Delen vinden we super lief

Afgelopen jaar was de Christmas Giveaway echt een ontroerend moment! Wat heb ik iemand blij gemaakt met een heel groot prijzenpakket met alles dat ik nog thuis had liggen via mijn blog! Daarnaast heb ik i.s.m Universal pictures de winnares een avondje uit mogen sturen naar een fantastische film, instant family! Deze film deed haar herinneren aan zichzelf als pleegouder! “Wie goed doet,, goed ontmoet” is mijn credo en jij kunt daar dit jaar ook aan mee doen! Rond de feestdagen draait immers alles om liefde, samenzijn, saamhorigheid en familie. En in dit alles is het geven van geschenken zo waardevol! Soms zelf leuker dan het krijgen. In het kader van #SpreadTheLove doe snel mee aan onze Christmas Spirit Giveaway!

CHRISTMAS SPIRIT GIVEAWAY

Armoede

Mijn moederhart breekt bij de wetenschap dat veel gezinnen geen kerstgevoel hebben doordat ze geen middelen hebben om dit thuis te creëren! Het dagelijkse leven is al duur genoeg en er is gewoonweg niet veel geld voor extraatjes! Het kopen van een kerstboom, lampjes en kerstversiering is immers best een dure aangelegenheid! Daarnaast kunnen de feestdagen ook heel eenzaam zijn en zijn velen opgelucht als deze dagen voorbij zijn!

Via de Lions en het ouderenfonds serveren we deze kerst een kerstdiner voor eenzame ouderen in het van der Valk hotel Amstel. Daarmee probeer ik me in te zetten voor de hulpbehoevenden. Al zou ik graag meer doen, maar soms is het lastig om te bedenken hoe dat kan in mijn beperkte vrije tijd. Mijn gezinsleven, werk en vrijwilligerswerk slokt al zoveel tijd op! Toen ik werd gevraagd voor de ‘Christmas Spirit Giveaway’ zei ik dan ook gelijk volmondig “ja”!

christmas

Christmas Spirit Giveaway

Samen met leuke bloggers organiseren we ook dit jaar weer de Christmas Spirit Giveaway’! Het idee is dat echt iedereen zou moeten kunnen genieten van Kerst. Het hoort een fijne, onbezorgde periode te zijn. Gedurende het hele jaar krijg ik diverse producten opgestuurd om te testen en vaak is het 1 keer gebruikt, of zelfs enkel gefotografeerd en niet uitgepakt. Denk daarbij aan kinderboeken, lekkers, speelgoed, gadgets, tijdschriften, crèmes en heel ander leuks!

Met liefde geef ik het aan gezinnen waarvan ik weet dat ze het niet breed hebben. Alleen proberen velen dit zo goed te verbergen dat enkel dierbaren het weten. Daarom doe ik beroep op mijn lezers. Samen met de verschillende bloggers hebben we daarom onze krachten gebundeld en fantastische pakketten samengesteld. Bij elk van deze bloggers geven we iets tofs weg in deze “Christmas Spirit Giveaway” aan iemand die het echt verdient.

En wie dat is? Dat bepaal jij!

Surprise!

Ik ben de kasten door gestruind en heb een te gaaf verrassingspakket samengesteld voor jong (onder de 10 jaar) en volwassenen! De inhoud houden we natuurlijk nog even een verrassing, maar ik kan je garanderen dat je hier iemand heel blij mee gaat maken!

Iedere blogger geeft een rijkelijk gevuld pakket weg aan iemand die het echt leuk vindt om te krijgen en waarmee we een verschil maken! Uiteraard zal de inhoud nog wel iets gefinetuned worden nadat de winnaar of winnares is geselecteerd door de ‘Good Luck fairy’. We begrijpen immers als geen ander dat een baby pakket vol goodies, knuffels, poppen, Zwitsal, kleding, pakketten luiers, duurzame speentjes, voorleesboeken en speelgoed is immers niet heel geschikt voor een moeder met oudere kids.

Het ‘Christmas Spirit Giveaway’ pakket is bestemd voor iemand die het dit jaar echt verdient om blij de kerst tegemoet te gaan.

Meedoen met de CHRISTMAS SPIRIT GIVEAWAY?

De spelregels zijn ietwat aangepast doordat dit een hele bijzonder Christmas Spirit Giveaway! is! Je kan namelijk niet voor jezelf meedoen, enkel voor een ander. Meedoen kan t/m 19 december.

*Laat ons hieronder weten voor wie en waarom deze persoon / dit gezin volgens jou een rijkelijk gevuld verrassingspakket verdient. Het zou heel fijn zijn als je aangeeft hoe het gezin samengesteld is.

*Vergeet degene die je wilt verrassen niet te taggen op Facebook. Vorige keren hielden we de inzendingen geheim, maar het is ook fantastisch voor een ander om te weten dat je het iemand gunt! Houd je het liever wel privé, dan kun je mij een privé bericht via info@olivette.nl. Dat begrijpen we helemaal!

Bekendmaking

In de week voor kerst ontvangt degene die iemand heeft opgegeven een bericht met de vraag om persoonsgegevens van de gelukkige ontvanger door te geven. De Christmas Spirit Giveaway zal gelijk worden opgestuurd zodat het onder de kerstboom gelegd kan worden voor de kerst. (Als de zending meezit uiteraard!)

Tof, of niet? Snel meedoen hoor! En neem ook zeker een kijkje bij de andere 4 blogs die het als ons iemand graag blij maken!

Lisette van Lisetteschrijft | Fleur van Mamasliefste | Mirjam van de blog Meer van Mir | Yvonne van Vegalifestyle

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief