Delen vinden we super lief

Deze Hubelino knikkerbaan set is echt een schot in de roos! De Duplo blokken kunnen weer tevoorschijn komen en krijgen een nieuwe speeldimensie met Hubelino! Creatieve, leergierige kinderen gaan er gelijk mee aan de slag en de meest fantastische bouwwerken krijgen vorm met steile hellingen, scherpe bochten en lange tunnels! Dit speelgoed zorgt voor uren speelplezier! We begrijpen wel dat het vele prijzen heeft gewonnen voor innovatie, kwaliteit en pedagogische waarde.

HUBELINO bouwdozen

Hubelino biedt een reuze keuze aan startersets! De XXL 525 delige jubileum editie is natuurlijk walhalla! Hiermee bouw je gelijk een spectaculaire knikkerbaan. Ik weet dat dit zal aanslaan en met drie kids is een grote set verstandig. Afhankelijk van je budget heb je vele opties. De Hubelino bouwdozen zijn het perfecte startpunt voor kleine en grote bouwers en bevatten eigenlijk alles wat je nodig hebt om een knikkerbaan te bouwen.

hubelino knikkerbanen, knikkerbaan

We hebben veel duplo in huis, maar meer figuurtje met dierenkoppen, raampjes en rondingen, waardoor ik toch voor een bouwdoos koos inclusief de ‘duplo‘ / hubelino basistenen. De 123 delen set werd online besteld en kwam op tijd binnen voor het verjaardagsfeestje van zoonlief.

Inhoud bouwdozen

In de doos vol hubelino onderdelen zit een handleiding, waarbij je kunt kiezen welke van de verschillende knikkerbanen je als eerste gaat maken. Samen met mijn zoontje ( 6 ) werd een toffe, eerste knikkerbaan in elkaar gezet. Ook Yvette (4) keek nieuwsgierig mee en speelde al wat met de knikkers! Ze kon niet wachten om de knikkers los te laten op de hubelino knikkerbaan! En leuk dat ook de jongste (2) er aandacht voor toonde! Tijdens het bouwen zagen ze stapje voor stapje, hoe de baan werkt en welke effecten kleine veranderingen hadden op het verloop van de knikker. 

Dit bericht bekijken op Instagram

“Work in Progress” en deze kleine beginnende knikkerbaanbouwer neemt het enorm serieus #legocompatible #hubelino #knikkerbanen #knikkerbaan #workinprogress #hubelinokugelbahn #kugelbahn #kleurrijk #colourfulrebel #bouwen #kugelbahnbauen #voorkleinengroot #spelendleren #rollen #dewereldisrond #blogmom #blogger #cadeau #birthdayboy #6jaar #happykid

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Educatief

Wat wil je als een ouder nog meer? Je bevorderd met dit speelgoed dat kinderen hun ruimtelijk inzicht verrijken. Ook raken ze vertrouwd met de eerste beginselen van de natuurkunde, zoals zwaartekracht en versnelling. Door de diverse moeilijkheidsniveaus is het bouwen van de knikkerbaan tof voor jong en oud. Ook stimuleert het hun werkgeheugen en verbetert hun analystisch denkvermogen. Win-Win

Baanelementen 

Ook heeft Hubelino een ruime keuze aan baanelementen waarmee je je bestaande bouwstenen van andere fabrikanten nieuw leven kunt inblazen. In veel online Hubelino reviews las ik dat als je veel Duplo in huis hebt, dat de knikkerbaan elementen ideaal zijn ter uitbreiding. In de bouwdozen zitten namelijk veel standaard blokken. Top tip!

Fantasie komt tot leven

Je kunt je fantasie echt tot leven zien komen bij de kinderen tijdens het bouwen. Je kunt bijna elke baan bouwen met de standaard Hubelino-blokken van deze set, inclusief de populaire keerlussen rechts- en linksom. Natuurlijk kun je de elementen combineren met de andere sets van Hubelino om de grootste knikkerbaan ooit te bouwen.

Voor & nadelen

Het tofste is dat de blokjes compatibel zijn met duplo. Hiermee kunnen ze samen met de Hubelino onderdelen andere constructies bouwen met én rond de knikkerbaan. Ideaal voor het stimuleren van hun creativiteit, logica en denkvermogen! De kinderen hebben veel speelplezier en kunnen er op los bouwen, puzzelen, rollen, uitzoeken én uiteindelijk de balletjes laten rollen!

* Minpunt

Een minpunt is dat de kinderen alle sets willen! Dat wordt sparen! Het is van duurzame kwaliteit en gaat net als Duplo jaren mee. De prijs ligt hoog, maar je krijgt er ook echt iets voor terug! De kids vinden het te gek en Hubelino is leuk voor jong en oud omdat je het zo makkelijk, of moeilijk kunt maken als je zelf wilt.

Het assortiment van Hubelino is breed en variëert van instapproducten tot uitgebreide bouwpakketten met bijbehorende instructieboekjes. Leuk ook dat ze reageren op suggesies van hun Community waardoor Hubelino regelmatig nieuwe bouwinstructies presenteert die gratis kunnen worden gedownload.

hubelino knikkerbanen, knikkerbaan

De 123 onderdelen set is mooi groot en als je Duplo hebt, kun je alle kanten op! Mijn 10 jarige maakt tunnels, een vrije val en andere special effects. Hij droomt al over de uitbreidings set zoals hij in de video’s heeft gezien.

Uitbreidingen knikkerbaan

Met bovenstaande innovatieve uitbreidingssets kan de knikkerbaan nog spannender gemaakt worden. Met een trechter, een slingergoot, katapult, wissel en wip wap zorg je voor een knikkerbaan waar je ‘U’ tegen zegt!

Accessoires

Je kunt niet genoeg knikkers, bouwstenen en grondplaten hebben om de meest fantastische knikkerbaan te maken. Voor de bouwer die de hoogte wil bereiken heb je wel iets meer elementen nodig. Bovenstaande accessoires zijn hierbij ideaal. je kunt je hart ophalen met dit speelgoed en we vinden het een dikke tien!

Winactie

Zoals je kunt lezen zijn we zeer enthousiast en nog leuker: we mogen een 123 delen bouwpakket weggeven t.w.v 89,95! Doe dus snel mee! Meedoen is eenvoudig. De Facebookpagina van Olivette like je uiteraard al, maar laat ons vooral ook weten waarom je dit toffe pakket zou willen winnen. Dat kan onder deze blog, of onder de Facebook post. taggen is altijd leuk en delen wordt super gewaardeerd..

De winnaar maken we onder het bericht bekend! Veel succes!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief