Delen vinden we super lief

Nog eventjes kan ik fulltime genieten van ons baby’tje voordat mijn verlof er weer op zit. Daarom zijn we richting Duitsland vertrokken. Een weekje vakantie met het hele gezin. Voor ons oudste meisje Amelie, is een vakantie pas compleet als er gezwommen kan worden. Nou ja zwemmen… Spelen in en rond het zwembad. Voordat we in de auto stapten, heb ik nog snel een paar sweakers van Ockyz in de koffer gegooid. Zwemsokken, zodat ons meisje heerlijk kan rondrennen zonder uit te glijden.

Zwemsokken?

ockyz

Sokken in het zwembad? Dat klinkt vreemd. Maar eigenlijk is het helemaal zo gek nog niet. Ockyz heeft hele coole anti-slip zwemsokken ontwikkeld. De kids kunnen heerlijk rondrennen, zonder om de haverklap onderuit te gaan. De sokken zijn van goede kwaliteit. Dat is fijn want ze gaan 4 maten mee. De meeste ongelukken in en rond het zwembad gebeuren door uitglijden op die gladde, natte zwembadvloeren. Super fijn dus dat ons meisje op haar nieuwe sokken stevig rond kan stappen.

Grappig, gekleurde sokken

Veiligheid is het belangrijkste maar het oog wil ook wat. Daarom zijn de sokken er in leuke vrolijke kleuren. Voorzien van het Ockyz logo, een grappige octopus. Onze peuter wilde de sokken maar al te graag aan. Rap liep ze direct richting het peuterbad. Dat loopt toch een stuk makkelijker met zo een antislip patroontje onder je voet. Zo heerlijk om mijn meisje te zien genieten bij het ‘hansje-pansje-kevertje-glijbaantje’.  

Vrolijk en hip in het zwemparadijs

Ons meisje is ondertussen op een leeftijd waarop ze een duidelijke voorkeur heeft voor bepaalde kledingstukken. Sommige te schattige jurkjes blijven veel te vaak in de kast hangen. Want mevrouw vindt het niks. Gelukkig vallen de sokken en zwemkleding van Ockyz bij haar in de smaak. Ze hebben namelijk niet alleen sweakers maar ook hele stoere en hippe zwembroeken en badpakjes.

Onze peuter schitterde in haar spiksplinternieuwe bikini. Een rode bikini versiert met een gele plooiende stof en een 3D bloemetje. Het bleek een schot in de roos want ineens is geel haar lievelingskleur. Natuurlijk vindt ze de ‘glow in the dark Ockyz octopus’ ook helemaal top. Zo schattig!

Nooit meer zonder Ockyz

ockyz

De enige vijf minuten dat Amelie geen sweakers droeg, ging ze binnen vijf minuten onderuit. Dikke tranen en binnen ‘no time‘ had ze haar sokken weer aan. De zwemkleding van ons meisje bestaat tegenwoordig uit meer dan alleen een zwempak. Gelukkig droogt het allemaal lekker snel want er moet dagelijks gezwommen worden deze week. Bij ons behoort uitglijden tot de verleden tijd. Super relaxt voor ons en nog meer plezier voor de kids.

Online commercial

Winactie

Zie jij je kleine jongen of meid ook wel rond het zwembad stappen op deze hippe sweakers? Dan hebben we goed nieuws. We mogen een lezer blij maken met een gratis paar sweakers. Doe snel mee! Like Ockyz op Facebook en volg @ockyz op instagram. En we horen uiteraard graag met wie jij het liefst het zwembad in zou willen duiken? Wie weet zitten jullie binnenkort extra relaxt bij het zwembad.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube  Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief