Delen vinden we super lief

GelukjesDagWij zijn dol op verrassingen en ontdekkingen in ons gezin. Ik heb dan ook een zwak voor producten waarmee je op een blije, originele manier kleine geluksmomenten kunt creëren. Cadeautjes die verbinden en doet verwonderen. Dat vind ik het mooiste wat je je kind kunt geven. Je kind verwonderen is niet vanzelfsprekend, want het lijkt tegenwoordig wel of alles groter, sneller en uitbundiger moet om kinderen te interesseren. Die trend probeer ik te doorbreken. “Wie het kleine niet eert is het grote niet weerd” is mijn credo. De ontdekking van de GelukjesDag ‘be-leef kalender’ deel ik dan ook maar wat graag met jullie. Mijn coup de coeur!

De GelukjesDag ‘be-leef kalender’
Deze bijzondere jaarkalender doet je denken aan een adventskalender, maar dan voor een jaar met een fantastisch ontwerp en bijzondere insteek. Het is een liefdevol en hip jaarcadeau voor ieder kind. Een jaar lang open je elke week één luikje voor een mooie beleving en soms zelfs een cadeautje! De kalender bestaat in GelukjesDagtotaal uit 52 ‘Piepkleine luikjes met elk een bijzonder ontwerp. Het zijn net kleine schilderijtjes. Elke week wordt je op een andere manier verrast. Het zit vol beleving met een verrassende insteek.

Schilderijtjes
Elk luikje heeft een andere insteek. Denk hierbij aan interessante weetjes, oefeningen, leuke opdrachten om samen te doen én symbolische cadeautjes. Mijn hart smelt als ik een paar stiekem open. Natuurlijk geven we niet al te veel weg, want dan is het geen verrassing meer. Ik laat mijzelf en de kids natuurlijk ook verrassen, want ook voor mama is het best spannend wat we elke week weer openen. Dat belooft een GelukjesDagbijzonder jaar te worden. Met deze kalender kun je iedere week mooie momentjes van aandacht creëren. Je kunt ervoor kiezen om het tijdens het bed ritueel te doen, maar ook aan het einde van een drukke school week is het een fijn begin van het weekend.

Starten
Met de GelukjesDag ‘be-leef kalender’ kun je elk moment van het jaar starten. Dat hoeft niet persé aan het begin van het jaar. Je kunt dus gelijk beginnen in de week dat je ‘m cadeau krijgt. Het is aan te raden om de weeknummers te blijven volgen. De activiteiten zijn namelijk afgestemd op de weken in het jaar. Er wordt hierbij bijvoorbeeld ingespeeld op de seizoenen of op bepaalde momenten in het jaar die vast staan. De luikjes zijn genummerd volgens de weeknummers dat het makkelijk maakt.

Leeftijd
De GelukjesDag ‘be-leef kalender’ is het leukst voor kinderen die op de basisschool zitten. Ze beleven het dan echt (groep 1 t/mGelukjesDag groep 8, v.a 6 jaar)) Op deze leeftijd zijn ze nieuwsgierig, vragen ze door en hebben de kaartjes impact. De opdrachten kunnen dan ook wat beter uitgevoerd worden. Olivier is nu 4 en is echt ietwat te jong. Hij zou de hele kalender al in 1 dag willen openen. Voor hem moet ik echt nog even wachten, wil het een toegevoegde waarde hebben. Toch heb ik de kalender vast besteld, ik kon het gewoon niet laten liggen.

Gezond
Deze GelukjesDag kalender is niet alleen leuk, het is ook nog eens gezond! Kleine geluksmomentjes zijn goed voor onze gezondheid en welzijn blijkt uit recent wetenschappelijk onderzoek. Door ons hectischeGelukjesDag en drukke bestaan gaat alles in een treinvaart aan ons voorbij en gaan we vaak voorbij aan kleine ‘emotional uplifts’. Het zijn juist de kleine blijmakers waar je echt gelukkig van wordt. (Bron: Psychologie Magazine )

Dit onderschrijft precies het doel van de GelukjesDag ‘be-leef kalender’. Door elke week een luikje te openen creëer je een bijzonder moment van aandacht en quality-time. Je beleeft het samen. En niets is er spannender voor een kindje dan het openen van een nieuw luikje. Dat ervaar ik nu al met de advents kalender rond de december feestdagen. En daar zit alleen maar een suf chocolaat in. Met deze hippe luikjeskalender
voor kinderen creëer je elke week mooie, kleine geluksmomentjes!  Gezond en leuk!

Het verhaal achter gelukjesdagGelukjesDag
Creatievelingen en grondleggers van dit concept Wytske Glasbergen & Sylvia van der Velden dragen het graag uit om’ bewust en met aandacht’ te leven. Ze hopen dat ze met de be-leef kalender kinderen en ouders weten te raken en inspireren. Het creëren van mooie momentjes van aandacht, dat is de missie van het duo ‘GelukjesDag’. Er is toch niets mooiers dan dat.

Het idee kregen ze tijdens hun verschillende wandelingen. Door weer en wind liepn deze twee meisjes denkend en dromend door weilanden, over dijken en langs mooie laantjes. Ze wilden de wereld leuker en liever maken. En langzaam ontstond er een bijzonder plan! “Als we nu eens iets konden maken voor kinderen, waar zij blij van zouden worden”, aldus Wytske. En dan niet één keertje, maar wel een heel jaar lang! Misschien wel een soort boek, of iets met unieke opdrachtjes, of juist iets met liefdevolle verrassingen…” Wytske en Sylvia werkten het plan samen uit met geluksdag als resultaat. Deze mama gunt haar kinderen absoluut één jaar lang elke week een mooi momentje van aandacht! Een prachtig en bijzonder concept.

Winactie (concept!, eerst akkoord)
Wij zijn zo fan van GelukjesDag dat we er iemand heel graag blij mee maken. Meedoen is eenvoudig:

Like de Facebook pagina van gelukjesDag en
deel de geplaatste winactie op de facebookpagina van Olivette.

Onder alle deelnemers verloten we een exemplaar t.w.v €52 De winnaar wordt zondag 2 juli bekend gemaakt, veel succes! En uiteraard kun je er ook gelijk eentje bestellen:

GelukjesDag

Bestellen
Het is een bijzonder cadeau voor iemand die je liefhebt. Want wat is er nu mooier dan het schenken van mooie momenten van aandacht. Je kunt de GelukjesDag ‘be-leef kalender hier bestellen . De be-leef kalender kost €52. Een symbolisch bedrag dat betekent dat je je kindje voor slechts 1 euro per week de spanning en de lol van een verrassing-ei laat ervaren. Je laat je kindjes leren op een originele manier dat ook nog eens van grootse waarde is. Leren door ervaren in een hip jasje, maar met een tweede, diepere laag.

Als je het besteld hebt, maken ze er een prachtig cadeautje waarmee je echt de blits gaat maken en vele bijzondere momenten met je kind zult beleven. Wil je toch graag eerst de kalender in real-time zien? Houdt dan de Facebook pagina van gelukjesDag in de gaten. Ze staan op vele evenementen in het gehele land. Ik heb me het gesleep en lange wachten bespaard en het online besteld.

Video impressie

Bijzonder
Met de ‘be-leef kalender’ zijn we enorm blij en was het elke euro waard. Een prachtig cadeau waarmee je indruk maakt bij je kind. Het zit met zoveel precisie GelukjesDagen finesse in elkaar. Elke week is het weer een groot feest. Ik ben echt blij verrast en zie dat dit met heel veel plezier, liefde en fun gemaakt is. Het kan niet anders dan dat dit de harten van vele ouders gaat veroveren. We hadden al eerder geschreven over de ” onder je kussen kaartjes’ Dit is bij mijn kinderen al een groot succes, want het is echt waar; Aandacht en leuke kletspraat is het leukste met je kind.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat. De blog is uit eigen initiatief en is niet gesponsord.

GelukjesDag


Delen vinden we super lief