Delen vinden we super lief

De landal bungalowweken zijn weer begonnen. Wil jij er even lekker tussen uit met je gezin of vrienden, maar niet te veel geld kwijt zijn? Sla je slag en ga snel naar de Hema website. Je kunt nu weer via HEMA extra voordelig genieten op één van de geselecteerde parken van Landal GreenParks in Nederland, België of Duitsland.

Voordelig een weg

Voor 129.- € kun je er al een midweek op uit, of voor €139 een weekendverblijf. En dat in een 2- 4,- 5,- of 6 persoons huisje, afhankelijklandal bungalowweken van de gezinsgrootte. Er is ruime keuze uit fantastische Landal parken. Wij zijn al drie jaar in een rij van de partij bij de HEMA bungalowweken. Het is een absolute aanrader. Ik heb inmiddels twee vouchers gekocht en ook al geboekt voor aankomend jaar. Mijn man opperde zelfs om nog een weekend weg te plannen rond de sinterklaas periode, Achja waarom ook niet….

Landal bungalowweken

De HEMA- Landal Bungalowweken zijn met name voordelig omdat het bedlinnen (7,95 p.p.) en de reserveringskosten €26,00) zijn inbegrepen. Voor een gezin van vier personen scheelt dat al ruim 60,- vergeleken met een normale boeking.  Daarnaast scheelt het enorme met de vaste prijzen. Op een van mijn boekingen zelfs €180,- Er zijn dus geen bijkomende kosten. Enkel toeristenbelasting moet nog worden afgerekend in het park zelf, maar dit is te overzien. (p.p.p.n.) De hoogte van de toeristenbelasting varieert per park, wij betalen bijvoorbeeld op Texel met zijn 5-en voor 3 nachten €25, op Coldenhoven was dit €27,- om je een idee te geven.

Bijboeken

Als je meerdere kleine kindjes hebt, kun je er voor kiezen om 1 babybedje extra mee te nemen of bij te boeken. Er is er standaard 1 aanwezig, net als een babyzitje. Je kunt er voor kiezen om vooraf je pakket te verruimen. De acties worden steeds vernuftiger. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de bedden al op te laten maken, houtblokken bij te boeken voor de houtkachel en een boodschappen pakket hoort tot de opties, etc

Het concept Landallandal bungalowweken Rabbit hill

Er wordt me vaak gevraag waarom wij zo vaak naar Landal gaan. Vervolgens wordt me gevraagd welk park mijn favoriet is. Landal GreenParks is een geweldige plek om te genieten van de rust, ruimte en natuur! De zwembaden zijn ideaal voor jonge gezinnen. De zwembaden zijn niet mega groot en staat in het niet bij de mega wildwaterbanen, maar daar geef ik niet om met drie jonge kinderen. Het is ideaal om je een paar uurtjes te vermaken met jonge kinderen. Er is immers ook zoveel te doen voor kinderen op het park. Een weekend is soms zelfs gewoonweg te kort. Je bent er echt uit en bent weg van thuis waar er altijd werk op me ligt te wachten.

De huisjes

De huisje zijn schoon en vele parken liggen in een mooie landelijke omgeving. Je bent er helemaal tussenuit. Dat de boekingsperiode van de Landal bungalowweken in de “koudere maanden” valt, maakt ons niets uit. Er is genoeg pret voor de kleintjes. Er is echt voor ieder wat wils! De meeste parken hebben ook een upgrade gehad en is niet meer de vergane glorie van een aantal jaren terug. Uiteraard heb ik wel mijn favoriete bungalowparken. Met een gezin van 5 hebben we standaard de 6 personen huisjes. Die hebben een kamer extra dat wij wel nodig hebben met 3 kinderen.

Landal parken en onze favoriet

Ik ben helemaal fan van Coldenhove. De brasserie is hip en trendy, het terras van deze tijd en kijkt uit op een groot speel terrein. Ook de menu kaart heeft zich enorm verbeterd door de jaren heen. De tijd van de frituur schnitzel en goedkope saté is voorbij. Je ziet de koks zelfs in actie in de open keuken. Daarnaast is het voor ons slechts een uurtje rijden en in de buurt van mijn schoonmoeder. De brasserie van dit park bleek het voorbeeld te vormen voor de rest van de parken, die één voor één worden omgetoverd tot paradijsjes. De kwaliteit van de huisjes vind ik verschillen. Wij zijn elke keer aardig met de neus in de boter gevallen.Karin-Luttenberg-50x70cm

Domper

Een domper vind ik het als een huisje naar rook stinkt of zeer gedateerd is. Dit was een paar jaar geleden het geval in Hoog Vaals. Dat vond ik vergane glorie. Het park en de omgeving vond ik top of the bill, dus misschien weer het proberen waard. Onze kindjes zijn nu ook iets ouder, waardoor we van andere faciliteiten gebruik maken op het park. We maken elk jaar weer graag gebruik van de Landal bungalowweken.

Landal ’t Loo vind ik prachtig door het grote meer, ze hebben ook een groot indoor speelparadijs. Rabbit Hill heeft echte konijntjes en veel speelgelegenheden. Dit park lijkt me heel gaaf in de zomer. Ze hebben een buiten theater en buitenzwembad. De brasserie is heel gezellig en mijn kinderen zijn fan van het Bollo-buffet. Wat ik dus zo gaaf vind is dat kinderen t/m 3 gratis van het buffet gebruik kunnen maken. Ik schreef heir een tijd terug deze blog over Bungalow park Rabbit Hill

Bollo de beer en zijn vriendjes

De meeste parken liggen prachtig in het bos waardoor je het bos in kunt gaan om eikeltjes en kastanjes te gaan zoeken. Papa is ook blij want hij neemt altijd graag zijn hardloopschoenen mee. Wat onze kindjes toch wel het leukste vinden van een weekendje Landal, is hun grote vriend Bollo. De mascotte van elk Landal park. Hij heeft zijn eigen huisje op het park met deurbel en raampjes, waar je je tekeningen in zijn brievenbus kunt achterlaten.

Samen met zijn vriendjes maakt hij een bezoek aan een Landal park helemaal compleet. Onze kinderen kennen alle Bollo liedjes uit hun hoofd en eten elke dag op een Bollo bordje en spelen met een Bollo-bal. Alles is bij ons thuis ver-Bollo-et. Als je thuis alvast voorpret wilt hebben raden we aan om vast de Bollo app te downloaden. Het worden weer leuke Landal bungalowweken.

Let op bij de actie van Landal bungalowwekenlandal bungalowweken

De vouchers zijn geldig tussen 27 oktober en 26 maart 2018. Met uitzondering van feestdagen en vakantieperiodes, zoals vermeld op www.landal.nl/HEMA. Houd dit in de gaten! 2 jaar geleden visten veel boekers achter het net doordat ze te lang wachten met boeken. De teleurstelling was groot toen de parken overal volgeboekt waren!

Ook niet alle parken doen mee, op deze lijst heb je een ruime keuze aan deelnemende Landal parken. Ga je met meerdere vrienden en wil je graag huisjes naast elkaar, bel dan de klanten service! En h=ook hier geldt; wees snel, het is heel snel volgeboekt!

Uitgesloten periodes

Kerstvakantie 22 december 2017 t/m 4 januari 2018
Voorjaarsvakantie 12 februari t/m 1 maart 2018 (m.u.v. weekend 16 februari 2018)

Landal Tips

Koop een voucher en boek gelijk! Dan heb je nu alvast wat om naar uit te kijken. wij zijn twee jaar geleden in februari naar Limburg * Hoog vaals gegaan en eind maart naar Drenthe * Aelderholt. Vorig jaar zijn we in het voorjaar met vrienden naar * Coldenhove geweest en in het najaar naar *Rabbit Hill. Landal Sluftervallei op Texel staat dit jaar in de planning.

Volgend jaar gaan we nog een keer naar Coldenhove waar we de verjaardag van mijn zoontje gaan landal bungalowwekenvieren. Ook Landal ’t Loo en Vennenbos hebben we bezocht. je kunt wel zien dat wij Landal en Bollo kenners zijn.  Of het nu met je vrienden, (schoon) familiem of je eigen gezin is; een weekend naar landal staat garant voor heel veel plezier en blije kindjes.

Feestje vieren

Het is een ideale plek om een (kinder) feestje te vieren. Bezoekers kunnen buiten het park parkeren en er is meer dan voldoende ruimte voor heel veel gasten. Elk park is een speelparadijs voor jong en oud. Van ballenbak tot aan glijbanen en trampolines, ze kunnen overal heerlijk uitrazen. En kunnen de ouders eindelijk een fatsoenlijk gesprek met elkaar voeren, of ook zelf in de ballenbak klimmen natuurlijk

Een aanrader dus!

Hierbij een paar video’s uit het archief die ik terugvond, wat zijn de kindjes daar nog klein, aaahh

Landal bungalowweken bij de Rabbit Hill

Landal Aelderholt

Coldenhove tijdens de Landal bungalowweken

Laat je het ons weten als je ook naar een van de parken bent geweest. Ik ben nieuwsgierig naar jullie ervaring en of jullie net zo enthousiast zijn van deze Landal bungalowweken

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

Geen advertorial
Wij hebben deze actie voor je op de website van de HEMA gespot De HEMA en Landal bungalowweken zijn op geen enkele wijze bij dit artikel betrokken. Er kunnen geen rechten aan dit artikel ontleend worden.


Delen vinden we super lief