Delen vinden we super lief

Start de motoren! We hebben goed nieuws want Monster Jam® 2022 komt het weekend van 3 en 4 december 2022 terug naar het Gelredome in Arnhem! Fans en sensatiezoekers van alle leeftijden kunnen eindelijk weer genieten van brullende motoren, races en ongelofelijke stunts van de meer dan 5000 kilo wegende Monster Jam trucks en hun coureurs. We kijken een nu al naar uit!

MONSTER JAM 2022 is terug: Het is luid, het is krankzinnig en o, zo leuk!

Back in action!

Feld Entertainment, producent van Monster Jam en ook Disney On Ice, werd net als zoveel andere live-entertainment bedrijven zwaar getroffen door de COVID-19 pandemie. Toch is er goed nieuws aangezien het bedrijf in Amerika alweer miljoenen fans heeft mogen ontvangen na de opleving van de entertainment industrie. Na het Verenigd Koninkrijk is Nederland het eerste land dat de Europese tour van Monster Jam aan doet…. dus hierbij: Save the date!

MONSTER JAM 2022 is terug: Het is luid, het is krankzinnig en o, zo leuk!

Freestyle-, Skills- en Racing-competities

Wereldberoemde Monster Jam trucks, waaronder de legendarische Grave Digger®, 12-voudig wereldkampioen Max- DTM, El Toro Loco® en Megalodon® verleggen alle grenzen in Freestyle-, Skills- en Racing-competities op het speciaal aangelegde off-the-road parcours in het stadion. De halsbrekende toeren, technische tricks en waanzinnige sprongen van de FMX freestyle motorcrossers zorgen voor een extra adrenaline kick.

MONSTER JAM 2022 is terug: Het is luid, het is krankzinnig en o, zo leuk!

De beste plaatsen met voordeel reserveren

Ga naar MonsterJam.nl en boek nu gelijk de beste plaatsen met korting! Dan weet je zeker dat je dichtbij de actie zult zitten.

Categorie 1, 2 en 3: €10 korting, Categorie 4: €5 korting (De pre-sale aanbieding loopt tot vrijdag 20 mei a.s. om 08.59 uur.)

MONSTER JAM 2022 is terug: Het is luid, het is krankzinnig en o, zo leuk!

Iedereen houdt van Monster Jam!

De bezoekers van Monster Jam zijn heel divers: van jong tot oud, van gezinnen met kinderen tot groepen vrienden en van autofans tot sensatiezoekers. Net zo divers zijn de coureurs van de monster trucks. En dat niet alleen, het zijn ook allemaal buitengewoon goed getrainde mannelijke en vrouwelijke atleten van wereldklasse. Ze hebben niet alleen fysieke kracht en mentaal uithoudingsvermogen, maar beschikken ook over unieke vaardigheden.

Ze pushen hun trucks tot het uiterste met backflips, verticale stunts en het racen met snelheden tot ver over de 100 kilometer per uur over een ruig parcours. Niet voor niets heeft Monster Jam over de hele wereld fans, die gek zijn op deze enerverende live motorsportactie.

Monster Jam Pit Party

Enkele indrukwekkende feiten over Monster Jam:
> Elke motor levert ongeveer 1.500 pk.
> Het duurt 1.500 manuren om een baan te bouwen en te verwijderen. Een band van een Monster Jam truck is maar liefst 1.68 meter hoog.

MONSTER JAM 2022 is terug: Het is luid, het is krankzinnig en o, zo leuk!

En alsof de wedstrijden nog niet genoeg zijn, is er ook een Monster Jam Pit Party voorafgaand aan de show. De Pit Party is de enige plaats waar fans de enorme trucks van héél dichtbij zien. Hier zie je jouw favoriete coureurs en kun je de teams ontmoeten, foto’s nemen, handtekeningen scoren, meer inzicht krijgen in hoe deze technische hoogstandjes zijn gebouwd en andere activiteiten beleven.

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op MonsterJam.nl

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief