Delen vinden we super lief

Ajeto buurman & buurman “A Je To!” Wie kent deze klussende buurmannen nu niet? Al ruim 40 jaar zijn de mannen populair bij de jeugd, maar ook menig volwassene grinnikt het zien van al dat geklungel. Soms is het echt tenenkrommend, terwijl de kinderen er smakelijk hard om moeten lachen.  Heerlijk om te zien. 

En nu zijn ze terug voor hun tweede bioscoopavontuur! Vanaf april schitteren deze 2 sympathieke doe-het-zelf vrienden met gloednieuwe avonturen in hun eigen film: ‘Buurman & Buurman Hebben een nieuw Huis’. Wij zijn er klaar voor! 

Klussende klunzen

Dat belooft weer een heus avontuur te worden voor onze kinderen. De buurmannen staan er om bekend om keer op keer de meest lumineuze oplossingen te verzinnen voor de klussen. Ik kijk er soms met een schuin oog naar aangezien ze het op een té idiote manier zie oplossen. Mijn kinderen vinden het hilarisch en maken er de leukste grapjes over. De twee klunzige vrienden komen altijd weer met een oplossing, waar je zelf nooit aan zou denken.

En wie anders dan dit stel kan er de grootste bende bij maken?  Grinnikend kijk ik mee met de episodes op TV, want ik herken mijzelf er wel in haha. Het is soms tenenkrommend, maar dat maakt het tot zo een groot succes!

Aje TO

In deze nieuwe 2e film, helpen ze elkaar weer door dik en dun en krijgen ze uiteindelijk alles voor elkaar. “Aje To!” Ze maken van alles stuk en proberen het vervolgens weer te repareren, waardoor je een hilarische animatieserie krijgt. Kees Prins en Siem van Leeuwen zijn opnieuw verantwoordelijk voor de stemmen. Dit duo herken je uit duizenden. De officiële release is op 26 april maar de film zal vanaf begin april al in voorpremières te zien zijn. Te leuk om met de paasdagen naartoe te gaan!

De officiële trailer  ‘Buurman & Buurman Hebben een nieuw Huis’.


Met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen

Het verhaal van Buurman & Buurman de film

B & B hebben een nieuw huis

In deze film zijn ze terug met nieuwe avonturen. In deze film proberen de twee klunzige vrienden een nieuwe grasmaaier aan de praat te krijgen en een mol te verjagen uit de tuin. De nieuwe keuken wordt aangelegd waarbij uiteraard de badkamer volledig in puin wordt gelegd. het zou zo de verbouwing bij ons thuis kunnen uitbeelden. Wij kijken er naar uit en reserveren absoluut kaartjes zodra het draait in de bioscoop

A je To! Zijn jullie ook zo gek op buurman & buurman? Ik ben benieuwd!

Winactie

Wil jij kans maken op 4 bioscoopbonnen om de film zelf te gaan bekijken in de bioscoop? Laat dan snel een reactie achter onder deze blog , of onder onze Facebookpost met de winactie en wie weet zit jij straks met z’n viertjes in de bioscoop!  De winnaar ontvangt een persoonlijk berichtje en wordt op 22 april bekend gemaakt

Succes!Buurman & Buurman winactie

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 

 


Delen vinden we super lief