Delen vinden we super lief

De voorpret kan beginnen! We gaan op 15 december naar de première van de magische ijsshow “Disney on ice `BETOVERENDE WERELDEN` in Rotterdam. En laat ik nu net die dag jarig zijn, zodat we het geheel op een magische manier kunnen vieren. Mijn vriendjes Mickey, Minnie, Goofy en Donald Duck vieren het vrolijk met ons mee.

En dat is niet alles! Vele andere Disney sterren geven acte de présence.  Ik heb zoveel over de ijsshow gelezen en gehoord en kan niet wachten, het wordt pure magie op schaatsen. En wie jarig is trakteert, dus lees snel verder…

Voorpret

De Disney on ice ijsshow begint om 19:00 in Rotterdam. Het lijkt me niet verstandig om kleine Lucas (1) ook mee te nemen. Hij mag wel bij me op schoot, maar ik denk dat hij er Disney on ice disney vriendjesniets van mee krijgt en is naar mijn idee beter af in zijn bedje bij tante Annelie. Ik verwacht dat het een groot spektakel zal worden met veel dansen, lachen en geklap. Dat doe ik dat kleine mannetje nog maar niet aan. Voor die andere donders geldt een heel ander verhaal, we gaan er een dolle boel van maken, want het belooft veel goeds!

Papa en mama gaan een leuk hotelletje in Rotterdam boeken en we maken er samen een heus familie avontuur van. Voor Olivier en Yvette hun eerste logeer partijtje met papa en mama op een familie kamer. Ik heb op mijn verjaardag vrij genomen, want het gaat me niet gebeuren dat we die avond te laat aan komen. Het verkeer van Amsterdam naar Rotterdam vertrouw ik niet helemaal op de vrijdag middag in de december wintermaand. Een goede voorbereiding is het halve werk ;-D

De Disney on ice ijs Show “Betoverende Werelden”

Deze mama is stiekem net zo enthousiast als straks mijn kinderen zullen zijn tijdens dit Disney on ice spektakel. Wie is er niet groot geworden met de Disney karakters en ik kan nog steeds even genieten van de Disney magie. De show is Nederlands gesproken en zit boordevol verrassingen dat met prachtige muziek is omlijst.

Ik las op de Disney Facebook pagina, dat er maar liefst 200 kostuums in de show aanwezig zijn. Dit maakt me extra nieuwsgierig. De magie komt op het ijs helemaal tot leven waar vier van onze favoriete Disney verhalen gepresenteerd worden. Het belooft een spektakel op schaatsen te worden dat aanschouwt kan worden van 15 t/m 30 december in Rotterdam, Utrecht en Disney on ice ana en elsaAmsterdam. En laat ik nu 15 december zelf jarig zijn. Het staat dus groot omcirkelt in mijn agenda.

Disney karakters

Voel de spanning als Bliksem McQueen, Takel en de ploeg van Disney/Pixar’s Cars over het ijs scheuren en supersnelle stunts uithalen. De helden zorgen voor veel spanning en sensatie tijdens de Disney on ice show en ik weet nu al dat Olivier van zijn stoel zal opspringen. Zijn pretoogjes zie ik al voor me.

De ogen en mond van de Cars bewegen d.m.v state-of-the-art animatronica met elke draai op de bevroren snelweg. Takel zorgt voor de grappen en grollen als het team van Pixar’s Cars over het ijs scheurt en supersnelle stunts uithalen.

Je begrijpt dat mijn zoontje daardoor onderstaande video tig keer heeft willen kijken terwijl ik deze blog aan het schrijven was. Ik houd het nog even geheim voor hem dat we naar deze show zullen gaan. In het kader van zelfbescherming, maar daar straks meer over. De ploeg van Cars zal worden vergezeld door nog veel meer van onze Disney favorieten.

Het avontuur zal voor mijn dochter beginnen als het avontuur van De Kleine Zeemeermin begint en ze Ariël, diep in de zee zal spotten tussen de vele golven. Ook Buzz Lightyear, Woody, Jessie en de hele bende van Toy Story geven acte de presence waarmee we een groot avontuur zullen gaan beleven.

Dat is nog niet alles…

Het feestje op het ijs is niet compleet zonder de koninklijke zusjes Anna, Elsa en Olaf uit de winterse wereld van Arendelle. Disney’s Frozen is een Academy Award ® winnende Disney film en ook wel de meest succesvolle animatiefilm allertijden. En niet voor niets, wie heeft deze zusjes nu niet in hun hart gesloten. Anna is een meisje met een zeer groot hart en begint een bijzondere reis met de altijd-grappige sneeuwman Olaf en de stoere bergbewoner Kristoff.

Ze gaan samen op avontuur om haar zus Elsa te vinden die het koninkrijk van Arendelle in een eeuwige winter heeft gevangen met haar ijzige krachten. Samen ontdekken zij hoe ware liefde een koninkrijk kan redden. een mooi thema op deze liefde volle avond die ons te wachten staat. Ik kan me nu al verheugen dat alle disney favorieten van mijn kinderen tot leven zullen komen

Datacake smash cakesmash taart Lucas 1 jaar Frozen themeparty birthday

ROTTERDAM
Ahoy Theater
15 – 17 december 2017

UTRECHT
Jaarbeurs
22 – 26 december 2017

AMSTERDAM
RAI AMSTERDAM
28 – 30 december 2017

Producent Kenneth Feld:  “Betoverende Werelden verbindt klassieke en nieuwe Disney verhalen,” “Het publiek zal worden weggeblazen in Radiator Springs wanneer ze het onvergetelijke team van Pixar’s Cars tegenkomen. “Ze zullen hun favoriete Disney figuren tot leven zien komen, zoals De Kleine Zeemeermin en Pixar’s Toy Story 3 en een verhaal vol actie, magie en onvergetelijke karakters met Frozen beleven. ”play doh klei

De Disney magie

De disney karakters zijn uiteraard bij mijn kinderen bekend, waarbij ze alle drie hun eigen favorieten hebben. Yvette is wel onze “moderne prinses“. Ik heb ze nog niet verteld dat we naar de show gaan, anders zullen de kinderen mij er elke dag aan herinneren.

En dan zijn die 2 maanden nog heel lang. Die fout hebben we thuis ooit eerder gemaakt en hebben de kinderen ons wekenlang achtervolgt met vraag: “Gaan we vanavond naar de show mama?” Welke ouder is overigens niet te enthousiast geweest door veel te vroeg een leuk evenement of show aan te kondigen. Voorpret is leuk, maar ik houd het bij een week van te voren 😀

Cadeautjes tijd

Ik heb besloten om ze het met Sinterklaas te geven, geheel in Disney stijl . Yvette krijgt dan een Disney prinsessen jurk cadeau en Olivier zal ik stoer in een Cars of Toy story outfit hijsen. De magie begint dan een week ervoor bij ons thuis. De volgende video helpt daar ook bij, die zullen we op een groot scherm laten zien en de tickets in een grote envelop verpakken.

De voorpret alleen al is onbetaalbaar.

Video


Winactie Disney on ice 4 zilveren tickets

Wie jarig is trakteert! We gunnen iedereen net zo’n magische avond en mogen een groot cadeau weggeven. Wil jij ook de magie met de hele familie beleven? Doe dan snel mee en maak kans op 4 zilveren tickets! Wieweet zien we je tijdens de première van het ijs-spektakel op vrijdag 15 december 19.00 uur in Rotterdam Ahoy.

Duik samen met je familie in de wereld van Cars, de Kleine Zeemeermin, Toy Story en Frozen en laat je verwonderen! Meedoen is eenvoudig dus waag snel een kansje;

Meedoen is eenvoudig 

* Like Olivette op Facebook.
* Laat hieronder een berichtje achter
* We zouden het leuk vinden dat je een like geeft op de winactie op Facebook en/of het deelt. Deze actie loopt tot en met 22 oktober, daarna zal de winnaar online bekend gemaakt worden. De winnaar wordt geselecteerd met de “good luck fairy”

Heel veel Succes ! Ik ga alvast op zoek naar een prinses waardige outfit en wie weet tot de 15e!

Tickets

Disney On Ice presenteert de magische show “Betoverende Werelden” en schaatst van Rotterdam naar Utrecht en vervolgens naar Amsterdam. Je kunt de schitterende wereld van Disney magie nu zelf gegarandeerd van 15 t/m 30 december live op het ijs beleven door je tickets hier snel te reserveren. Tickets zijn al verkrijgbaar v.a €18,-

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

Frozen themeparty birthday

 

 


Delen vinden we super lief