Delen vinden we super lief

Mijn meisjes zijn allebei gek op armbanden, kettingen, lipstift en mama’s rode hakken. Zelfs onze jongste dame van nog geen twee jaar oud. Een rondslingerend elastiekje schuift binnen no-time om haar polsje. Als dreumes heb je niet veel nodig om je eigen armbandje te creëren. En gelijk hebben ze want wat is er nou leuker dan mooie sieraden? Nou ik weet wel iets: Moeder en dochter armbanden van DRKS. Een mooi armbandje voor mezelf en een mini-exemplaar van hetzelfde armbandje voor mijn mini-me.

Armbandje maal twee

armbandje

Sinds ik op een beurs schattige armbandjes voor moeder en dochter heb gezien, was ik verkocht. Dat wilde ik ook! Mooie sieraden voor klein en groot. Het heeft wel nog even geduurd voordat ik eindelijk iets leuks vond voor ons twee. Dat komt ook omdat onze oudste nog een beetje jong was. Ondertussen zit ze op de “grote” school (de basisschool) en blijkt ze nog steeds gek op sieraden en op alles wat mama heeft. 😉 Het was eindelijk tijd voor ons gezamenlijke armbandje. Het werd een setje van DRKS.

Sieraden van DRKS

armbandje DRKS

Ik ken DRKS van de moeder en dochter armbandjes maar het merk heeft meer sieraden om bijzondere banden vast te leggen. Elegante sieraden en bruidssieraden. Gemaakt van mooie materialen, luxe, subtiel en persoonlijk. Extra persoonlijk doordat je sommige sierden kunt laten graveren maar ook gratis een persoonlijke tekst in het geschenkendoosje kunt laten zetten. Sieraden zijn het perfecte middel om een band vast te leggen. Kijk alleen al naar trouwringen die de liefde tussen twee mensen symboliseert. Het hoeft allemaal niet maar het is wel heel leuk en bijzonder. Hoe leuk is het om ook andere verbintenissen vast te leggen met een sieraad? Om te laten zien dat we bij elkaar horen.

Ons meisjesteam

Mijn echtgenoot staat eenzaam als enige man tussen de dames in ons meisjesgezin. En nu hebben wij ook nog allemaal hetzelfde armbandje om onze eenheid te symboliseren. Maar lief, als je heel graag wil, kan je altijd nog een mooie herenarmband bestellen.

Armbandje voor iedereen

Nou hebben we ook nog een kleine dreumes rondlopen en heb ik zelf ook nog de allerliefste moeder. Gelukkig kan je de armbandjes niet alleen in duo’s bestellen maar ook nog ééntje voor mam, een klein of groot zusje of wie dan ook. Onze kleine rakker kan niet wachten maar voorlopig moet zij het nog even met een gekleurd elastiekje doen. Komende zomer mogen de meisjes twee keer shinen als bruidsmeisjes. Ik weet wel iets om hun outfit helemaal af te maken.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief