Delen vinden we super lief

Ik werd vanmorgen met een glimlach wakker en kijk terug op een magische avond in de Ziggo Dome. We stonden front-row en aanschouwden de dance moves met open mond. Wow. Don Diablo, Timor Steffens, Humberto Tan, de dansers, de optredens…..het was magistraal. Een perfecte mix van upbeat soul, dance. Je wist soms niet waar je moest kijken, want elke danser had dance skills waar je U tegen zegt. Het michael jackson onderdeel, vond ik top of the bill. Strakke lijnen, top outfits met te gekke show & licht effecten. Je zag Humberto er heel serieus en strak bij kijken, want hij wilde geen steekje laten vallen.

ZiggoDome
De uitverkochte Ziggo Dome in Amsterdam was donderdag en vrijdag “The place to be”! Verheugd ging ik op pad. een avondje swingen in de grootste discotheek van Nederland, zoals Humberto Tan het aankondigde. Ik was benieuwd  De kindjes waren in goede handen bij papa en Dolly en ik waren er klaar voor. De avond was extra speciaal omdat Esra mee danst en ik ken geen betere danseres als zij. Als je haar ziet dansen wordt je spontaan blij. Wat een energie hebben die dansers en het plezier dat de hele dans groep heeft, spat ervan af en dragen dit over aan het publiek.

Opening
Humberto opende de avond om 20.30, met Don diablo als rode draad. Het spande er om of we dit zouden redden, want files, kindjes eten geven, badje, op bed leggen, aflossen, oef we hadden het bijna gemist. Maar lang leve de taxi chauffeur die ons met piepende banden afzette bij de Ziggo. En lang leve mijn hubby die eerder naar huis kwam van een belangrijke vrijdagmiddag business borrel. Bij de polsbandjes ontvingen we de alom geprezen Cd van Humberto-Tan Een cd met verschillende artiesten dat het zo leuk maakt, net als deze avond. De bekendste danser van Nederland ‘Timor Steffens’ verzorgde de choreografie en leerde Humberto de kneepjes van het vak. De ingestudeerde dans act was impressive. Je vergeet bijna dat Humberto deze week 50 is geworden.

Acts
De avond was geïnspireerd op de soundbook ‘Let’s Dance die door Humberto zelf was uitgebracht. De hele zaal ging los op de te gekke acts. Direct was de surprise act en maakte indruk met de vertolking van James Brown, wat een show. De KC & The Sunshine Band was overgevlogen uit Miami en bracht de alom bekende ‘Get Down Tonight’ en ‘Give It Up’ ten gehore.  Ze zijn wel een jaartje ouder geworden, maar qua energie is daar niets van te merken. Swingen geblazen 😀 En ook Sister Sledge stelde ons niet teleur met ‘We Are Family’ en ’Lost In Music’ . Spargo,  Eva Simons, noem maar op,  werkelijk alle grote sterren trokken in een noodvaart aan de zaal voorbij. De bekende disco tracks tussen de acts werden gedraaid door Don Diablo Het was vrijwel onmogelijk was om stil te blijven zitten. We hebben net enorm op losgewswingd.

Volgende jaar weer
Humberto is deze week 50 geworden en noemt het grote succes van let’s dance een enorm mooi verjaardagscadeau. Houdt 19 november 2016 maar vast vrij in de agenda, want dit is een no- brainer.  Je hebt een avond echt feest en wij zijn er ook bij.

 

fallback


Delen vinden we super lief