Delen vinden we super lief

Cravings, ofwel tijdens je zwangerschap hunkeren naar voedsel & een onbedwingbare trek hebben in onmogelijke combinaties.cravings Augurken, ijs, chips, chocolade, Soda, spiced eten, koffie of ijsblokjes, je kunt het zo gek niet bedenken. Ik heb ze allemaal voorbij horen komen. Als hoogzwangere vrouw kun je plots ergens ontzettend zin in hebben en tja dan moet je dat op dat moment hebben. Arme partners, die zijn vaak de klos, net als mijn hubby driemaal en papa-to be Jasper…de vriend van Amber.

Brandend verlangen

Er zijn ook mama’s to-be met een brandend verlangen naar een chocolade burrito of stoppen een augurk in de pindakaas pot en leggen hier gerust vele kilometers voor af om hun behoefte te bevredigen. Heb jij je hubby wel eens wakker gemaakt om bacon voor je bakken? Alles voor je aanstaande kindje toch? Ik vond mijn wensen wel meevallen, al is Kay, mijn man het hier niet mee eens.

Ben & Jerry’s

Ben & Jerry’s was bij mij vaste prik… Vooral de laatste maand kon ik helemaal los op een pot chocolate chunk, of cookie dough. Manlief had het al snel door dat ik opgewekter werd als het in huis was. Hij heeft zelfs onze Jumbo supermarktmanager rond sluitingstijd weten te overtuigen dat hij Echt, Echt, Echt!! een pot nodig had. “Ik weet waar ze staan, laat u mij alstublieft nog eentje afrekenen”, smeekte hij de man, die hem eerst weigerde om binnen te laten.  Bij de woorden “mijn vrouw is hoogzwanger en heeft cravings”, wist deze man wel hoe laat het was en liet hem snel door.

Klene

Ik weet dus als geen ander wat vaders doormaken. Bij de geposte klacht aan het adres van Klene door papa Jasper kon ik mijn lachen niet bedwingen. Deze toekomstige papa voelt zich bedrogen als hij voor zijn zwangere vrouw met spoed dropjes gaat halen. Hij schrijf een hilarische klacht over de gevulde zakken met dropjes en voelt zich een mislukking….De daaropvolgende correspondentie is hilarisch. Niet voor niets is het opgepikt door de beste social media awards: Lees hier snel het hele verhaal: Beste Social media Awards  je zult er geen spijt van krijgen haha

cravings

 

 

 

 

 

 

 

 

cravings

 

 

 

 

 

 

 

 

Hadden jullie ook cravings tijdens de zwangerschap? Ik ben benieuwd.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 


Delen vinden we super lief