Delen vinden we super lief

De vakantieparken zoals Landal bungalowparken worden steeds vaker door ons geboekt. Ik moest er eerst niet heel veel van hebben. Doorgelegen bedden, plastic banken, een vakantieadres op nog geen uur bij je thuisadres vandaan. Niets voor mij dacht ik, tot ik kinderen kreeg. Er zijn parken die nog heel oubollig zijn en waar je je in de jaren 80 waant, maar hier let ik extra goed op bij het boeken. De meeste parken hebben een aardige make-over ondergaan. Ze moeten wel, met de steeds kritischere consument. Wij kozen deze keer voor rabbit hill op de Gelderse Veluwe. Met vele fietsroutes en leuke uitjes in de buurt en op nog geen uur rijden een ideale vakantiebestemming voor een lang weekend. Wij kwamen dit weekend gewoon tijd te kort.

Landal rabbit hill
Op Landal Rabbit Hill zit je midden in de natuur. In het bos verblijf je in een van de bungalows of kunt er zelf een plek huren om te kamperen. Er zijn ook sta caravans te huur. Rondom je huisje zie je overal konijntjes of eekhoorntjes rondhuppelen. Het is een ruim opgezette bungalowpark dat midden op de Veluwe ligt waar heel veel te doen is. Er zijn heel veel speelplekken, een kleine kinderboerderij, konijntjes, veel bos en ook bij slecht weer is er binnen veel te doen.

Veel te doen
De rondhuppelende konijntjes, het zwembad en het indoor speelparadijs zijn maar een paar voorbeelden van de vele faciliteiten. In de zomer is er zelfs een openluchtzwembad, met apart kleuterbad voor de kleintjes. Hier komen we graag een keertje voor terug. Voor de sportievelingen onder ons zijn er tafeltennistafels, sportvelden, een buitentennisbaan, en een midgetgolfbaan. Voor sauna liefhebbers is Sauna Drôme in de buurt van het park. Hier kun je ook terecht voor diverse beauty arrangementen. In het park hebben we gegeten in café-bistro Woods, waar ze speciaal voor de kleintjes een Bollo keukentje hebben. het hele park is er op in gesteld om het je kinderen reuze naar hun zin te maken. Uiteraard hebben we ook de omgeving ontdekt, want het is prachtig op de veluwe.

Favoriet
Van alle Landal parken is dit wel een van onze favorieten. Het is er schoon, vernieuwd, ruim opgezette huisjes en veel faciliteiten voor kinderen. Dit park geven we een dikke 8. Een extra pluspunt is de reisafstand. Binnen een uur waren we zondagavond weer thuis. ideaal met twee kleine kinderen. en de kers op de taart was het bezoek van lieve vrienden met hun kleintjes. Een weekend waarin we mooie herinneringen hebben gemaakt.

Video impressie familie Olivette

 

IMG_6882
Met Bollo op de foto is altijd spannend
Landal greenparks
De huisjes staan midden in het bos
IMG_6911
Op het podium voelt ze zich wel op haar plek
De speelhal landal greenparks
Een ruim opgezette speelhal. Voor elke leeftijd een paradijs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huisje
Een schoon en fris huisje. De kachel kan zelfs aangestoken worden.


Delen vinden we super lief