Delen vinden we super lief

CHRISTMAS SPIRIT GIVEAWAYKerst draait om liefde, samenzijn, saamhorigheid, familie en ook delen. Mijn moederhart breekt bij de wetenschap dat niet alle gezinnen veel aandacht aan kerst kunnen geven, gewoon omdat er geen geld voor is. De stichtingen die zich hier voor inzetten omarm ik. Het kopen van een kerstboom, lampjes en kerstversiering is immers niet voor iedereen vanzelfsprekend, dat realiseer ik me goed. Via de Lions probeer ik me zoveel mogelijk in te zetten voor de hulpbehoevenden. We koken voor daklozen en organiseren een kerstdiner voor eenzame ouderen, een kleine geste, al kan ik veel meer doen, weet ik… Toen ik werd gevraagd voor de ‘Christmas Spirit Giveaway’ zei ik gelijk volmondig “ja”!

Christmas Spirit GiveawayCHRISTMAS SPIRIT GIVEAWAY

Een wattes? Zul je denken…. Samen met de leuke bloggers MirjamMerel, Fleur, Linda  Mahwish, Kim en Charlotte is de “Christmas Spirit Giveaway” in het leven geroepen. Het idee erachter is dat echt iedereen zou moeten kunnen genieten van Kerst. Het behoort een fijne, onbezorgde periode te zijn waarin op ieders gezicht een glimlach zou moeten verschijnen. Gedurende het hele jaar geef ik veel weg in winacties van de producten die ik opgestuurd krijg om te testen.

Ik geef met liefde speelgoed aan de voedselbank, of aan gezinnen waarvan ik weet dat ze het niet breed hebben. Samen met de 8 bloggers hebben we onze krachten gebundeld en 8 fantastische pakketten samengesteld. Hoe tof is dat! Bij 8 bloggers geven we iets tofs weg aan iemand die het echt verdiend. En wie dat is? Dat bepaal jij!

 Wie verdient er geluk

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🌟 Luck in a box 🌟 In Azië staat het gouden papier symbool voor geluk. Bij het branden van de kaars, stroomt het geluk je toe 🍀 Een liefdevol, pracht van een cadeautje voor iemand die wel een beetje geluk kan gebruiken 🍀 Love It🍀 En extra tof…ken je de verhalen achter deze fijne producten van @returntosender ? Naast “Luck”, kun je ook “happiness” in a box bestellen 👌😊CHRISTMAS SPIRIT GIVEAWAY . . . . . #myreturntosender #returntosender #rts #love #handmade #happiness #withlovefrom #products #interiorstyling #interiordesign #interieur #fairtrade #inspirationiseverywhere #madewithlove #inspiration #handmande #dutchdesign #homesweethome #kerstdecoratie #heroes #handcrafted #eerlijk #womensbusiness #happyhome #meetthemaker #loveit #nonspon 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Surprise CHRISTMAS SPIRIT GIVEAWAYCHRISTMAS SPIRIT GIVEAWAY

Ik ben de kasten door gestruind en heb een te gaaf verrassingspakket samengesteld. De inhoud houden we natuurlijk nog even een verrassing, maar ik kan je garanderen dat je hier ontzettend blij van gaat worden, of een dierbare enorm blij mee gaat maken!

Iedere blogger geeft een rijkelijk gevuld pakket weg aan iemand die het echt verdiend.! Uiteraard zal de inhoud nog wel iets gefinetuned worden nadat de winnaar of winnares is geselecteerd door de ‘Good Luck fairy’.

Een baby pakket vol goodies, flessen, pakketten luiers, speentjes, knuffels en speelgoed is immers niet heel geschikt voor een moeder met oudere kids.

Familie met kids onder tien jaar

Het is wel handig dat de genomineerde ouders, kinderen onder de tien jaar oud heeft. Hier wordt het speelgoed dan op aan gepast. Ook de vader en de moeder zelf zullen we uiteraard niet vergeten! We beloven dat je hier ultiem gelukkig van zult worden.

Het ‘Christmas Spirit Giveaway’ pakket is bestemd voor iemand die het dit jaar echt verdient om blij de kerst tegemoet te gaan. De inhoud zal uiteraard worden gecommuniceerd bij het winnen!

Meedoen met de CHRISTMAS SPIRIT GIVEAWAY?

De spelregels zijn ietwat aangepast doordat dit een hele bijzonder Giveaway is! Je kan namelijk niet voor jezelf meedoen, enkel voor een ander. Meedoen is heel eenvoudig:

Laat ons hieronder weten voor wie en waarom deze persoon / dit gezin volgens jou een rijkelijk gevuld verrassingspakket verdient. Het zou heel fijn zijn als je aangeeft hoe het gezin samengesteld is. Dit kan uiteraard ook in een privé bericht naar info@olivette.nl, dat begrijpen we helemaal! Ook kun je een dierbare taggen onder de facebookpost.  Laat dan wel in een bericht onder deze blog kenbaar dat je meedoet.

Bekendmaking

In de week voor kerst ontvangt degene die iemand heeft opgegeven een bericht met het verzoek om persoonsgegevens van de gelukkige ontvanger, De Christmas spirit giveaway zal gelijk worden opgestuurd zodat het onder de kerstboom gelegd kan worden voor de kerst.

Tof, of niet? doe dus snel mee en bezoek ook snel de 8 andere bloggers!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 

 

 

 

 


Delen vinden we super lief