Help, ik kan niet kiezen! Wat een geweldige producten heeft Moshi Moshi, een Spaans merk dat zich gespecialiseerd heeft in bedlinnen met te gekke prints. Een echte #coupdecoeur waar ik mijn kids graag mee verras. Mijn zoontje is piraten-fan en voor de kleine meid ben ik gezwicht voor het panda bedlaken. Bezoek de website en je wordt blij van alle vrolijke kleuren en designs.

De fotografe Paulina Arcklin heeft het merk Moshi Moshi fantastisch weergegeven in onderstaande foto’s. Om blij van te worden. En na het bekijken van haar instagram account gaat het helemaal kriebelen om de kamertjes van de kids een metamorfose te geven. Ook zo verliefd op dit merk? Doe dan mee met onze winactie!

Winactie
We geven met veel plezier een van deze vele leuke producten weg. Gewoon omdat wij graag onze lezers blij maken met onze favorieten. Meedoen is eenvoudig. Onder alle reacties onder het Facebook bericht verloten we een bedlaken van Moshi Moshi gemaakt van 100% katoen 120 * 180 cm.
De winactie sluit op zaterdag 17 september.

Blije groet,

Familie Olivette

 

paulinaarcklin-moshi-moshi-96422paulinaarcklin-moshi-moshi-9852 paulinaarcklin-moshi-moshi-9663 paulinaarcklin-moshi-moshi-95841

paulinaarcklin-moshi-moshi-9805

paulinaarcklin-moshi-moshi-9579

winactie