Delen vinden we super lief

We zijn al fan van de calorie-arme drankjes van Crystal clear. Vooral op zo’n warme dag als vandaag. Het was een welkome verrassing dat mijn dochter en ik als testers werden aangesproken om de nieuwe smaak Lemon-cactus te testen. En we zijn gezwicht voor de Gratis-Fles Actie. Maar cactus waar smaakt dat nu naar?

Lemon Cactus
Het drankje is lichtsprankelend en gemaakt van zuiver bronwater, met natuurlijke fruitaroma’s. Een enorme plus voor mama Olivette is dat er vrijwel geen calorieën en geen kleurstoffen aan toegevoegd zijn. De smaak heeft iets fris, maar eerlijk is eerlijk, als ik had moeten raden dat het cactus zou zijn, stond ik er morgen nog. De smaak is helemaal goedgekeurd. Het heeft iets weg van een alcohol-vrije mojito. Heel fris, een aanrader dus!

Probeer nu Gratis
Profiteer nu van de Geld terug actie. Wel een tip: bewaar de kassabon. Ik neem die nooit mee, zonde van het papier, maar die had ik nu dus wel nodig. Samen met de code in de dop krijg je het aankoopbedrag terug. De actie loopt van 1 juni 2015 t/m 31 oktober 2015.

Citroen & cactus: Gezonde smaakmakers
Dat citroen gezond is en boordevol vitamine C zit, dat is bij de meesten van ons vast bekend, maar ik wist niet dat ook de cactusvrucht vol vitamine C zit en dat er een hoog percentage magnesium in deze vrucht zit! Beide vruchten zijn heel gezond en worden veel gebruikt voor beauty doeleinden. Zo kan je met citroen je haar oplichten wanneer je het citroensap in je smeert als je gaat zonnen. Cactusolie is weer heel erg goed voor je nagels en je huid en heeft een herstellende werking op littekenweefsel. Dat ze in combinatie met elkaar ook nog lekker smaken, hebben we geproefd in Crystal Clear Lemon Cactus. Al zal ik mezelf niet snel met het drankje insmeren 😀

Happy tasting

IMG_6869 IMG_6872 IMG_6873 zomerprikkels_600x600

 


Delen vinden we super lief