Delen vinden we super lief

In februari was de fameuze huishoudbeurs dat voor velen favoriet is. Elk jaar kijken velen er naar uit om een dagje huishoudbeurs te beleven. Wij waren er zelf ook tijdens de negenmaandenbeurs en hebben onze ogen uitgekeken. Gastblogger Denise ging voor ons op pad met ruim 235.000 andere kooplustige vrouwen. Ze deed hier verslag van, lees je mee? ….

Denise & Dochterlief gaan op pad….

Op het moment dat ik weg wil gaan, vroeg dochterlief Joanie “mam, wat ga je doen?” “Nou ik ga naar de huishoudbeurs in de Rai”! “Ooo wat is dat”, vroeg ze nieuwsgierig “Dat is een soort van winkel, met allerlei kleine stands en winkeltjes, maar dan lekker warm binnen en waar allerlei nieuwe snufjes te zien zijn.”Ik maakte er maar iets van… “Ga je helemaal alleen?” “Is toch niet gezellig! Mag ik mee?”vroeg ze bijna smekend. “Natuurlijk mag je mee!”

huishoudbeurs HHB-plattegrond

En zo geschiede. Met dochterlief Joanie van 15 ging ik op pad en werden afgezet bij de Rai voor een dagje huishoudbeurs. Het zonnetje scheen en met de persbadge konden we gelijk naar binnen. Het ontdekken kon beginnen. De huishoudbeurs is een ijzersterk podium voor allerlei soort productdemonstraties en dé kans voor bedrijven om te kijken hoe een nieuwe product wordt ontvangen door het publiek. Je zult dus heel veel nieuws ontdekken, maar ook grote merken zijn aanwezig om zichtbaar te zijn bij het grote publiek. We waren er klaar voor om de vele hallen te bezoeken.

Bij de rai aangekomen, begonnen dochterlief en ik op de 9 maanden beurs. Tja ze is wel 15, maar we hebben nog een hoop kleintjes om ons heen. Dus superleuk om al die vernieuwde snufjes voorbij te zien komen en om op de hoogte te blijven. Wat zijn er veel ontdekkingen en innovaties op babygebied. Marjolein schreef er al een blog over over dat haar hormonen weer op hol sloegen op de negenmaandenbeurs.

Num numnum num huishoudbeurshuishoudbeurshuishoudbeurs w7

Je kindje wil graag zelf gaan eten, soms al vanaf 6-8 maanden. Maar een lepel vasthouden, opscheppen en naar de mond brengen is niet altijd makkelijk. Met dit lepeltje leren kleintjes makkelijker zelf eten! Wow, wat een uitkomst. Met bijpassend schaaltje dat speciaal is ontworpen om het baby’s makkelijker te maken eten te vinden op het bord. Het eten zakt vanzelf naar het midden.

Infantino op de huishoudbeurshuishoudbeurs

Een stand met vershoud zakjes, waarin je je eigen gemaakte smoothie of vers groente hapje (gepureerd uiteraard) in kunt doen. Je kunt het in de koelkast bewaren, met handige formaat streepjes zodat je weet hoeveel je kindje mag eten. Jekunt het ook invriezen. Met draaidopje erop. Het ziet eruit als zo’n Danone knijp fruit. Maar dan kun je ze zelf maken, en vullen.

Kabrita! Feitjes over geitjes,huishoudbeurs infantino

Nu zijn er ontzettend veel kindjes met koemelk allergie, daar helpt als het al echt geconstateerd is geitenmelk ook niet tegen, maar als je zoekende bent, naar een alternatief, dan is dit bij uitstek een goed alternatief.

Kabrita smaakt niet naar geitenmelk zoals de meeste andere producten van geitenmelk. Dat is wel een voordeel, aangezien elk kindje heel kritisch is qua melk. En zo ook de moeders. Kabrita is te koop bij de etos, en zeker het proberen waard.

Kaatje Katoenhuishoudbeurskaatje katoen huishoudbeurs

Wasbare luiers met superleuke designs! Als je kindje al iets groter is kun je er een dun of iets dikker matje of zelfs 2 op elkaar leggen. Ze groeien dus als het ware mee met je kindje. Kijk vooral even op de site! Kaatje katoen! Erg leuk, en uiteraard milieubewust! En het zal je uiteindelijk ook een hoop geld besparen. De luiers zijn ook vrij van chemicaliën zodat luieruitslag zal verminderen.

Ginger Organic/ pure Nordic/ Sense Stone

Toen kwamen we bij een Deens merk, Ginger Organic, een bedrijf met biologische producten zoals tampons en maandverband. Ieder meisje en vrouw heeft dit een behoorlijk aantal jaren van haar leven nodig! Hoe ziet dat er dan uit ?

huishoudbeurs

We grapten wat naar elkaar van “lost het dan op terwijl die er nog in zit!?” Maar na een zeer leuk gesprekje werd ik er steeds enthousiaster over. Want tja, laten we eerlijk wezen, er zit uiteindelijk gewoon lijm en plastic in… wat je dus eigenlijk naar binnen schuift… en zelfs het plastic buitenkantje is biologisch afbreekbaar! Nou ik ben niet voor niks met mijn biologische moestuintje begonnen! Dus ik ben voor!

We hebben een doosje meegenomen om uit te proberen. Zelfs het touwtje aan de tampon is plastic vrij en geheel biologisch afbreekbaar. Ook heeft ze diverse biologische producten voor de huid en vooral ook voor kleine kinderen en baby’s wat de producten speciaal maken. Er zit bijvoorbeeld geen water in de créme’s. Dit voorkomt het bevriezen van de huis in de winter bij hevige kou. Leuk om zulke ontdekkingen te doen deze editie van de huishoudbeurs.

huishoudbeurs huishoudbeurs huishoudbeurs

Derma Eco baby

Bij het Derma eco baby product gebeurt dit dus juist niet. Ook hebben ze een make-up lijn welke biologisch zijn, en allergisch gecertificeerd! Binnenkort is er een award show waar we over zullen bloggen. De make-up afdeling heet Sense Stone. Ik kijk ernaar uit.

Toen liepen we het hoekje om, en roken we de Zwitsal stand hmmm wat ruikt dat toch lekker, ff gecheckt zijn jullie luiers ook biologisch afbreekbaar, dat waren ze niet. Maar wel allerlei keurmerken en hypoallergeen etc.. Goody bag, kreeg je alleen als je iets online bestelde .. okee, hebben op t moment niets nodig dus die vlieger ging niet op! Kregen wel een proefluiertje mee. Daar gaan we het buurmeisje dan maar mee verblijden!

Ladothuishoudbeurs w7

En toen gingen we richting de huishoudbeurs, waar we gelijk in het begin Ladot tegenkwamen! Ha en daar wilde ik echt langs! Want jazeker, ik ben ook met glittertatoo’s bezig en ik had vernomen dat de lijm van ladot een stuk beter plakt dan de rest! Dus die wilde ik wel eens testen. Zelf heb ik ook al een aantal stempels maar nog niet zoveel kleurtjes om in te kleuren. Ach.. je moet ook wat te wensen overhouden toch? Ze hadden het mega druk op hun stand, maar namen alle tijd om al mijn vragen te beantwoorden. En ik werd verrast met een supermooie ladot tattoo!! Tadaaa… mooi hé?

huishoudbeurs huishoudbeurs Wat is de productlijn uitgebreid geworden zeg! Wow!! Ik keek mijn ogen uit! Zeer veel mooie gekleurde liners om uit de hand mee te kleuren, free hand. Ook Zwart… zodat je zelf je tattoo nog bij kunt werken en of uit kunt breiden. En zeer veel tips mee gekregen. Dus jazeker! Ook voor temporary oftewel tijdelijke tattoo’s ben je bij mij nu aan het juiste adres! Ik ben namelijk in te huren als clown en heb op al heel veel feestjes mogen schminken met mijn bedrijf clownsduoodie 

Glitertattoo

Ik ging natuurlijk met een grote pot glittertattoo lijm de deur uit en kreeg er superlief, de mini met het dunne kwastje voor freehand bij. De tatoo’s blijven een aantal dagen zitten, en de glitter tattoo’s zelfs nog langer. Om de glittertattoo lijm te verwijderen volstaat dit om het met olie of alcohol weg te halen dus zeker niet boenen met washandje en zeep onder de douche, is helemaal niet nodig. En ik heb weer een flink aantal leuke dingen op mijn wenslijstje staan!

huishoudbeurs huishoudbeurs

Dinnertime 

Ondertussen behoorlijk trek gekregen dus op naar de Indonesische hal. Lekker een gebakken banaan en een loempia gegeten…. Heerlijk! Met een gezellig muziekje en een live optreden op de achtergrond. “Mama“…werd er met een lief stemmetje gevraagd.. “ja, mop wat is er“? “Hebben ze hier ook make-up”? “Natuurlijk”, antwoorde ik “zullen we daar dan maar even gaan kijken?” Meteen een big smile!  “Ja graag!”

Op dit moment weet ik even niet meer welke hal van de huishoudbeurs het was, we liepen vaak in rondjes … maar een andere hal binnen gekomen zagen we een superleuk cadeautje liggen, de “massagekussen” dus we doken allebei in een stoel en zaten even een paar heerlijke minuten te genieten van deze superleuke en mooie kussen!

“Make-Up Mam, Make-up please…”

huishoudbeurs

Maar goed nog steeds op pad richting een stand met heel veel make- up… zien we een ander minder mooi “massage” kussen welke 64,00 euro goedkoper was…. Wij weer in de stoel gekropen, en…..dit kussen deed exact hetzelfde!! Dan maar minder mooi, maar wat een heerlijk ding! Zelfs 3 jaar garantie en bruikbaar in de auto op 12 volt! Met infrarood warmte. Topper!

W7 & VEGAN

Okee, nu echt naar de make-up toch mam? “Ja liefje op naar de make- up..” Bij de make-up stand van W7 aangekomen,…” Mam?… ja, lieverd…dit is gaaf dit is W7 oo die wil ik en die en die en,…. Kijk wat vind je van deze??” “Is goed lieverd, kijk jij maar ff lekker rond”.

Dus ik ging lekker op mijn gemakje buiten de stand staan. Niet verkeerd, ik kreeg een lekkere hand crèmepje aangeboden. Lekker, ik heb namelijk last van winterhanden ( altijd droge handen alleen in de winter) en ik lees op de fles/pot argan olie…. Dus ik ooo argan olie maar dat is goed voor je huid, “ja zegt de verkoopster, dat klopt”…  valt mijn oog ook ineens op een potje nagelak, dat gellack blijkt te zijn, welke met een ultraviolet lichtje een klein minuutje later, behoorlijk goed blijft zitten!

huishoudbeurshuishoudbeurs w7

huishoudbeurs w7

W7

Mijn dochter liep nog steeds met een big smile in de rondte op de huishoudbeurs. W7 is namelijk een hip merk onder de jongeren. Double U 7 genaamd! (W7) en vroeg aan een ander dame of ze toevallig nog iets leuks heeft te vertellen over het merk, Ik bedoel ik had beloofd ook inhoudelijks te schrijven en dat doe dat met plezier… nou zegt ze!! Dan dolgraag over VEGAN!! Dus ze vertelt me alles over de hele lijn. Waardoor mijn dochter en ik beide ook steeds enthousiaster werden, en dus met een eyeliner, mascara, blush en een mooie lipstick weer wegliepen.

Ben eigenlijk zeer blij dat mijn dochter van 15, hier ook blij van werd, ik bedoel, zuinig zijn op je lichaam met zo min mogelijk troep in producten en er dan ook nog eens mooi uitzien! Dat is wat we willen toch? Het is totaal VEGAN.. en heb hierbij dan ook foto’s bijgesloten. Aarzel niet om hun informatieve website te bekijken voor meer achtergrond informatie. En wat vooral belangrijk is om te vertellen, ze zijn “echt” gecertificeerd, dit keurmerk krijg je niet zomaar! En je moet er ook heel erg je best voor doen om het te behouden! Dus Chapeau W7 VEGAN!!huishoudbeurs

Black Mask

Wie kent het ondertussen niet? De black mask helpen om mee-eters te verwijderen! Vooral onder de pubers zeer populair… “mam!! “Kijk hier  op de huishoudbeurs verkopen ze het ook” werd er dan ook gelijk geroepen en ze stond al voor de stand.. gelijk een klodder op dr hand om te testen,… en idd dit product verwijdert pijnloos! Dit komt omdat er dus vooral geen LIJM in zit! Het is niet nodig om het elke week op te doen, eens in de 3 à 4 weken is meer dan genoeg. En als je het dan ook alleen op die plekken doet, waar het nodig is, kun je ook nog best lang met een tube doen. Met 2 tubes extra korting bij aankoop van 2 producten, speciale beurs aanbieding en een blij ei naast me, liepen we weer verder.huishoudbeurs

Body Butter

Langs de body butter liepen we, “mam”!! Die cocos geur is zooooo lekker… helaas hadden ze die niet meer, maar ik vond de raspberry kiss ook superlekker dus daar een handpomp flesje hand&bodylotion van meegenomen. Voor maar 1,00 euro. Dat is een superhandig formaat en lekker ruiken in mijn tasje voor onderweg of op t werk. Superleuke stand!

Uiteraard hebben we nog veel meer gezien op de huishoudbeurs. Het was ook best druk dus, bij sommige dingen even voorbij gelopen om er dan later naar terug te keren, wat helaas niet gelukt is…omdat onze dag voorbij is gevlogen!

Forever Vrolijkhuishoudbeurs

Aloë Vera dat is goed voor je en gezond! En prompt liepen we langs een heel leuk standje met diverse VSM producten en viel ons oog op aloë vera gelly, welke dus ook op het tandvlees gesmeerd kan worden bij babies voor doorkomende tandjes. dit omdat je aloë Vera gewoon kunt eten en drinken, maar het ook helpt tegen vallen en stoten, blauwe plekken verminderen. En nog veel meer! Joan Vrolijk (zal het aan de naam liggen?) was zeer enthousiast en vertelde er veel over. Dit omdat ze met een zeer nieuwe lijn uit is gekomen. We helpen haar graag om er meer bekendheid aan te geven.  En vooral omdat het dus een geheel biologisch en dus “gezond” product is, werd ik hier erg enthousiast van. huishoudbeurs

Nou we zijn zo’n beetje op de helft denk ik… whaaahahaaha. Inderdaad superveel gezien! Ook aan diverse akties mee gedaan, uiteraard willen we 2 tickets voor de toppers winnen! Albert heijn stond met een reuze lopende fles allesreiniger waarbij je een jaar lang gratis?….. wc papier kunt winnen, de staatsloterij met een rad van fortuin, waarbij je 1 gratis lot kunt winnen nadat je zelf natuurlijk ook 1 lot gekocht hebt. Meedoen aan een winactie bij tuinmeubelland voor een hang stoel, swing egg ,etc, etc. Fingers crossed. Maar met 240.000 bezoekers in een week maken we denk ik weinig kans 😀

Hans Anders

huishoudbeurs

Joanie was lekker bij een sieraden standje aan het kijken, terwijl ik door een vriendelijke dame door hans anders werd aangesproken of ik een gehoortest wilde doen? Nauurlijk! én duik vervolgens een hokje in met koptelefoon waar ik diverse piepjes krijg te horen. Nou de uitslag was onomstoten!

De jongeman die me geholpen had, zag dit niet vaak! U heeft een supergoed gehoor mevrouw! Joanie zag ik ondertussen ook een hokje uitkomen en werd gelijk aangesproken van “goh mevrouw wist u dat ze een gehoor probleem heeft?”. Dus nee ojee, tjeempie. Dan moeten we gelijk maar een afspraak maken toch? We werden gelijk doorverwezen naar een specialist. Of wilden we toch nog eerst in de winkel een extra check doen? Dus wij volmondig “doe dat eerst maar even, de afspraak kon gelijk ter plaatse gemaakt worden.”

Dus dat was superfijn. Vlak voordat we weg wilde lopen, kwam er een collega aangelopen, “hadden jullie dat net ook dat de koptelefoon in hokje 5 het niet deed?” Wij keken elkaar aan en moesten lachen van opluchting!! Joanie weer een ander hokje in… en tadaa…. Het gehoor probleem was opgelost! “Nou mop dat gehoorprobleem was snel opgelost!! Hiihihihi…”

Trek in wat lekkers

Op naar de Milka, zij staan al jaren op de huishoudbeurs. We hadden zin in iets zoets en trek in een snoepje! En hadden gehoord dat die er ook stond met een leuke actie. Maar geen milka te vinden en kwamen we weer uit op de 9 maanden beurs. Tja, het is ook dom om ons plattegrondje kwijt te raken. Bij de Difrax stand werden we heel lief geholpen met een nieuwe plattegrond en uitleg hoe we in hal 12  geraken. (uiteraard kun jij zelf het beste beschrijven wat hier vooral voor nieuwe en leuke dingen we zagen) hele wanden vol met speentjes en de leukste tekstjes erop, mooi nieuwe flessen tegen darmkrampjes enzovoort.

De kleine keukenhuishoudbeurs

Daardoor liepen we langs de kleine keuken, welke biologische baby koekjes en snacks aanbied om te proeven. Wij natuurlijk ook even proeven. Ze waren heerlijk… maar wel echt voor de allerkleinsten omdat je er heerlijk lang mee doet in je mondje, sabbelbaar..alles is puur natuurlijk en gezond. En hebben veel diverse smaken in het assortiment, te koop bij onder andere Jumbo, Plus en albert heijn dus altijd wel een winkel in de buurt. Ook divers biologisch beleg…zeker de moeite waard. Uiteraard ook te koop bij hun eigen online de kleine keuken. Of bij jumbo online, want nog niet elke winkel heeft het gehele assortiment te koop.

huishoudbeurs Nou eindelijk op naar de milka, de andere hal in gekomen lopen we gelijk dirk scheele tegen het lijf! Zo leuk, vroeger altijd met de meiden op gedanst:  “voetje voetje voetje wat ga je doen!!” Superleuk!  Natuurlijk even op de foto ! En door naar het volgende..

Miss W

“O mam kijk, wat een mooie vlechten!” “Dat wil ik ook”… en mijn mooie dochter stond alweer in de rij om haar haar in te laten vlechten. wat is de huishoudbeurs toch leuk. Mama dook even lekker een relax stoeltje in… waar dus de grimeuses van de stand ook zaten. We raakten aan de praat, maar omdat ik een ontstoken oog had, zei ik al, “nee ik hoef geen make up op, ik heb een ontstoken oog en dat is niet handig”. “Nou”, zegt Ria, “van miss W, het Franse make-up merk krijg je geen last.” “Ik wil je het graag laten zien| en begon me op te maken. Het resultaat was dat ik heel natuurlijk en mooi werd opgemaakt, waardoor mijn ‘teint” er inderdaad mooier uit komt te zien! Ook dat zie je in de foto’s terug!

Het product ruikt ook nog eens superlekker! En is ook geheel op natuurlijke basis en niet op dieren getest! Ontworpen vanuit de eco-gedachte. De make- up kan gewoon over je eigen dagcrème heen, en haalt je eigen natuurlijke teinten dichter naar elkaar toe. Het is gemaakt van biologische ingrediënten die de huid respecteren, Waardoor mijn huid in ieder geval een egalere indruk en een rustigere uitstraling kreeg. Supermooi! Bedankt Ria! Ga zeker iets online bestellen met mijn kortings code.huishoudbeurs katja

Katja op de huishoudbeurs

Mijn dochter stond ondertussen nog steeds in de rij en was bijna aan de beurt, ik liep vast een klein stukje verder en zag daar de Katja stand!! Geweldig! Wat een chaos! En drukte hier… er werden iets 10/15 tasjes van achter op de toonbank gezet en de tasjes vlogen werkelijk van de balie af! Voor 3 euro per tasje kreeg je 3 zakjes snoep en een leuke Katja shopper. Hmmmm… ik lust wel een apenkop! Een natuurlijk snoepje en ben hiervoor ook in de rij gedoken. Daarna ben ik snel terug gelopen voordat we elkaar kwijt raken. In de mensenmassa kan dat snel gebeuren.

Milka

Ze was klaar en konden gelijk samen onze huishoudbeurs tocht vervolgen. “Jaaa, eindelijk de Milka gevonden”. Hier was nog een grotere chaso gaande.! Hahaha… gekkenhuis, tig tasjes tegelijk over de balie… ja wij ook dan maar hihihihi…

Nutellahuishoudbeurs nutellahuishoudbeurs milka

Aan de overkant van de Milka werd er een eigen label gemaakte pot Nutella gemaakt. Ja ik weet het het is niet zo gezond als zelfgemaakte chocolade pasta, maar ze wilde zo graag een pot met haar eigen naam erop! Ach ja, het is toch al een feestje vandaag, dus mama zwicht…

MiGO

Even verderop konden we heerlijke peren te proeven. Ik was helaas de naam vergeten, maar vond net het prikkertje onderin mijn tas terug, MiGO heten ze! en ze waren erg lekker, iedereen gooide maar van alles op de grond, ik dus niet hahaha.. met de smaak van de peertjes nog in mijn mond belanden we bij een cruesli standje, althans vond de naam Delibugs al een beetje vreemd doet toch aan insecten denken, en niet zozeer aan cruesli, aangezien ik dol ben op mijn yoghurtje cruesli in de ochtend.

Delibugs

Ik wilde er toch even een kijkje gaan nemen, en inderdaad zoals de naam al deed vermoeden zaten er diverse gevriesdroogde meelwormen, buffalo (minimade) en sprinkhanen en krekels door de cruesli maar ook gewoon zo naturel te eten, en met chocolade verkrijgbaar! huishoudbeurs

De vriendelijke dame vroeg of ik wilde proeven, “nee”riep  ik gelijk. Maar aan de andere kant….iedereen keek er vrolijk bij en werd toch wel nieuwsgierig. Mijn laatste hapje peer slikte ik door en heb mezelf sterk gemaakt om toch maar zo’n grote vriend naar binnen te werken….

“Het idee”!… Ik vond t super spannend, en durfde niet zo goed het kopje op te eten, maar toch… het was zeker niet vies! Ik vond het naar een crackertje/cruesli smaken. Dus…. No worries voor de toekomst! Heb er ook 1 meegekregen om het thuisfront te laten proeven, maar die gingen al gillen dat ik het vertelde, dus het “beest” mocht niet eens in hun buurt komen..

Back Home van de huishoudbeurshuishoudbeurs

Na de delibugs was het al half zes, dus op richting uitgang, want mijn man kwam ons rond 18.00 uur weer ophalen, geen tijd meer dus om nog langs andere dingen te gaan. We zaten er ook wel een beetje doorheen, en wilden graag  in de relaxstand met de voetjes omhoog.

Semmie

Richting de uitgang vande huishoudbeurs kwamen we nog Semmie tegen waar we op de bank zijn gedoken en een leuke foto voor op het fotobord thuis hebben meegekregen. huishoudbeurs

huishoudbeurs

Ook bij de Milka stand hebben we een geinige foto gemaakt! En we stonden precies 18.00 uur op de afgesproken plek om weer opgehaald te worden.

We kijken terug op een superleuke geslaagde dag! Ondertussen ben ik maar lekker Thais eten gaan bestellen. En op het moment dat ik ophang en me omdraai, schiet ik me toch in de lach…. zaten er 2 zwarte pietjes naast me op de bank! Jazeker de black mask werd gelijk uitgeprobeerd!! Want mijn jongste dochtertje heeft ook wel zeker n paar mee-etertjes op dr neusje!

Thanx olivette, Liefs Denise & Co.

Bedankt Denise

Met plezier hebben we de avonturen van Denise en haar dochter gelezen. Ik ben benieuwd of jullie ook op de huishoudbeurs zijn geweest en hier een fijne, leuke ontdekking hebben gedaan? Dat horen we graag. Wij kunnen in ieder geval weer even vooruit met alle leuk producten en jullie horen snel van ons

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

huishoudbeurs

 

 

 

 

 

 


Delen vinden we super lief