olivette. De vrijdagavond kreeg ik toegang met de gratis Kruidvat kaarten, terwijl ik hoogzwanger door de hallen hobbelde. Het jaar er op was ik pril zwanger en wist het geslacht nog niet, waardoor je zo’n beurs toch anders beleefd. En eerlijk is eerlijk, je geeft dan ook minder uit. Afgelopen jaar met mijn zwangere zusje rondgekeken en dit jaar met een 3e kindje in mijn buik alle stands nauwkeurig afgestruind. Op zoek naar de ultieme nieuwigheden en coup de coeurs. Bij je eerste kindje is alles hot en happening en ik merk dat je bij een 3e toch kritischer rondloopt. Ik heb immers al zo veel…

Negen maanden beurs
De naam zegt het al, de beurs staat in het teken van zwangerschap, baby’s en bolle buiken. Er lopen een paar verdwaalde mannen rond die het er op wagen. De meesten keken vrij verveeld of gingen voor de beste deals met het beursboekje in de hand. Mijn complimenten mannen. Het moet voor jullie een ware strijd zijn geweest.

Winacties
Veel stands hadden winacties waar je je als zwangere a.s mama natuurlijk voor leent. Wie wil er nu niet een 1000€ waarde-cheque winnen voor kinderkleertjes, een jaar lang gratis luiers bij de Kruidvat, een 4D echo, of een jaarlang fopspenen? Ik was goed voorbereid op de aanbiedingen en de nieuwsbrief van de beurs zelf zat boordevol tips. Ik deel graag een aantal foto’s van onze ontdekkingen. De drankjes en broodjes zijn vrij prijzig en als dit bovenop je toegangspas komt, kun je ongezien vrij veel extra kosten krijgen. En laten we wel wezen, dit geven we liever uit aan leuke hebbedingen. Voor de lekkere dingen kun je ook de welgemeende ‘vreetschuur’ binnen wandelen. Hier worden de lekkere dingen om je oren gegooid. Een zak vol Milka repen voor 2,-, een zak vol nootjes 3€ , Mona toetjes, noem maar op. Je kon op elke hoek van elke stand wel iets eten of drinken voor een klein bedrag

Hebbedingen
Ondanks mijn veel te volle huis en overvolle kinderkamertjes ben ik gezwicht voor leuke producten bij de stand van Littledutch. Heb ik leuke nieuwe design speentjes en een papfles gescoord bij Difrax, ben ik geïnspireerd door te-gekke kinderkamertjes van Babypark. heb het merk Mippaa en Done by deer ontdekt. er moetook een nieuwe kinderwagen komen, maarja welk merk? Ik ben er nog niet uit!

Het imago van de huishoudbeurs is niet bepaald charmant, maar eerlijk is eerlijk het is een feestje om op de negenmaandenbeurs te struinen en een glimp op te vangen van de andere hallen. Ik heb me er zeer vermaakt en ben toch blij verrast door vele merken;

IMG_1381 IMG_1448IMG_1377 IMG_1386 IMG_1435 IMG_1434 IMG_1433 IMG_1432 Dubatti IMG_1441 IMG_1374 IMG_1440 all-time favorite Nijntje Dit is toch helemaal te gek, 1589,- dat dan weer wel IMG_1438 negenmaandenbeurs

nieuwe leuke designs en papfles bij difraxMona toetjes 3 voor 2,-


Delen vinden we super lief