Delen vinden we super lief

BUMBLEBEE met Hailee Steinfeld schittert vanaf 20 december in de bioscoop in 3D. Bij het zien van de trailer wordt je al verliefd op het verhaal. Ik weet nog zo goed dat ik mijn 1e auto kocht… Deze keer draait het in de film allemaal om het meest geliefde karakter, BUMBLEBEE! Het avontuur brengt je terug naar de jaren ’80 en wordt als een echte klassieke Volkswagen Kever van de schroothoop gered. Zo heeft elk avontuur een begin… En weet je wat to is? We mogen 2* 4 kaarten weggeven voor de premiere in Pathé Arena op 17 december.

Herbeleef de film met gaaf speelgoed

transformers bumblebee

Voor wie het filmavontuur thuis wil beleven, presenteert Hasbro dit najaar de ultieme ‘Transformers: Power Charge Bumblebee’. Deze knalgele Transformer verandert soepel van robot naar auto en weer terug. Dat maakt het zo ontzettend gaaf voor kleine avonturiers.

Het verhaal van de bioscoopfilm naspelen met je Transformers: Power Charge Bumblebee

bumblebee kever

Deze Transformers-prequel bioscoopfilm begint in 1987, als BUMBLEBEE aan het schuilen is in een autokerkhof in een klein Californisch badplaatsje. Charlie (Hailee Steinfeld) is een meisje van bijna achttien dat op zoek is naar haar plaats in de wereld. Ze ontdekt de zwaar beschadigde Bumblebee en aarzelt geen moment.

Ze koopt de kever en knapt hem op. Ze komt er dan achter dat dit geen normale gele Volkswagen is. Er staan hun daarna beiden veel avonturen te wachten. Een leuke, lieve film! En met het speelgoed erbij maak je het helemaal compleet!

Energonbumblebee

Dit speelgoed is een Power Charge BUMBLEBEE en ontpopt zich tot een échte Transformer. Laat je dus niet misleiden door het onschuldig uiterlijk van het Kevertje. In het hart van deze Transformer zit een krachtige kern van Energon verscholen. Die kern maakt het mogelijk voor Bumblebee om te strijden, racen en… te zingen.

We hebben deze ‘Transformers: Power Charge Bumblebee’ mogen testen tijdens het Hasbro persevent en ik zag hoe Olivier hier op reageerde. Zijn zusje had echter meer oog voor de zwemmende Ariël zoals je op de bovenste foto kunt zien. Vooral het meepraten en het in en uit elkaar halen van de kever is tof om te doen. Daarnaast heeft het nog veel meer toffe specs…

Een rappende Transformers: Power Charge Bumblebee 

Zelfs de meest gestroomlijnde Autobots stuiten weleens op weerstand. Dan help je je bot een handje door zijn ‘Power Charge-kern’ te draaien! In de robotmodus geeft de Power Charge Bumblebee lichteffecten en spreekt hij volledige teksten. Je hoort Bumblebee zelfs rappen en scratchen! Hij zapt langs radiozenders om nieuwe aardse taal te ontvangen. Heel tof gedaan!

  • Fantasie

Kinderen zullen in hun fantasie kruipen en net als in de film geluidsfragmenten uit zijn radio gebruiken om met zijn vrienden te praten.  En als je zijn strijdmasker omlaag doet, komt zijn kenmerkende ‘Stinger Sword’ tevoorschijn. Deze dappere bot is helemaal klaar voor de strijd tegen de Decepticons samen met jouw kindje. Ik ben echt dol op dit soort interactief speelgoed en mijn zoontje al helemaal!

Gerelateerde blog: Interactief speelgoed dat gezellig kletst de trend van dit … – Olivette

Volkswagen KeverTransformers: Power Charge Bumblebee 

Bumblebee is uiteraard een echte transformer die je in 17 stappen omtovert tot een schitterende VW Kever vol geluidseffecten. Activeer de ‘Power Charge-kern‘ en de wagen blijft heen en weer bewegen. Dit moet ook wel anders zal Bumblebee zijn kracht verliezen. Mijn zoontje heeft dit speelgoed groots omcirkelt in het Intertoys boek. Hier gaat hij enorm blij van worden! Wie wil deze ultieme Bumblebee nou niet onder de kerstboom vinden? Ik snap hem wel!  READY, SET, GO!

Voor grote en kleine Transformers fans vanaf 6 jaar | 28 cm hoog, meer dan 25 geluidseffecten & zinnen | Consumentenrichtprijs: € 69.99

WINACTIE

Heb je altijd al eens willen ervaren hoe het er op de rode loper bij een universal premiere aan toe gaat? Vanaf 18:15 ben je op 17 december welkom bij Pathé ARENA, in Amsterdam, waar je via de rode loper de zaal mag betreden. Om 19:00 begint de film en zul je je vergapen aan een fantastische film! We mogen maar liefst 2 keer 4 kaarten weggeven. Doe dus snel mee. Meedoen is eenvoudig: Vertel ons met wie je er naar wil gaan onder deze blog, of onder de Facebook post. Enkel 2 tickets kan uiteraard ook, dan maken we des te meer lezers blij!

Veel succes! De winnaars maken we a.s zaterdag bekend! Dus SAVE THE DATE!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat!


Delen vinden we super lief