Delen vinden we super lief

dames broeken esprit Natuurlijk kom ik helemaal niks te kort. Mijn kledingkast puilt uit. Of nee ik bedoel, mijn kledingkast is veeeeeel te klein. Maar ja, we hebben dan ook een passen-en-meten slaapkamer. Met gekke hoekjes, waar de kast in gefrut moest worden. Helaas wilde manlief evenveel kastruimte als ik. Zelden gooi ik iets weg. De meeste kledingstukken die ik heb, zijn van goede kwaliteit en gaan dus jaren mee. Maar als er dan iets verdwijnt, is dat natuurlijk net mijn lievelingstrui, die ik iets te heet gewassen heb, of mijn favoriete skinny jeans broeken die ineens is voorzien van onuitwasbare vlekken.

Iets nieuws van Esprit

Om mijn kledingcollectie niet helemaal stil te laten staan in de tijd, schaf ik toch zo nu en dan iets nieuws aan. Heel goed voor mijn happy feeling. Vaak kijk ik dan toch wel bij merken die ik al ken. Een fijn merk vind ik bijvoorbeeld Esprit. Ze hebben altijd een ruime collectie voor een prima prijsDaarom ben ik online op zoek gegaan naar nieuwe spijkerbroeken.

dames broeken esprit Leuk voor het hele gezin want ook man en kind kunnen er terecht. Ik kon er ook helemaal los gaan voor mijn zwangerschapskleding. Dus of ik nou ruimte wil voor mijn zwangere buik of juist voor als ik wat strakker in mijn vel zit, ik slaag er altijd wel voor een maat of model wat bij mijn vorm past.

Oh jee mijn broekdames broeken esprit

Toevallig had ik nu ook iets nieuws ‘nodig’😉. Ik MOET namelijk echt een nieuwe broek hebben. Oké, voor mijn broeken geldt hetzelfde als voor de rest van mijn kleding. Mijn broekencollectie heb ik verplaatst naar een lade onder mijn bed. Ik moet toch ergens ruimte vandaan halen! In die la liggen ontzettend veel broeken. Een relaxtbroek, een spijkerbroek, een skinny exemplaar, of iets met een lekker gek printje.

dames broeken esprit Genoeg om altijd warme benen te hebben en niet in mijn blote billen rond te hoeven lopen. Maar goed uiteindelijk zijn er altijd een stuk of drie, die toch wel heel leuk staan en heerlijk zitten. Zo moest laatst noodgedwongen afscheid nemen van mijn favoriete skinny jeans. Er zat een enorme jaap in. Goed voor een enkele reis naar de afvalcontainer.

Dames broeken

Tijd voor mij om op deze druilerige herfstdag op zoek te gaan naar een vervangend exemplaar. Mijn eisen zijn hoog want ik wil geen broek voor op de stapel ‘eigenlijk-net-niet’ broeken. Ik moet een broek die als ik heb niet draag, altijd in de wasmand zit omdat hij nou eenmaal perfect is voor dagelijks gebruik. .dames broeken esprit

Ze hebben het mij super makkelijk gemaakt door duidelijke subcategorieën te maken waarbinnen ik zo de juiste kleur en pasvorm aan kan klikken. Zo vond ik binnen no time dè stretch jeans waarmee ik het zeker aan durf om mijn versleten exemplaar te vervangen.

dames broeken esprit Keuze zat

Esprit heeft trouwens alleen al voor broeken keuze zat. Stijlvolle broeken voor naar kantoor of juist goede basics. Ik kijk rustig nog even verder voor een wat opvallender exemplaar bij die leuke trui. Of toch zo een heerlijk relaxte joggingstijl die er meteen ook heel fashionable uit ziet. Tsja, zo een gecoate broek is eigenlijk ook wel heel leuk…. Oké, ik voel hem alweer: keuzestress. Wat een luxeprobleem. dames broeken esprit

Liefs Aileen

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief