Delen vinden we super lief

Op 11 oktober 2017 gaat de allereerste My Little Pony bioscoopfilm in release met een fantastische leuke speelgoed lijn. Mijn mama hart maakt een sprongetje.

Aanstaande 11 oktober 2017 gaat de allereerste My Little Pony bioscoopfilm – de Film in première in de Nederlandse bioscopen. Gebaseerd op deze film brengt Hasbro vernieuwende My Little Pony speelsets en Pony- vriendjes uit. Mijn hart maakt een sprongetje, want dit is speelgoed waar ik als moeder heel blij van word.

Allereerst omdat ik er zelf mee ben opgegroeid en omdat ik zie hoe blij Yvette wordt van deze kleurrijke pony´s. Ze gaan overal mee naar toe, de arme pony’s gaan mee in bad, bed en ook mee naar het toilet. Met de nieuwe speelgoedlijn kunnen we samen de film naspelen en heel veel avonturen beleven met de Pony’s en de verrassende speelsets. Nu alleen nog een keuze maken…

Het verhaal van My little Pony de bioscoopfilm

Het land waar de Pony’s wonen, Equestria is in gevaar. Onze favoriete My Little Pony Twilight Sparkle en haar vriendinnen wagen zich buiten de grenzen om het gevaar te keren. Tijdens deze avontuurlijke tocht ontmoeten de vriendinnen nieuwe vrienden en komen ze erachter wat de ware kracht van ware vriendschap is.

De film is een spannende en vrolijke animatiefilm met veel muziek. Je begrijpt dat ik mijn dochter heel erg blij ga maken als ik haar mee neem naar de bioscoop. Ze loopt nu al huppelend door het huis met haar My Little Pony incl. vleugels die ze op haar verjaardag heeft gekregen. Laat staan als ik haar ga vertellen dat we haar vriendinnen aanstaande zaterdag bij de voorpremière in Groningen op het grote scherm gaan zien.

Door de vrolijke upbeat muziek krijgt de film extra veel fun en vrolijkheid en zorgt het er gegarandeerd voor dat de kinderen op het randje van hun stoel zitten om de film te volgen. Zangeres Sia verleende haar medewerking aan de film met een originele “My Little Pony” song. Ook is Serenade Songbird, My Little Pony één van de karakters van de film,  geïnspireerd op deze populaire zangeres die door velen aanbeden wordt. Een perfecte match!

Het Hasbro speelgoed van de film – de onderwaterwereld

In My Little Pony: de Film duiken de populaire Pony’s voor het eerst sinds hun bestaan onder water! De onderwaterwereld, Seaquestria, inspireerde Hasbro om hier een lijn speelgoed omheen te ontwikkelen.  Yvette kan haart hart ophalen met de Zwemmende Pinkie Pie Dit is een lichtgevende zeeponystaart die zelfs in bad mee mag. En met de verschillende speelsets kunnen de My Little Pony fans zich helemaal onderdompelen in de magische wereld van hun heldinnen. Hasbro heeft hier goed over nagedacht. De sets hebben verrassingskamertjes, licht, een heuse waterbubbelwand, zeepony’s, een schatkist en nog veel meer.

Samen spelen

In de wereld van My Little Pony draait alles om de magie van vriendschap. En of dat dat zo is. Samen spelen en plezier beleven is belangrijk en komt in alle My Little Pony verhaallijnen van My Little Pony voor. Ondanks alle verschillende karakter en eigenaardigheden, helpen ze elkaar en leren ze daar mee om te gaan. Eigenlijk net als in het echte leven.

In dit mooie vriendschapsthema ontwikkelde Hasbro speelgoeditems, zoals de Stralende Vriendjes. Dit zijn Pony’s die gaan gloeien als ze een andere Pony high-fiven. De gedachte erachter is echt supercute. Met de speelset zingt Prinses Twilight Sparkle een duet met haar beste vriendje Draakje Spike. `Friendship is Magic`

“Houd onze blog goed in de gaten, want aankomende week hebben we een te gek gave My Little Pony winactie!” 

Spectaculair avontuur

My Little Pony

In deze eerste bioscoop film maken My Little Pony´s hun debuut op het witte scherm. De zes bekende pony’s zijn wel wat gewend met hun eigen televisie serie. Maar in deze bioscoopfilm beleven ze hun spectaculairste avontuur ooit!

De toekomst van Equestria staat immers op het spel als Storm King het kasteel Canterlot binnenvalt en de magie van de pony’s dreigt te stelen. In een onvergetelijk avontuur beginnen de pony’s samen met nieuwe vrienden aan een spannende reis die hen voor het eerst buiten de muren van hun bekende wereld brengt. Ik ben enorm nieuwsgierig naar het uiteindelijke resultaat.

My Little Pony Magie

Tijdens hun zoektocht naar hulp om Equestria te redden, komen de pony’s in aanraking met magische bergen, onderzeese werelden en zelfs een vliegend piratenschip. De Film is geschikt voor 6 jaar en ouder en draait vanaf 11 oktober in de Nederlandse bioscopen. Yvette en Olivier neem ik stiekem iets eerder mee de bioscoop in.

We hebben een uitnodiging mogen ontvangen om bij de voorpremière te zijn zodat we jullie er alles over kunnen vertellen. We doen ons meest kleurrijke outfit in en zullen vroeg uit de veren gaan om richting Groningen af te reizen.

Spanning & Sensatie

Ik zal Yvette tijdens de spannende momenten wel bij me op schoot nemen. Bij de filmpremière van Cars en ook de Emoji film was het meer op jongens gericht en ben nu wel nieuwsgierig naar hoe Olivier op deze film reageert. Hij speelt vaak met de My Little Pony’s van zijn zusje dus deze Bronie neem ik ook mee op dit avontuur. Aankomende week vertel ik jullie er alles over en zal ook videobeelden tonen van achter de schermen.

Can’t wait

Kun je niet wachten en wil je alvast de trailer bekijken? We hebben op Youtube de officiële trailer gespot en delen deze graag met jullie. Ik ben benieuwd wat jullie van de My little pony film verwachten en uiteraard wat jullie van het speelgoed vinden. Met de feestdagen voor de deur een ideaal cadeau. Naar mijn idee heeft Hasbro het helemaal begrepen. Dit zorgt voor gegarandeerd veel speelplezier!

En we hebben snel heel erg leuk nieuws, maar daar later meer over… houd onze blog maar goed in de gaten! Wij gaan namelijk iets superdupertofs weggeven!

En nog iets leuks… de officiele soundtrack van de film van Sia -Rainbow

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

Frozen themeparty birthday


Delen vinden we super lief