Delen vinden we super lief

Papa is bijna jarig, dus moet er weer een serieus gaaf cadeau bedacht woorden. De jaarlijkse schoolfoto’s zijn genomen en
de drie kindjes zijn serieus leuk op de kiekert gezet. Als ik hem nu eens ga verblijden met een foto van de drie donders? Dat zou wel gaaf zijn. Ik ben geslaagd bij de fotofabriek en laat jullie met plezier het resultaat zien. Papa keek wel heel blij in de video…. Missie geslaagd !

Schoolfotograaf

Bij de schoolfotografe heb ik de foto bestelling geplaatst, waar je veel te veel betaald voor een upload. Potdorie €16,95 voor een digitaal bestand. Zijn ze niet goed snik? Ze hadden niet eens de haren netjes gekamd van mijn zoontje. En een beetje gel na een dag spelen was ook geen overbodige luxe geweest. Maarja, ze staan er wel koddig op zo met zijn drietjes. Dat was mij dan niet gelukt. Ik kan me nog het kerstmis tafereel fotofabriek herinneren. Ik ga serieus niet meer de poging wagen om 3 kids in outfit leuk op de foto proberen te krijgen.  Kinderen fotograferen is echt een kunst. Ik ben dus gezwicht voor het hoge bedrag. Alles voor mijn hubby en een blije papa. Dan ben ik dan wel weer blij dat ik een fijne fotofabriekwebsite heb gevonden waar ik er een afdruk van laten maken voor een scherpe prijs.

Waar bestellen

In de jungle van bestel-websites en mogelijkheden ben ik goed wezen rondstruinen. Reviews van andere gebruikers spreken mij aan. Deze zijn eerlijk en kunnen het bedrijf uiteraard  het beste beoordelen. Ik wist ook nog niet wat ik mooi aan de muur vind, dus zocht ik ook naar inspiratie. Ik belande bij de fotofabriek.nl die met een ruim aanbod toch overzichtelijk blijft. Ik ben namelijk zo’n meisje die keuzestress krijgt bij een te groot aanbod.

Radar
Het consumentenprogramma Radar heeft de fotofabriek beoordeeld als beste fotoboeken leverancier! Dat is tof en als de prijs ook leuk is, dan ben ik om. En laat dit nu net het geval zijn. De extra leuke ervaring vond ik toch wel de ondersteuning die ik had bij het bestelproces. Soms zijn foto’s net niet van goede kwaliteit en dan moet je mij hebben. Gefrustreerd als ik was door de slechte kwaliteit van de foto, wisten ze mij weer blij te maken. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief blijf je ook op de hoogte van leuke aanbiedingen waardoor je voor een leuke prijs een uniek cadeau hebt.

Keuzestress

Een standaard canvas heb ik liever niet in de woonkamer. Voor in de slaapkamer is dat prima, maar op de A-locatie in de woonkamer moet het van de muur afspatten. Daarnaast is het een cadeautje voor papa dus moet het ook wel een catchy foto zijn met een stoere afwerking. Voor welk soort wanddecoratie kies je dan? Kies je dan voor aluminium, canvas, een foto op hout of plexiglas? Ik twijfelde tussen glas en aluminium en heb na lang wikken en wegen voor het 2e gekozen. het uploaden was eenvoudig en voor ik het wist was het besteld. Ik heb gekozen voor een ophangsysteem zodat het een zwevend effect heeft. Het resultaat is dan ook verbluffend. Ik had wel een groter model moeten kiezen, want het valt een beetje weg aan de muur. Een slag groter valt net even iets meer op. We hebben de fantastische foto inmiddels een andere toffe plek in huis gevonden.

Inspiratie

Er waren nog zo veel meer leuke ideeën bij de fotofabriek, dat ik gelijk wat projectjes heb bedacht. Een tegeltje voor opa & oma, een tuinposter voor boven de zithoek, retroprints voor op de koelkast, oefff Ik kan nog aan de bak. Of wat dacht je van super toffe vormen aan de muur zoals een auto, zeshoek, camera en ga zo maar door. Onwijs origineel. Voor iemand die fan is van ruimtevaart is een afbeelding in de vorm van een raket. Maar eerst een cadeau voor papa. Zijn verjaardag nadert gestaag.

Over Fotofabriek

Ze werken met een jong team en hebben de inhouse productie tot aan de  IT onder 1 dak. De lijnen zijn daardoor kort dat zorgt voor een grote flexibiliteit. Ideeën worden zo snel omgezet in nieuwe producten en diensten, waardoor ze zich blijven onderscheidden. De website is eenvoudig en de producten zij snel en eenvoudig te bestellen. Ik vind het een fijne manier van bestellen.

Tip

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 7,50 euro welkomstkorting die je als nieuwe gebruiker van Fotofabriek ontvangt. Wie houd er nu niet van korting? Je krijgt ook als eerste de aanbiedingen! Top
Deze review is tot stand gekomen in samenwerking met fotofabriek. Wij hebb en een foto op aluminium mogen utizoeken in ruil voor een eerlijek review. En eerlijk is eerlijk we zijn impressed. De afwerking is prachtig, en het glanzende aluminium effect maakt de foto bijzonder. Vooral met de zwart-wit afdruk die we bij de schoolfotograaf hebben besteld. Papa zijn reactie was ook top en de kindjes vonden het heel bijzonder om zichzelf op de foto terug te zien. Yvette maakte er zelfs nog even ee nfoto van met haar fisherprice telefoon. Het is dus zeker een aanrader.

Video

Video winnaar Radar


Delen vinden we super lief