Delen vinden we super lief

Monster jamHet hart van menig man gaat sneller kloppen bij het horen en zien van deze Monster jam trucks en het geluid dat er bij hoort. Afgelopen jaar was het grootser dan groot en een enorm succes. Ook dit jaar zal de Kuip in Rotterdam overgenomen worden door deze monsters.

Dus….SAVETHEDATE: Het familievriendelijke & spectaculaire motorsport evenement racet op 30 juni in de Kuip! en extra tof we mogen een spectaculaire prijs weggeven! Lees snel verder..

High Power Entertainment

Feld Entertainment, de wereldwijde leider in live familie-entertainment, brengt Monster Jam op 30 juni 2018 terug naar Rotterdam. De show zal motorsportfans op de rand van hun stoel laten zitten, met high-power entertainment voor de hele familie, gecombineerd met ultieme off-road motorsport. In 2016 was Monster Jam voor het eerst in Rotterdam met meer dan 30.000 bezoekers.

©2017 FMS Monster jam trucks
©2017 FMS “Deelnemende trucks onder voorbehoud”

©2017 FMS "Deelnemende trucks onder voorbehoud"

©2017 FMS "Deelnemende trucks onder voorbehoud"
©2017 FMS

Onverwacht en onvergetelijk!

Monster Jam Pit Party
©2017 FMS “Deelnemende trucks onder voorbehoud”

In ’s werelds meest iconische locaties, zoals De Kuip, worden enorme parcours van modder gecreëerd met als enige doel de levensgrote trucks tot het uiterste te laten gaan. Ze vliegen door de lucht, bulderen over de heuvels en je zult versteld staan van alle manoeuvres die ze uithalen. Stiekem zou ik wel eens achter het stuur willen zitten van zo’n gevaarte. Tof!

Monster Jam is een van de weinige sporten waarbij mannelijke en vrouwelijke coureurs van wereldklasse gelijk zijn en strijden voor de winst op hetzelfde parcours. Dit jaar krijgen fans in het stadion ook de kans om via hun smartphone in real time te stemmen op de winnaar van de two-wheel en freestyle-wedstrijden.

©2017 FMS "Deelnemende trucks onder voorbehoud"
©2017 FMS

Monster jamPit Party

Voorafgaand aan de show is dé plek om dicht bij De Monster Jam ® de sterren van de show te komen. Een unieke kans om tijdens deze pre-show de monstertrucks te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, om handtekeningen te verzamelen en foto’s te maken. “The place to be” voor de echte fans.

Monster Jam Pit Party

Praktische informatie

Kaarten zijn te bestellen op MonsterJam.nl. Hier vindt je ook alle antwoorden op je vragen.

Tickets verkrijgbaar vanaf €20,90
Aanvang show: 15.00 uur
Aanvang Pit Party: 11.30 uur – 13.00 uur (toegang tot 12.30 uur)

Winactie 1 x 4 tickets Categorie 1 Monster jam trucks t.w.v €171,60

Wil jij er ook bij zijn als op zaterdag 30 juni de Monster Jam® trucks in De Kuip bulderen? Het belooft een indrukwekkende line-up te worden. Met nog meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie! In samenwerking met Feld entertianement mogen wij 4 tickets weggeven, 1 x 4 tickets Categorie 1 met een waarde van €42,90 per ticket, Wowie, dat is nog eens gaaf!!

Wieweet zit jij straks op het puntje van je stoel zodat jullie de meest onvoorstelbare en zwaartekracht-tartende stunts kunnen aanschouwen.

Je zult de meest bekende trucks in de wereld zien, zoals Grave Digger® , Max-D, TM, El Toro Loco®, Monster Mutt® en veel meer. De deelnemende trucks zijn onder voorbehoud maar ze doen hun uiterste, brullende best om er allemaal bij te zijn. Komt dat zien. Wij hopen dat we jullie daar zullen treffen want uiteraard zijn we van de partij en vertellen we jullie er alles over!!Monster jam trucks

Meedoen is eenvoudig

Wij verloten onze prijzen altijd op een eerlijke manier en willen elke deelnemer evenveel kans geven. Meedoen is eenvoudig, laat ons een berichtje achter onderaan deze blogpost met waarom je dit graag zou willen winnen. Dit kan ook onder de winactie op onze Fabookpagina. Je maakt kans op een fantastisch prijs namelijk: VIER tickets t.w.v. in totaal € 171,60 !
Deze tickets zijn tickets voor in categorie 1 Hoe tof is dat!!  De winnaar wordt op zondag 22 april 2018 bekend gemaakt.

De voorwaarden voor de Monster Jam 2018 winactie vind je onderaan onze Algemene spelvoorwaarden

Veel speelplezier!!!

Over Feld EntertainmentMonster jam

Feld Entertainment® is wereldwijd leider op het gebied van de productie en presentatie van rondreizende liveshows. Voor vele families weten ze jaarlijks 30 miljoen bezoekers bij te maken met de diverse producties.

Denk hier bij aan Monster Jam®, Monster Energy Supercross, AMSOIL Arenacross, Disney On Ice, Disney Live!, Sesame Street Live! en Marvel Universe LIVE! Fantastische shows die menig hart sneller doet slaan en in meer dan 75 landen op 6 continenten te zien is.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief