Delen vinden we super lief

Even een dagje, nachtje of weekendje weg? Het wordt steeds leuker, betaalbaarder en comfortabeler om dichtbij huis te overnachten. Ieder jaar reizen we stad en land af richting zonnige oorden. Heel Europa wordt doorkruist, terwijl we heel veel leuke, fijne campings en recreatieparken in Nederland hebben! Op nog geen 1,5 uur rijden, hebben we Recreatiepark de Leistert dat zelfs ANWB kindercamping Nederland van het Jaar 2019 is geworden en een 8,4 op Zoover scoort! Hier wilden we meer van weten!

Leistert-recreatiepark en camping

Camping en recreatiepark de Leistert

Camping de Leistert is eigenlijk een bungalowpark en camping in één. Het is een heel groot park in het Noord-Limburgse Roggel, vlakbij Weert en Roermond. Voor zowel kinderen als volwassenen is het één van de ideale vakantieparken in Nederland voor een ontspannen en sportieve vakantie.

Je kunt er slapen in bungalows van het hoogste niveau, kamperen, of logeren in andere accommodaties! Het park behoort zelfs tot de mooiste campings in Nederland én Europa. Het is een kindvriendelijke, 5 sterren camping in Limburg met een enorm aanbod aan faciliteiten. Indien je op zoek bent naar een bijzondere ervaring met je gezin, lees dan snel verder!

Diversiteit

Op camping de Leistert kun je kamperen, of van het buitenleven genieten in één van de diverse verblijfsaccommodaties. Een vriendin was er zelfs met een vriendengroep waar ze verbleef in een luxe bungalow voor 18 personen! En aangezien we zelf graag wat meer luxe verkiezen, biedt de Leistert heel veel mogelijkheden. Je kunt zelfs kiezen voor een accommodatie met een sauna! En als een plek de titel ‘ANWB Topcamping‘ mag voeren, dan word ik wel heel nieuwsgierig!

Buitenleven

Als meisje uit het oosten dat in het westen van Nederland is gaan wonen, haal ik graag het boerderij gevoel terug! Mijn zusje is weer teruggegaan naar haar roots, maar zelf ben ik tevreden als ik zo nu en dan het stadsleven ontvlucht. De moderne vakantiebungalows bij de Leistert spreken me dan ook aan!

Ze zijn gebouwd in de authentieke Limburgse boerderijstijl dat echt een plaatje is om te zien. Op de website kun je een goed indruk krijgen van alle mogelijkheden. Wist je bijvoorbeeld dat je er ook kunt slapen in een lodge of trekkershut! Misschien is De Leistert wel het mooiste en avontuurlijkste bungalowpark in Limburg!

rode plekken, Leistert-recreatiepark en camping

De ANWB is het er in ieder geval wel over eens dat ze Camping de Leistert uitgeroepen hebben als winnaar van de ANWB Camping van het Jaar verkiezing 2019 in de categorie ‘De beste huuraccommodatie’. Chapeau!

rode plekken, leisert

Parkfaciliteiten
Camping de Leistert

Camping De Leistert heeft veel faciliteiten. Het gerenoveerde ‘Plaza’ biedt een supermarkt voor de verse broodjes, een restaurant, bowlingbanen en een binnenspeeltuin. Verder vind je over het hele terrein speeltuinen, sportvoorzieningen en een golfslagbad voor je kleine waterratten. Het subtropisch binnenzwembad is echt een kinderparadijs
met de glijbanen, een stroomversnelling, whirlpool en een apart bad voor de allerkleinsten! Voor zowel kinderen en ouders is de Leistert een fijne plek om vakantie te vieren waar ze veel apenstreken kunnen uithalen.

Het verre reizen richting Zuid Frankrijk is dus helemaal niet nodig!
Vooral in het hoogseizoen is er een uitgebreid recreatieprogramma en is het niet nodig om de kids tussen Franse kindjes achter te laten. In het Klushuis wordt er met regelmaat flink geknutseld en geklust waar mijn bandito’s heel blij van zullen worden! En ze kunnen helemaal hun lol op, want ze kunnen er ook vissen, zwemmen of kanovaren.

Kennen jullie de camping, of het recreatiepark de Leistert? Aarzel dan zeker niet om je ervaring achter te laten! We zijn benieuwd!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief