Delen vinden we super lief

Op 16, 17 en 18 juli wordt de kasteeltuin van Kasteel Groeneveld in Baarn omgetoverd tot een magische plek waar coronaproof buitenconcerten plaatsvinden. Het wordt een bijzondere plek waar je tijdens de Campfire Stories op vrijdag singer songwriters kunt zien optreden. De zaterdag wordt het een heerlijk Hollands Kampvuurfeest en op zondag de Kampvuur Grande Finale. De kaartverkoop loopt via www.kampvuurconcert.nl.

Bijzondere concerten

Xander de Buisonjé, Frans Duijts, Tim Akkerman, Hazes Tribute, Merel, Collin Waters. Ze maken er allemaal bijzondere concerten van in de kasteeltuin. Rond het kampvuur hoor je de mooiste liedjes, beste verhalen en ervaar je een heel bijzondere sfeer.

Kids

Speciaal voor dit weekend schreven een prins en prinses de voorstelling Ze Leefden Nog Lang en Gelukkig. Een unieke show waarin kinderen leren om prins en prinses te worden. De voorstelling is geschikt voor kinderen tussen 3 en 10 jaar oud. En… na afloop van de voorstelling is er een meet & greet bij het kasteel met de prins en prinses. Onwijs leuk en echt iets waar we naar hebben uitgekeken in deze gekke tijden.

Coronaproof

Deze concertserie is coronaproof. Het betekent dat het event plaatsvindt volgens de laatste RIVM richtlijnen. Huishoudens zitten op 1,5 meter afstand in groepen van 2, 3 of 4 personen. Met verschillende looproutes, voldoende hygiëne zuilen en andere veiligheidsmaatregelen is het veilig genieten en zijn toegangstesten niet nodig.

Door het vuur tegen kanker

Dit weekend gaan wij door het vuur tegen kanker. We zamelen geld in voor KiKa. Van elke verkochte foodbox en drankpakket gaat €1,- naar KiKa. Grand Café Groeneveld zorgt voor lekkere borrelboxen en koele drankjes. We drinken en eten dus niet alleen lekker, maar ook goed voor KiKa.

Over Kampvuurconcert

Wij snakken naar live muziek, naar samen zijn, maar wel op een veilige manier. En daarom zijn we op zoek gegaan naar een plek waar we buiten, op coronaproof wijze, deze zomer kunnen genieten. Op naar een weekend vol muziek, sfeer en gelukkige mensen in de kasteeltuin van Kasteel Groeneveld.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief