Delen vinden we super lief

My little pony de film premiere
My little pony de film premiere
Geheel in “ My Little Pony ” stijl en met twee stuiterende kindjes, ben ik samen met mijn schoonmoeder richting Groningen gereisd voor een bijzondere ochtend. De kleurrijke, regenboog loper was uitgerold en we werden warm onthaald door een magisch team. Glitters op onze wangen, paarden oortjes, popcorn en veel knutselplezier. Uiteraard hadden we ons meest kleurrijke outfit aan getrokken om geheel in stijl de film te bewonderen.

We konden ons hart ophalen, want we bevonden ons in de magie van Equestria. In onderstaande video nemen we je mee achter de schermen bij de feestelijke premiere. En lees vooral snel verder……we geven namelijk iets fantastisch gaafs weg!

My little pony fan

My little pony de film

De kleine “My Little Pony’s”. Wie kent ze niet? Het is de naam voor de kleine kleurrijke paard figuren van de speelgoedfirma HASBRO die in 1983 voor het eerst op de markt kwamen. Ze veroverden destijds de wereld en werden één van het populairste speelgoed van de jaren 80. Daar was ik eentje van. Mijn hele kamer was ermee gevuld.

In die tijd volgde al snel de tekenfilm, die ik als klein meisje over en over heb gekeken. Het bezoeken van de “My Little pony De film” was een droom, die uitkwam voor deze mama. En laat mijn dochter nu hetzelfde DNA hebben ;-D. Verder heb ik er he-le-maal geen invloed op gehad hoor ;-D. Stiekem geniet ik er enorm van als ik mijn meisje met haar pony’s in de weer zie gaan. Een stukje nostalgie zeg maar, ik ben nu toch echt ietwat te oud om er mee te spelen ….

Video My little pony – De film

We hebben uiteraard heel veel foto’s gemaakt en een impressie willen geven van het prachtige evenement. De kleurrijke regenboog loper wilden de kindjes wel mee naar huis. Eigenlijk geen gek idee, zal best leuk staan.Het zorgde voor heel veel magie. Na de film zijn we gelijk bij de dichtstbijzijnde Intertoys gaan kijken welk speelgoed op hun verlanglisjtje moest komen te staan. En ik al jullie verklappen…die lijst is lang geworden…

Verhaallijn

My little pony de film premiere
My little pony de film knutselen

De My little pony’s hebben door de jaren heen een heuse metamorfose ondergaan. Het was wel even wennen voor deze nostalgische moeder, maar het klopt helemaal in de tijdgeest. De zes hoofdkarakters “Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy, en Rarity” zie je in de hele film terug en volg je op de voet bij hun spannende avontuur. De film is gevuld met veel leuke liedjes je overigens in Itunes kunt beluisteren & bestellen: Itunes link

Friendship is magic

My little pony de film premiere

De vriendjes gaan op een onvergetelijke reis voorbij hun thuisland Equestria. Hier ontmoeten ze nieuwe vrienden en overwinnen tegelijkertijd uitdagingen. De oplettende kijker hoort de linken naar o.a Manhattan en de Niagara falls in Equestria. Onwijs leuk gedaan. Het moraal van het verhaal komt neer op “Friendship is magic”. Hier bleven we met de kinderen naderhand nog wel even over doorpraten. Ook tijdens de film hoorde ik veel “oehs en aahs”. De meiden achter me zaten zover in de film, dat ze een traan wegpinkten toen de baby pony’s gevangen werden.

Het maakte veel los bij de kinderen, op een hele positieve manier. Zowel Olivier als Yvette zaten beiden op het randje van hun stoel en waren diep onder de indruk. Het is dus een absolute aanrader als uitje met je kinderen. De kindjes waren na de film ook verdacht lief voor elkaar.De film is overigens in het engels (OV=original version) en in het Nederlands. Wij waren aanwezig bij de Nederlandse versie, wel zo handig met twee kleine kinderen.

Sia

In de Engelse versie heeft wereldster Sia een eigen rol als de My Little Pony popster –Songbird Serenade. Ze sluit de film dan ook spetterend af met haar eigen nummer! Je kent haar ongetwijfeld van de vele hits die ze op haar naam heeft staan met o.a David Guetta-Titanium, de Chandelier, of het indrukwekkende The greatest. Er zijn nog meer wereldsterren die hun naam hebben verbonden aan deze populaire film.

Birthday Girl

De grap is dat mijn dochter net jarig is geweest en nu praat over het thema voor haar volgende verjaardag. En je raadt het al: Juist…My Little Pony! Met een kleurrijke Pinkie Pie taart in de hoofdrol, regenboog slingers en ja mam ” Ook zo’n regenboog ballonnen poort”. Nou deze mama heeft nog een jaar de tijd om de boel voor te bereiden. Olivier was evenzo enthousiast over de film, het thema en speelt er op los met de kleine pony’s.

Ik ben benieuwd of dit aanhoudt, aangezien het wel ietwat meer voor meiden is. Haar verjaardag duurt nog even, maar je begrijpt dat de Sint wel wordt ingelicht over haar speelgoed wensen. Het zou wel heel leuk zijn als ze de film scenes met haar eigen speelgoed en pony’s kan naspelen.

Winactie

We schreven al eerder over de speelgoed lijn die Hasbro heeft ontwikkelt. De reacties waren lyrisch en werd zeer goed ontvangen door onze lezers. En wat is er nu leuker om een van onze lezers te mogen verwennen met een wel een heel bijzonder pakket. Vriendschap is betoverend en daarom maak jij bij ons kans op een fantastisch “My little pony speelgoed pakket” We mogen namelijk de gelijknamige figuren uit de film weggeven

“MLP Twilight Sparkle & Spike en Verlichtende Vriendjes”

Dat is toch gaaf! Mijn mama-hart maar wederom een sprongetje en ik kan niet wachten om dit iemand te laten winnen! Doe dus snel mee en waag een kansje.

Meedoen is eenvoudig

De winnaar of winnares maken we zondag 29 oktober bekend. de winnaar wordt geselecteerd met de “Good luck fairy” tool.

Heading back home
My little pony
my little pony winactie

Naast het kijken van de film hebben onze kinderen zich heerlijk kunnen uitleven op de vele activiteiten die georgansieerd werden. De kleurplaat hangt nuthuis op de koelkast en de haarband word niet meer afgedaan. Yvette is er zelfs mee in bed gekropen. De hele ochtend stond in het teken van glitter- en kleurrijke My Little Pony-stijl!

We bedanken Pathé Groningen voor het warme onthaal. Na de film zijn we de stad Groningen in gegaan en hebben genoten van deze mooie stad. We hebben de regen getrotseerde en zijn lekker wezen shoppen voor een nieuwe winterjas ->

Liefs Olivette

My little pony de film premiere

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief