Delen vinden we super lief

Ouders van Nu

Soms ben ik best een spuit elf. Olivier is al naar school en ik kom er nu pas achter dan je van Ouders van Nu een leuke schooltas cadeau krijgt. Ik stond bij de kassa van het Bruna filiaal in Diemen en voor me aanschouwde ik een schattige tafereeltje. Een mama met haar 4-jaar oude dochtertje haalde de schooltas op en mocht kiezen tussen twee leuke felle kleuren. Blij & opgetogen dat ze was. Naar school gaan wordt zo echt een feestje. Het meisje huppelde blij en opgetogen met de schooltas de winkel uit en buiten zag ik haar allerlei leuke verrassingen bekijken.

Gratis is leuk
Bij het afrekenen van het cadeautje voor Olivier (2 piraten boeken aawrrr) vroeg ik de verkoopster hoe het werkte met de schooltas. Bij mijn zwangerschap werd ik al enorm door ze verwend en om te gaan bedelen voor zo’n tas ging met te ver. Gratis is heel leuk, maar ik heb iets tegen de hordes mensen die hier op af komen (lees; huishoudbeurs taferelen)

Online aanvragen
De verkoopster vertelde me dat je dit online kunt aanvragen als je kindje naar de basisschool gaat of al zit. (voorwaarden) Het is een initiatief van Ouders van nu en wordt gedistribueerd in de mooie Bruna winkels. Na inschrijving nemen ze telefonisch contact met je op omje gegevens door te nemen. Vervolgens ontvang je een ophaalkaart per email op per post en kun je de schooltas ophalen bij een Bruna-winkel (m.u.v.stationslocaties). De schooltas van Ouders van Nu is gratis en bevat verschillende extraatjes, cadeautjes, kortingsbonnen en/of informatie van verschillende media partners. Een tas vol verrassingen voor je kind die het al spannend genoeg vindt. Je inschrijven voor deze gratis schooltas kan vanaf 3,5 jaar en dat kan hier. Gratis schooltas van Ouders van nu

Voor niets gaat de zon op
Ik ben altijd opgevoed met de uitspraak; “voor niets gaat de zon op” & “Gratis bestaat niet” En dat geldt hier natuurlijk stiekem wel een beetje. Je krijgt gratis producten in ruil voor je persoonsgegevens. Ze hopen je een abonnement te verkopen van Ouders Van nu en daarnaast kun je ook worden gebeld door de partners waar ze mee samen werken. Dit kun je aangeven en als je hier helemaal niet op zit te wachten, kun je je aanmelden bij het “bel me niet register” Mij maakt het niet zo heel veel uit, want de producten zijn zeker interessant. Daarnaast ben ik wel geïnteresseerd in persoonlijke aanbiedingen die je normaal niet ziet. Kom maar op.

Wat er in de schooltas zi,t laat ik snel weten met een foto op onze instagram account
NB de inhoud verschilt per tas, periode & regio.

 

 

 

 

 


Delen vinden we super lief