Delen vinden we super lief

Wij geven 4 kaarten weg om Brandweerman Sam en zijn vrienden live te zien in het theater. De kaarten zijn voor morgen 13 augustus om 11:00 in Hilversum. Brandweerman Sam en zijn vrienden kan je na de voorstelling zelfs in het echt ontmoeten in de foyer van het theater. Hoe leuk is dat!!! Wil je kans maken? Laat ons weten op de FB pagina van Olivette met wie je graag zou gaan & wie-weet heb je morgen een spontaan en te gek uitje!

Meer info: Brandweerman Sam Live!
Kinderheld Brandweerman Sam, bekend van RTL Telekids, komt terug in het theater! Na de familievoorstelling Piekepolder op Stelten is Sam en zijn brandweerwagen Jupiter te zien in de nieuwe familievoorstelling Brandweerman Sam redt het Circus.brandweerman Sam

De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet zoals altijd de boel al snel weer in de war te schoppen. Brandweerman Sam en zijn team staan natuurlijk altijd paraat. Deze show, boordevol vrolijke muziek, dans en humor is geschikt voor het hele gezin. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden ook nog naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet. Hoe leuk is dat! Hier lees je alles over Brandweerman Sam Live!

Verkleden als brandweerman/vrouw
Brandweerman Sam vindt het leuk als je verkleed als brandweerman of circusartiest naar het theater komt. Na de voorstelling komen ze naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet.

Winactie (winnaar bekend)
Wil jij kans maken op de 4 entree kaarten twv €75,- Meedoen is eenvoudig. Vertel ons met wie je graag hier heen zou gaan onder de facebookpost en via de “Good luck fairy” kiezen we om 19:00 een winnaar.

nb: Deze winactie is niet gesponsord door het theaterbedrijf zelf. Wij zouden zelf gaan, maar de komst van nummer 3 laat op zich wachten, waardoor we er graag anderen blij mee willen maken. De bekendmaking van de prijswinnaar is vanavond om 19:00 op onze facebookpagina.

Succes

Liefs Olivette


Delen vinden we super lief