Delen vinden we super lief

boerderij feest fien en teun fien en teun feest op de boerderij Fien en Teun vieren een feestje op de boerderij, waar wij graag bij zijn. Geheel gehuld in overall, boerenkiel en koeien oren, reisden we af naar Hilversum, waar de sympathieke familievoorstelling in het Gooiland Theater in première ging.

Boerenmeid

“Mam, melk komt toch uit de fabriek?”. “Ja schat en eieren uit de supermarkt”. Je zult er gek van opkijken, maar er zijn echt kinderen die dit denken. Gewoonweg omdat ze geen weet hebben van het leven op de boerderij. Dan hebben mijn kinderen het maar getroffen met zo’n mama-meiske uit het oosten. Ik ben praktisch opgegroeid op de boerderij bij mijn oma, waar we stallen uitmestten en hutten bouwden tussen de mesthopen.

Mijn kinderen komen er ietwat bekaaider af als ik destijds in mijn jeugd. Onze kinderen groeien op in de Randstad en komen niet zo vaak in aanraking met koeien, varkens en het boerderij leven. Toch boerderij feest Fien en Teun boerderij feest Fien en Teunreizen we een paar keer per jaar richting het platteland voor familiebezoeken en uiteraard frisse lucht ;-D. Des te enthousiaster en blij ik word van een kindervoorstelling als Fien en Teun – feest op de boerderij.

Fien en Teun

Zodra er kinderen in je leven komen, wordt je leven verrijkt met de verhalen van brandweerman Sam, sprookjesfiguren en de sympathiek Fien en Teun. Fien en Teun zijn een vrolijk duo die als boertje en boerinnetje al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Fien en Teun zijn iedere doordeweekse dag rond 10:30 uur op televisie te zien bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. Misschien dat je ze hier van kent.

Fien & Teun

Theater

Ze zijn nu ook in het theater te zien met met hun eigen, oer-Hollandse familievoorstelling ‘Feest op de boerderij!’. Samen met hun vriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe en Pim de hond, beleven ze de leukste avonturen op de boerderij in het dorpje Molenwaard. Het is een theatervoorstelling met Fien en Teun in de hoofdrol, dat met muziek en dans is omlijst, waarmee de hele zaal wordt opgezweept. De kinderen zaten op het puntje van hun stoel en klapten en grapten vrolijk mee. Lucas zat overigens vooral bij mij op schoot en kirde wat af. Hij had pret voor tien. Yvette stampte en klapte vrolijk mee en ook Olivier begon mee te zingen en joelen. “Nu jij mama, nu mag jij tok, tok zeggen”. Hij vond het maar wat leuk dat ik gehoor gaf aan het interactieve deel van de voorstelling.

Feest op de boerderij met Fien en Teun

Fien en Teun Feest op de boerderij Sita Vermeulen vertolkt de rol van vertelster in de familievoorstelling. Er gebeurt van alles op het toneel, waardoor de kinderen de show getriggert volgen. Sita leert het publiek samen met Fien en Teun van alles over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven. Het is een leerzame voorstelling dat geschikt is voor kinderen vanaf 2 jaar. De humor, muziek & acteurs zorgen voor een waar spektakel. Vooral het kietelen van de bloemen, vond Olivier maar wat grappig. Hij grinnikte wat af.

Fien en Teun komen na elke voorstelling ook naar de foyer voor een foto! En je snapt dat wij er op ons best op willen komen te staan. Een foto om blij van te worden. Het was absoluut een feest op de boerderij. Zoals onze kinderen een dag bij oma op de boerderij ook altijd benoemen.

Boerderij Experience

boerderij feest Fien en Teun boerderij feest fien en teun Hoe voelt eigenlijk de vacht van een koe, of een schaap? Hier is over nagedacht bij vanHoorne. Zowel vóór als ná de voorstelling kunnen de jongste bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ . De foyer van het theater is omgebouwd tot een mini-boerderij geheel in de stijl van Fien en Teun. Kinderen kunnen de imitatievacht van drie houten dieren aaien en kunnen hun creativiteit kwijt in de kleurhoek dat vol ligt met tekeningen. Spelenderwijs leren ze enorm veel. Dit is een uitje dat dit mama’s hart kan bekoren. De kinderen en ook deze mama vermaakten zich volop.

We konden ons zelfs laten schmink stempelen. Ze vonden het bij aanvang wel ietwat spannend, maar zodra mijn kinderen de kat uit de boom gekeken hebben, gaan ze los en was Yvette al fanatiek aan het puzzelen met de twee grote Fien en Teun-vloerpuzzels. Het is haar gelukt om de stukjes groenten op de juiste plek in de moestuin te plaatsen. Ze wist warempel alle groente namen op te lepelen. Chapeau voor deze mama 😉 De echte dieren waren wel heel tof. De kindjes mochten een lama aaien en ook ganzen, een schaap, puppy’s en biggetjes. Dit was heel bijzonder. Als aandenken heb ik de kindjes een outfit van Fien & Teun gekocht met bijbehorende bezem. Super handig zulke hulpjes.

Fien en teun

Meer info

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze voorstelling dan raad ik je de Website: www.FienenTeun.nl aan. Een aanrader is ook de Fien en Teun app die wij al voor de voorstelling hadden gedownload. Hiermee begint de voorpret en kun je na de voorstelling nog een tijd lang nagenieten. Op de terugweg in de auto waren de kindjes hier ook weer goed zoet mee.  Ze hebben nu hun eigen moestuin, spelletjes, kleurplaten, tv-afleveringen, fotoframes en nog veel meer.

Kaarten

Vanaf oktober 2017 t/m april 2018 zijn Fien en Teun te zien in het theater met hun eigen familievoorstelling. Het is een leerzaam en fun uitjeboerderij feest Fien en Teun boerderij feest Fien en Teun samen met de hele familie. Je kunt kaarten direct bestellen bij Van Hoorne entertainment of via de dichtstbijzijnde theater. Een andere voorstelling die wij ook absoluut aanraden is Hans & Grietje De Musical; Een ideaal familie uitje met veel Zang, Dans & lol

Laat je het ons weten wat je er van vond!?

Video impressie

Uiteraard hebben we leuke shots gemaakt tijdens deze feestelijke première. We kregen een appeltje mee voor onderweg en ook een paar leuke helium gevulde ballonnen. Mijn kindjes waren wel ietwat beteuterd dat ik ze in de kofferbak had gestopt en er niet op lette bij het inladen van de kinderwagen….oeps….sorry …

Dit is de officiële trailer van Van Hoorne entertainment

Cast & Crew Fien en Teun – Feest op de boerderij!

Achter elke productie zit er een sterk team dat hard heeft gewerkt aan het grote succes. We zetten hier dan ook graag de namen neer van de  gehele cast en crew.boerderij feest Fien en Teun

Cast:
Sita Vermeulen Postbode Sita
Jessica Koppers Fien
Sanne Selbeck Teun
Maud Mulder Stem Fien
Robbert van Unnik Stem Teun

Techniek:
Mario van Dijk Licht en geluid
Mitchell Immerzeel Toneel
François Wissink Toneel (2e)Boerderij leven

Creatives:
Van Hoorne Entertainment Productie
Denise Brocx Productieleiding
Aron Bruisten Script
Bart Mijnster Liedteksten
Roel van den Nieuwenhoff Muziek
Aron Bruisten Regie
Stijn Mac Gillavry Choreografie
François Wissink Geluidsontwerp
Tom Stiegelis Lichtontwerp

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 


Delen vinden we super lief