Delen vinden we super lief

De ontdekking van deze “Squid Soap” is super. Handen wassen is bij ons elke keer een smeerboel en waterfestijn. Maarja ze moeten het toch leren. Leuk op het aanrecht en de kids worden er blij van. We hebben het voor je uitgetest en de mening van onze kids zegt meer dan mijn woorden.
squadHygiene
hnxx_SquidSoap02Schone handen zijn belangrijk voor een goede hygiëne, vooral na het toiletbezoek. Als het geklieder wordt, vinden ze het leuk. Maar nu het opvoedkundig droog blijft, vinden ze het hier niks meer aan. Met Squid Soap is daar verandering in gekomen. Deze zeep stimuleert het handen wassen en maakt het leuk aan het gegiechel te horen.
Vrolijk design voor naast de wasbakSquid Soap
De Squid Soap zeepdispenser is in Nederland verkrijgbaar in 2 kleuren; oranje en groen. Ik kon niet kiezen dus heb er 2 gekocht. Eentje voor boven en eentje voor beneden. Door op de dispenser te drukken, verschijnt er een gekleurde stempel op de hand. De stip van zeep blijft 15 seconden op je handen en die wordt er vakkundig afgewassen door de kids. Super leuk en schone handjes gegarandeerd. Ze proberen het met man en macht weg te poetsen.
Extra gaaf is dat de inktvis van de dispenser gehaald kan worden. Zo wordt het niet alleen leuk om je handen te wassen in de keuken of in het toilet. Maar is het ook leuk en leerzaam speelgoed voor in de badkamer. Een heel leuk en origineel concept en noem het zeker een coup de coeur.
Oorsprong
Squidsoap is een unieke & gepatenteerde handzeep uit Groot Brittanië. Het is ontworpen om jongehnxx_SquidSoap03 kinderen te leren hun handjes op de juiste manier te wassen. Hun motto is: ‘Training Tomorrow’s Great Hand Washers.’ Squad Soap is verkrijgbaar bij de Etos en online bij www.AH.nl en kost €3,99 je kunt ze ook volgen op Facebook twitter & youtube.4kleuren

Winactie
Wij geven er graag 2 weg omdat dit een echte Olivette favoriet is! #coupdecoeur. Eentje voor jou en iemand die jij blij wil maken, dus tag hem of haar op het Facebook bericht en wie weet sturen we er twee jullie kant op zodat je diegene kunt verrassen. Laat ook even weten welke kleur jullie favoriet is; oranje of groen!

Succes!

Winactie Squid Soap

 Delen vinden we super lief