Delen vinden we super lief

Fun Factory blijft zich ontwikkelen en lanceert keer op ondeugend speelgoed voor volwassenen. Ik kan heel stoer over deze producten schrijven alsof ik een expert van het eerste uur ben, maar dat durf ik ook weer niet te beweren. Toch weet het mijn nieuwsgierigheid te wekken en volg ik heel graag de laatste ontwikkelingen van Fun Factory Vooral na het zien van Fifty Shades Freed  de film, die de fantasie van menig vrouw op hol brengt…

Uit mijn comfort zone met Fun factory

“Lets talk about Sex”. Nu deze maand in het teken staat van toys, Valentijn en niet te vergeten: Dé première van softporno film Fifty Shades Freed staat, zal niemand er van opkijken dat ik het thema SEX er weer even bij haal. De trilogie heeft een ware seksuele revolutie in de wereld bewerkstelligd. Hordes vrouwen zijn op de ladies night afgekomen, waar meer dan 150.000 kaarten voor waren verkocht. In het hele land waren de bioscoopzalen gevuld met geïnteresseerden. Er verscheen al eerder een blog op Olivette over wereld orgasme dag en ook heeft mijn blog over hoe je je seksleven kunt upspicen, velen wakker geschud. Het houdt ons allemaal aardig bezig en ik schrijf er dan ook met plezier over…

Fun Factory

Sex expert

Ik heb nog nooit zoveel persoonlijke berichtjes in mijn inbox mogen ontvangen als destijds bij de publicatie van de sex-gerelateerde blogs. Eerlijk is eerlijk, ook ik moest even uit mij schulp kruipen. Achter gesloten deuren wordt er over gesproken, maar om zo “out in the open” over dit pikante onderwerp te praten is toch een heel ander ding. Ik ben immers geen Goedele Liekens.

Lanceringen Fun factory

Deze maand heeft Fun Factory twee nieuwe toys gelanceerd die ik heel graag benoem:

  • De Stronic G g-spot pulsator is een pulsator die (handsfee!) volledig gericht is op de g-spot. Prachtig vormgegeven door Fun Factory en van het hoogste kwaliteit mogelijk.


Fun FactoryDe G-spot is voor mij echt een groot mysterie. Sommige weten hem moeiteloos te vinden, anderen zien hem vooral als véél werk.  Net als voor mij, is het voor de meeste vrouwen ook een groot mysterie. Google heeft dit jaar aangegeven dat de vraag “Waar is de g-spot?” de meest gegoogelde sexvraag is. Hier is de Duitse seksspeeltjesmerk FUN FACTORY gelijk op in gespeeld en heeft voor geliefden en sceptici een nieuwe sextoy ontwikkeld met een toffe naam: de STRONIC G. Hiermee is volgens de designer de zoektocht naar de g-spot voor eeuwig voorbij. Nou ik ben benieuwd. Enerzijds of het überhaupt bestaat en ook of vrouwen hier voor warm zullen lopen.

  • Een andere lancering van Fun Factory is de Volta Dit is een vibrator gericht op de clitoris en introduceert Fun factory speciaal voor Valentijn. Ik geef toe dat ik even moest knipperen bij het kijken van de video. Wat een grappig design en een vernuftigheid! Ik geef toe dat ze qua design elke keer weer weten te verbazen. Stijlvol, kwaliteit en classy!

De VOLTA heeft een fascinerend design: een vibrator met veel kracht aan de onderkant en een silhouet dat splitst naar de bovenkant van de toy. Jij denkt nu bij jezelf “hoe weet jij dat”? Nou ik heb een sample mogen ontvangen die ik uiteraard even in mijn handen heb gehad. Dit bijzondere model wilde ik met eigen ogen zien. En lees snel verder, want we mogen er eentje weggeven!! De volta is vernoemd naar een oud-Europeaanse dans die in de 16e en 17e eeuw als onzedelijk werd beschouwd. Fun Factory

Valentijn

Met de bijzondere vormgeving van de Volta kun je met de tips van de VOLTA met veel temperament vrolijk “dansen” rondom de gevoelige plekken. Deze nieuwe vorm van vibratie prikkelt de vulva met onverwachte stimulaties, lees ik in het persbericht. Het beloofd veel verrassende en spannende vrijpartijen. Wie heeft er nog een valentijn nodig als je de VOLTA hebt? Ik moest eerst wel even goed kijken naar het design. Het ziet er grappig uit en ook grinnikte ik wat ondeugend bij het zien van het filmpje.Fun Factory

Handig om te weten

Alle FUN FACTORY producten zijn gemaakt van body-safe, 100% medische siliconen en made in Germany.

De STRONIC G (€159,90.) en de Volta (€99,-) zijn verkrijgbaar via funfactory.com (geen verzendkosten) en bij geselecteerde FUN FACTORY verkooppunten in Nederland. Wat mij aanspreekt van de producten is het design, de kleuren en de kwaliteit. Daar zou ik persoonlijk met liefde meer voor betalen.

Winactie

Om deze sexy-maand te vieren en al helemaal om de Volta in de spotlight te zetten, mogen we een van deze te mooie VOLTA t.w.v €99,- weggeven. Welke single friend verdiend deze “best friend? Laat het ons weten onder de Facebook winactie post! Wij begrijpen als geen ander dat je niet persé met naam en toenaam hoeft te reageren tenzij je een vriendin voor de grap wilt verrassen. Je kunt uiteraard ook meedoen met deze WINACTIE via onze inbox kan lopen. Reageer met als onderwerp Winactie Volta en laat je naam achter. Winnaars worden 18 februari bekend gemaakt.!

Heel veel succes!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 

 


Delen vinden we super lief