Delen vinden we super lief

brandfield mom wow

Verwen jij jezelf wel genoeg? En dan doel ik niet op een ijsje, of een goed glas wijn. Nee dan bedoel ik een cadeautje gewoon voor jezelf, omdat je er mag zijn! Hier ging het gesprek vanmorgen over op kantoor en ik kwam tot de conclusie dat dat eigenlijk helemaal niet zo is. Het komt zelden voor dat ik online op bijvoorbeeld brandfield ga struinen en iets moois voor mijzelf uitkies. Hier is verandering in gekomen. Van cadeautjes krijgen word ik blij en wat voor een cadeautje… oh boy

Reality check

Afgelopen weekend zag ik een vriendinnetje en zij had zichzelf een fantastisch nieuwe tas gekocht. Ze straalde van oor tot oor met een trotse, blije blik van: Ik heb mezelf verwend. Van haar enthousiasme werd ik blij. “Hoe vind je mijn Fred”?, showde ze me trots. Ook mijn tas is hoognodig aan vervanging toe en ze bracht me op een idee. Vanavond ga ik online shoppen en bestel gewoon iets wat ik heel mooi vind!  Dat heb ik wel verdiend als “Power mom”. En zo geschiede. Spoil-Time!

“Happiness is an attitude We either make ourselves miserable or happy and strong. The amount of work is the same ”

brand field ted baker

Verwenmoment

Ik stuitte onlangs op de webshop van Brandfield omdat ik op zoek was naar mooie accessoires voor een speciaal huwelijksfeest. Door de grote keuze en hoeveelheid mooie merken. Als merken fan betaal ik liever iets meer voor goede kwaliteit en een echt wow-effect. Misschien is dat ook wel de reden dat ik mezelf niet zo vaak iets koop! Een merk dat heel goed bij mij past is Ted Baker. Hier mag mijn kast rijkelijk mee gevuld zijn. Echt alles van deze lifestylebrand vind ik mooi. Stijlvol, classy en het strikje maakt het helemaal af! De jurken zijn om bij weg te dromen en voor speciale gelegenheid slaag ik altijd bij dit merk. De accessoires zijn zeer betaalbaar en laat ik nu helemaal dol zijn op zulke prints en al helemaal op Roze, dus hopla…

“Pink isn’t just a color, It’s an attitude”

New member in the familytedbaker brandfield

En nu zijn jullie natuurlijk uitermate nieuwsgierig naar het resultaat. Nou ik kan vertellen dat dat een lastige keuze was!

Een tas met de Klassieke silhouetten stond altijd al boven aan mijn verlanglijstje, en ook de stijlvolle portemonnees van Ted Baker. Loepzuivere lijnen, kwalitatieve materialen en fijne afwerkingen. We love it! Het kiezen was lastig, maar de keuze is gevallen op de Vallcon Pale Pink Shopper. Een grote inhoud, licht van gewicht, water afstotend en fijn om mee te nemen. Hier gaat mijn hart sneller van kloppen en 52€ vind ik heel betaalbaar voor zo’n eyecatcher.

En aangezien onze vakantie voor de deur staat is een goede zonnebril ook geen overbodige luxe. De keuze om er dan een matching Ted Baker bij te kiezen was snel gemaakt.  Welcome in the family! Ik mezelf nu al stylish rondlopen… Enkel het matching Ted Baker jurkje mist nog…

Pink Side of Life

brandfield

Om mijn “Pink Side of life” nog extra kracht bij te zetten heb ik mezelf “over the top verwend” met een zonnebril die helemaal matched bij de fantastische tas. Mijn oog had ik al lange tijd laten vallen op dit specifieke model Ted Baker Lilla Pink Zonnebril (€195,95, maar nu 30€ afgeprijsd!)). Met stijl zijn mijn ogen beschermd.

Deze zonnebril is gemaakt van metaal in de kleur roze en de glazen zijn paars voor extra fancy look and feel. Geen namaak voor mij. Ik ga voor the real deal! Nu ik toch in de “spoil-mode” zit dan maar deze toffe set van bril & tas! En dat samengaand met de kenmerkende Ted Baker strikdie de prachtige producten keer op keer stijlvol in de schijnwerpers zet. Oh boy wat was ik een blij kind toen het pakketje arriveerde, net zoiets als in onderstaande video.

Always look on the Pink side of life

Brandfieldbrandfield

Bij mijn Portemonnee verslaving  is een tassen tik komen kijken. Vandaar dat ik voor een tas gekozen heb op de Brandfield webshop. De portemonnee van Ted staat bovenaan mijn verlanglijstje Op de webshop van Brandfield kun je je hart ophalen aangezien ze een ruime keuze hebben in alles wat wij als vrouwen mooi vinden; Horloges, Sieraden, Zonnebrillen, Tassen, Riemen. De mooiste merken zijn er verkrijgbaar. Verzending is gratis vanaf € 50,- en retourneren is ook gratis. Mocht het dus toch niet bevallen kun je het altijd retour sturen en wat anders uitzoeken. En extra tof, besteld op een werkdag voor 23:30 uur, dan worden deze de volgende dag al bezorgd. Maar je begrijpt dat ik mijn juweeltjes niet heb terug gestuurd!

brandfield

TED BAKER

Ted heeft een uitzonderlijke ontwerp en een grote collectie stijlvolle accessoires. Uiteindelijk evolueerde Ted Baker tot een van de snelst groeiende internationale lifestylemerken die je maar kunt vinden. Ted Baker is geen “doordeweeks” designermerk. Het heeft een onconventionele benadering van mode, heeft een onverbloemde gevoel voor humor en waarom ik er al helemaal van houd ik dat ze oog voor detail hebben detail

Verwennen

brand field ted baker

Ik zou mezelf wat vaker moeten verwennen in plaats van de kinderen. Als moeder mag je echt aandacht aan je uiterlijk besteden en jezelf iets moois geven. Stel jezelf voorop, is mijn credo. Nouja, ook niet altijd maar dat houd ik mezelf steeds vaker voor! Denk erover na dat je een vrouw bent, in plaats van alleen maar moeder.

Jezelf verwaarlozen is het begin van het einde. En dus ja de matching Ted Baker jurk is mijn volgende actie, maar dan struin ik even verder dan Brandfield. Ik ben immers nog steeds de verstrooide, realdeal mama, maar mijn streven is toch echt wel om die hippe moeders op het schoolplein te evenaren!

Ik heb overigens de tas toch weggeven aan iemand die het enorm verdiend en voor mijzelf heb ik een make-up tas erbij uitgekozen. geven maakt me blij en mezelf verwennen al helemaal. Die strik is toch te-leuk!! Love Ted Baker & Brandfield!

Happy sunny day vandaag iedereen!

Lees ook: Welk type moeder ben jij? Ik herken me wel in enkele stereotypen en deze zijn bloed irritant…

To be continued….

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

*Deze blog is tot stand gekomen met een samenwerking


Delen vinden we super lief