laptoptas laurie pastelroze bulaggi

Deze werkende mama sleept d’r laptoptas vaak mee van ‘hot naar her’. Op kantoor staat het in een laadstation, maar op de thuiswerkdagen wordt mijn laptop meegesleurd in een sexy-lose, zwarte laptoptas. En als ik op de woensdag tijdens zwemles de laatste emails wil versturen, wordt de kolossale tas weer meegesleurd. Zo ook in de weekenden als ik me in monkey-town begeef. De laptoptas kan tegen een stootje en er past veel in, maar het staat niet charmant. Laat ik gerust zeggen, lelijk….

Bulaggi

En dat terwijl er tegenwoordig prachtige laptoptassen verkrijgbaar zijn. Tijdens een persdag bij een persbureau kwam ik aanraking met het merk Bulaggi. De tassen en met name de roze laptoptas bleef een tijdje door mijn hoofd spoken, en nu ben ik gezwicht. Ik ga voor een classy laptoptas en ook een handige schoudertas wordt erbij besteld.

Vooral nu ik een paar buitenlandse trips op de planning heb staan richting Frankrijk is het een must have! Daar weten ze helemaal wat classy is en zou ik mezelf echt voor schut zetten met het kolossale geval, waar ik nu mee rond loop.

Over Bulaggi, the bag | Desire within reach
laptoptas laurie pastelroze bulaggi

Bulaggi wil alle unieke kenmerken van een vrouw vieren, met een perfect passende tas.” Dat vond ik een mooie zin op hun website. Want laten we wel wezen. We leven in een tijd waarin een outfit niet alleen een look is, maar onderdeel is van je identiteit. Ee mooie tas maakt je outfit af en je maakt er gelijk een statement mee. Het tassen merk Bulaggi begrijpt wat vrouwen willen en biedt een reeks betaalbare, on-trend tassen van hoge kwaliteit met rijke extra’s voor iedere gelegenheid.Ook goed om te weten is dat de tassen zijn niet getest op dieren en vrij zijn van dierlijke materialen.

Familiebedrijf

Bulaggi is een Nederlands familiebedrijf dat in 2019 al 50 jaar dames handtassen en accessoires ontwerpt en produceert. Opgericht door het echtpaar Wim en Trix Walraven, vandaag de dag onder leiding van dochter Annemarieke Schouten-Walraven. Bulaggi tassen worden gekenmerkt door de perfecte balans tussen functionaliteit en design. Luxe extra’s en veel detail zorgen voor een ongekend rijke uitstraling van iedere tas, ook wel het karakteristieke ‘BULAGGI-gevoel’ genoemd.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat