Delen vinden we super lief

familiegeheimen Elma van Vliet

Toen er aan me werd gevraagd hoeveel ik eigenlijk van mijn familie weet, en zij van mij,ging ik toch even achter mijn oren krabben. Best veel, dacht ik! Van alle familiegeheimen ben ik wel op de hoogte, tot ik de kaartjes van  de “Vertel Eens Familie Quiz” doorbladerde… Het leek me zo leuk om een quiz met verrassende vragen & opdrachten te spelen. Ik dacht mijn familie als geen ander te kennen, maar niets is minder waar. Er kwam veel aan het licht… Ben ik toch even door de mand gevallen…

Hilarische Familiegeheimen & anekdotes via een quizfamiliegeheimen Elma van Vliet

In deze heerlijke maanden van cadeautjes, feestdagen en blijheid, werd ook deze mama enorm verwend. De sint had me een pakketje opgestuurd vol snoepgoed en twee cadeautjes. In het sinterklaas pakket zaten twee vrolijke vragenspellen om elkaar nóg beter te leren kennen omringd met veel lekkers. De één was een vrienden quiz, de ander een familie quiz. Ik opperde afgelopen weekend gelijk om het spel met de familie te gaan spelen. Een mooie manier om alle Familiegeheimen te ontrafelen! We zijn eerlijk gezegd niet echt van de spelletjes als we samen zijn. Meer van de goede wijn en een goed gesprek…. en komt dat even goed uit!

Familiegeheimen aan het lichtfamiliegeheimen Elma van Vliet

Weet jij bijvoorbeeld hoe je opa & oma elkaar hebben ontmoet? Zo leuk om het verhaal uit eerste hand te horen. Het blijkt nu dat mijn over-over groot oma Pieternel dolverliefd was op een man, maar trouwde met een ander. Oehh “juicy” Ook wist ik niet wat mijn zusje van haar eerste salaris had gekocht. En zij had vervolgens geen idee hoe laat ik ben geboren. Dat wist mijn moeder zich zeker nog te herinneren. Die nacht staat nog diep in haar geheugen gegrift.

Uiteraard volgden er verrassende verhalen en herinneringen. Met luchtige vragen heb je pret voor tien en komen alle Familiegeheimen boven tafel. De quiz bestaat uit prachtig, vormgegeven kaartjes met leuke vragen en opdrachten waar ik zelf nooit aan zou hebben gedacht. Ik zie de kaartenspellen dan ook als een leuke tijdsbesteding en niet zozeer als een spel met winners en verliezers. Aan het einde van de avond ben je allemaal een winnaar met heel veel mooie verhalen en gekkigheid. Familiegeheimen ontrafelen met de quiz van Elma van vliet

Vrolijk vragenspel met vrienden

Mijn jeugd vriendinnetje ken ik onwijs goed, maar ik realiseer me dat er nog heel veel te bespreken valt…Want ze kent vast mijn gekke ochtendritueel niet en ik heb geen idee wat ze van mij nu het beste advies ooit heeft gevonden. Met de “Vertel Eens Familie & vrienden Quiz” van Elma van Vliet kom je op een luchtig manier achter veel meer funfacts. En haal je samen heel veel fijne herinneringen op te halen. Heerlijk voor een gezellige avond met familie, of met vrienden. Want ook de vrienden quiz zit in de collectie. Er zitten vragen en opdrachten tussen waar ik zelf nooit aan zou hebben gedacht. Het is geschikt voor 3 tot 8 spelers vanaf 8 en ouder. Aankomend weekend organiseer ik een babyshower voor een lieve vriendin en dan is dit toch een ideaal cadeau? Omringd door al haar vriendinnen en heel veel plezier en leuke anekdotes in plaats van een baby bingo 😀

Met mijn zussen had ik bijvoorbeeld ook al een top avond

Gerelateerde blog: ZUSSENDAG! Verras haar en bundel je liefde in een bijzonder boekje SUPERTIP

Winactiefamiliegeheimen Elma van Vliet

Ik ben zo blij met deze twee quizes dat ik één van mijn lezers er heel blij mee wil maken! Meedoen is simpel. Laat ons hieronder in de comments of op het bericht op onze facebookpagina weten welke set jij heel graag zou willen winnen en waarom? Onder alle reacties verloten wij de vrienden, of de familie Quiz. Zondag 3 december maken we de winnaar bekend!

Veel succes! En mocht je het boek zelf willen bestellen, dan kan natuurlijk ook in de webshop met al het leuks van Elma van Vliet
familiegeheimen Elma van Vliet

 

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief