Delen vinden we super lief

Gebe Maternity Opmerkingen tijdens je zwangerschapIk weet het nog zo goed dat ik bij mijn eerste zwangerschap niet kon wachten toch ik mijn Gebe Maternity zwangerschapsjurkjes mocht dragen. Wat wilde ik graag dat die buik zichtbaar werd. Zo trots was ik op mijn zwangerschap. Ik had slechts een paar zwangerschaps outfits. Shirtjes, stretch jurkjes en 2 broeken die ik afgedragen heb. Ze gingen gelijk aan toen het eerste “zwangerschapsbolletje” zichtbaar werd. Dit was al rond de 20 weken, nog een lange weg te gaan ….

Tegen de 38 weken zwangerschap had ik het eigenlijk pas “echt nodig” met mijn bolle buik. En je begrijpt dat ik mijn veel gedragen positiekleding niet meer kon zien. Ik was mijn kleding inmiddels spuugzat. Maar het kon niet anders, dat was het enige dat ik nog paste. Ik voelde me niet meer mooi, opgeblazen en stiekem helemaal niet blij. De enige plek waar ik gewichtloos kon zijn was in het zwembad.

Kleding maakt de vrouwGebe maternity

Iedere vrouw voelt zich tien keer lekkerder met een mooi outfit. Vooral als je hoogzwanger bent. Mijn man besloot om tig outfits voor me te kopen. Ik vond het onzin, want over 2 weken kon het immers al zover zijn. En wat heb je dan aan een broek of jurkje met extra buikruimte. “Onzin” vond mijn man. “Het is me alles waard dat je je mooi voelt tijdens de laatste lootjes”, zei hij lief. Hij begrijpt het, de engel.

De lieverd kocht positiekleding en een nieuw badpak voor me, omdat ik zo eigenwijs was om niet in mezelf te investeren. Zo stom eigenlijk, want wat kun je je anders voelen als je mooie kleding draagt tijdens de zware, bijzondere laatste weken. En ook daarvoor. Met een stapel nieuwe shirts, 2 broeken en stretch jurkjes uit de collectie voelde ik me weer op en top happy en mooi. En het hoeft helemaal niet de wereld te kosten!gebe

Gebe Maternity staat voor meer dan een outfit

De diverse Gebe-collecties hebben verschillende stijlen, zodat elke moeder zijn of haar persoonlijke voorkeur er in terug kan vinden. Ik ben bijvoorbeeld een klassiek type, terwijl mijn zusje er heel sportief uitziet tijdens haar zwangerschap. De collectie bevat verschillende items voor bijvoorbeeld het werk, casual of avondkleding. Gebe is niet alleen geïnteresseerd in het mooi aankleden van aankomende mama’s, ze willen dat ze zich op en top happy voelen! En daar hou ik van! Zij begrijpen het.

Winactie Gebe MaternityGebe maternity

Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om je mooi en sprankelend te voelen tot aan de bevalling. Je draagt iets bijzonders in je buik en je lichaam ondergaat vele veranderingen. Als de uitgerekende datum nadert, ga je nestelen en ben je klaar voor de “marathon”. Oftewel: het op de wereld zetten van je grote liefde. Het is dan ook belangrijk om je altijd mooi te blijven voelen.

Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik een BADPAK van Gebe Maternity mag weggeven. Als je verlof nadert is er niets fijner om je gewichtloos te voelen en er fysiek klaar voor bent om de grote klus te klaren.

Doe mee

Ken jij, of ben jij zwanger en gun jij jezelf, of je dierbare een prachtig nieuw badpak t.w.v 49,95? Doe snel mee. Vertel ons onder de Facebook post van Olivette wie je dit gunt en misschien heb je al een favoriete outfit gespot op de webshop van Gebe Maternity ! Laat het ons dan vooral weten. We maken de winnaar op 11 april bekend.

Veel succes! en wieweet straal jij zelf, of je dierbare in een prachtig nieuw badpak.

BadpakLiefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

*Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met een partnership. Mijn mening over het product is op een eerlijke manier tot stand gekomen. Wij werken enkel samen met producten die ons nader tot ons hart staan.

 


Delen vinden we super lief