Delen vinden we super lief

Toen een moeder van het Britse eiland man deze foto op instagram plaatste, had ze niet verwacht dat ze het halve internet op haar dak zou krijgen. De stapel met bijna 300 cadeaus (85 per kind) is zo hoog dat je de boom nauwelijks ziet. De kinderen zullen er wel eventjes mee bezig zijn om dit uit te pakken.Mama Emma Tikken is verreweg van rijk, maar pakte het slim aan. Al in januari begon ze met het kopen van cadeautjes en hield aanbiedingen in de gaten. Naar eigen zeggen heeft ze rond de 1500 pond uitgegeven aan de cadeaus om haar kinderen een onvergetelijke kerst te geven.

Het niet uit of je 2 of 30cadeaus0 cadeaus aan je kinderen geeft. Een goede opvoeding is heel veel belangrijker. Met 2 cadeaus kunnen het ook hele kleine en verwende etterbakjes zijn. Het aantal cadeaus heeft
daar niets mee te maken, Aldus Emma in het skype interview met This Morning, en een interview ‘Mijn kinderen weten heel goed het verschil tussen goed en kwaad. Ze zijn verrweg van verwend. We gaan niet eens op vakantie en voor alles moet worden gespaard. De foto heeft veel ophef gecreëerd in de Britse media. Volgens lezers gaat het met kerst om de familie en niet het aantal cadeaus.

Wat vindt jij? Gaat deze moeder te ver?


Delen vinden we super lief