Delen vinden we super lief

Standaard staat het weer op mijn verlanglijstje: mooie sieraden. Een super leuk cadeau en je kan het altijd op je lijstje laten staan want er zijn zo veel leuke sieraden voor allerlei gelegenheden. Een ketting, ring of armband, ik kan er geen genoeg van krijgen. Meteen ook een tip voor mijn eigen schatje. Niks mis met een vleeshamer hoor, lief. Maar niet echt het toppunt van romantiek. Hier wat tips voor de mannen.

Spontane keuze

Niks is zo leuk als een super spontaan cadeautje. Iets wat je zelf hebt uitgezocht en waar je dus moeite voor hebt gedaan. Maar het is wel fijn als je een beetje rekening houdt met de stijl van je meisje. Draagt ze altijd uitbundige sieraden dan is een fijn subtiel kettinkje misschien niet de beste keuze. Het is juist leuk om iets te kiezen wat bij haar past. Als je er niet zo in thuis bent, kan je altijd nog even checken bij een zus of goede vriendin.

Wel zo veilig

Heeft je geliefde ooit geroepen: “Oh wat een prachtige ring”! (of ketting of wat dan ook). Grijp je kans en koop op een stiekem moment het perfecte cadeau. Zeker als ze het zelf helemaal niet verwacht of misschien zelfs weer vergeten is. Over veilig gesproken: vergeet niet de ringmaat van je meissie te checken. Natuurlijk kan je altijd nog ruilen of achteraf gaan sleutelen aan je ring. Maar het is wel zo leuk als ze het meteen kan dragen.

Bling bling met een ring

Je hoeft het kopen van een ring echt niet te beperken tot die ene keer dat je op je knieën gaat voor je vriendin. Ook als je haar al lang en breed je vrouw mag noemen is een ring een perfect cadeau voor je lief. Het is juist heel leuk om ook voor een andere gelegenheid een ring cadeau te doen.

Zo heeft het Italiaanse merk Ti Sento hele luxe fashionable ringen met een scala aan kleuren en vormen. Voor iedereen is er wel iets wat perfect past bij haar stijl en de mode van dit moment. Ik hou zelf wel van wat kleurtjes. Zo leuk om te combineren en af te wisselen. Maar je kunt natuurlijk ook voor iets neutralers gaan.

De deur (niet) uit

Het klinkt misschien niet zo romantisch maar je kunt ook gewoon thuis op de bank shoppen voor de perfecte ring. Voordeel is dat je een enorm aanbod hebt. Je kunt er lekker de tijd voor nemen, een dagje over nadenken en zelfs midden in de nacht op zoektocht gaan. Ook heel handig voor de mannen met niet zo veel tijd. Dat kan allemaal met je voeten omhoog en een biertje in je hand.

Kassaaaaa!

Byhappyme kraamcadeau baby

Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wil. Een plastic kermisarmbandje zou ik mooi bewaren voor je mini meisje (of nichtje of buurmeisje). Je kunt je hele bankrekening plunderen voor heel veel diamanten en goud. Gelukkig is dat helemaal niet nodig. Je hebt tegenwoordig hele modieuze sieraden voor een zacht prijsje.
Zo kan je die mooie Ti Sento ring kopen voor een hele fijne prijs. Natuurlijk gaat het niet alleen om het prijskaartje maar toch fijn dat je echt mooie stijlvolle ringen kunt krijgen voor een klein prijsje.

Omdat ik van je hou!

Dus mannen: sla je slag! Met een sieraad maak je (bijna) iedere vrouw blij. Er is altijd wel een goede gelegenheid. Wat dacht je van een mooi kraamcadeau? Maar ook een verjaardag, Moederdag of gewoon zomaar omdat je zo veel van haar houdt. 🙂 En dan heb je ook elk jaar samen iets te vieren. Je eerste jaar samen of misschien wel 12,5 jaar getrouwd. Een doosje met in inhoud is altijd welkom en zooooo romantisch. 🙂

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief