Delen vinden we super lief

Just Entertainment trapt december af met de familiefilm Jim Button en de Stad van de Draken. Deze heerlijke film is vanaf 10 december verkrijgbaar op DVD. DVD’s zijn bij ons thuis nog steeds ideale cadeaus die vaak genoeg worden ingezet tijdens lange autoritten en druiligere ochtenden in het weekend!

In december trotseer je de wijde wereld met Jim Button en zal zelf zorgen dat ik daar een DVD van in huis heb! bekijk onderstaande trailer maar en je bent verknocht!

JIM BUTTON EN DE STAD VAN DE DRAKEN

Jim Button is een avontuurlijke jongen van het kleine eiland Lummerland dat zich op een dag realiseert dat hij daar eigenlijk niet vandaan komt. Hij besluit het eiland te verlaten op zoek naar avontuur en trekt de wijde wereld in. Samen met zijn goede vriend Lucas de machinist en stoomlocomotief Emma komen ze terecht in het grote keizerrijk Mandala.

In de gevaarlijke drakenstad is de jonge prinses Li Si gevangen genomen en Jim wil niets liever dan de mooie prinses bevrijden. Samen trotseren zij de gevaren van de Drakenstad, waarna ze in een spannende zoektocht belanden. Hier ontmoeten ze bijzondere vrienden. Het is de vraag of ze Li Si zullen gaan bevrijden? Jim Button en de Stad van De Draken is gebaseerd op de bestseller Jim Knoop en Lucas de Machinist van de schrijver Michael Ende. ~ Genre: Familie 10 december op DVD en vanaf 1 januari on Demand

Winactie

We geven 2 DVD’s weg van deze leuke film waarbij het eenvoudig is om mee te doen! ben jij straks de allereerste die deze film thuis gaat bekijken? Doe snel mee!

  • Een berichtje onder deze blog is voldoende of onder de winactie post op Facebook, een hartje, of smiley zou tof zijn
  • Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en we zouden het uiteraard leuk vinden als je ons volgt op onze kanalen!
  • De winactie loopt t/m 4 december waarna de winnaar in de week erna bekend wordt gemaakt. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht via een PM, of op je achtergelaten e-mailadres. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan!
  • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief