Delen vinden we super lief

Oh Baby de Film premièreOh Baby de Film premièreDe film Oh Baby is maandag 30 november in première gegaan en de film belooft veel goeds. Oh Baby is een romantische, tragi-komedie waar we in de wereld stappen vol humor, leven, dood, baby’s en veel hilariteit. Het is een film waar al sinds dit voorjaar rijkhalzend naar is uitgekeken. De sterrencast was chique gekleed in Black Tie dat via een livestream op hun Facebook kanaal te volgen was.(en ook terug te zien is…) Of check de social media posts onder #Ohbabydefilm dan ben je er ook een beetje bij.

Het verhaal van Oh Baby

Oh Baby de Film première

De film vertelt het verhaal van Ruben (Gijs Naber) die zijn leven niet al te serieus neemt. Laat staan de liefde, dat al helemaal niet. Hij leeft er op los als liedjesschrijver en plukt de dag. Zijn leven staat plotseling op zijn kop, als hij na de onverwachte dood de vader blijkt te zijn van haar zoontje Oscar Oh Baby de Film première(8 mnd). Hij laat zijn koelbloedig persoon zoals we hem kennen in Penoza achter zich en laat de softe kant van zichzelf zien..

Practice makes perfect

Als een goede ‘vader’ betaamt, neemt hij de zorg op zich, zonder enige voorbereiding. Dit zorgt voor hilarische momenten, waar ik me als moeder heel goed in kan vinden. Alsof dat nog niet ingewikkeld genoeg is, besluit zijn losbollige, nieuwe schoonzus Lucy (Hanna van Vliet) dat ook zij voor haar neefje wil zorgen. Zijn ‘schoonzusje’ is een vrijgevochten wereldreizigster die de moederrol we heel serieus opeist en zich echt overal mee bemoeit. Ze hebben geen kaas gegeten van het ouderschap en weten eigenlijk ook niets over elkaar. Maar al doende leert men en des te meer hun leven zal gaan veranderen. Een verhaallijn dat mij van het begin tot eind heeft weten te boeien. Vooral de schattige scenes met de klein baby’s zijn aandoenlijk. Oh Baby film

Herkenning

Ik zal de laatste zijn die niet durft toe te geven dat mijn wereld op zijn kop heeft gestaan na de komst van mijn kinderen. Ik herkende mezelf in veel leuke scenes waarin Ruben (Gijs Naber) werd overwhelmed door het baby gebeuren. De film heeft mij diep weten te raken door de combinatie van humor, gekkigheid, verlies en het thema baby. Als hij de fles geeft, verplaatst ik me weer in die mooie, intieme momenten die je met je kindje hebt. Hij deed het in het begin heel onhandig, maar hier kwam steeds meer zekerheid en ervarenheid in. Prachtig om te zien en heel mooi weergegeven. Thomas Acda mag trots op zichzelf zijn met dit bioscoopdebuut als regisseur. De liedjes en muziek vond ik het helemaal afmaken. Het geeft een grappige draai aan de film.

Oh Baby de Film première Oh Baby de film premiere tuschinski

Video trailer

Een kijkje achter de schermen bij de rode loper première in theater Tuschinski, waar we heel veel Bn’ers hebben gespot. Kijk je mee?

En om alvast in de stemming te komen hierbij de officiële trailer.

De cast & Crew Oh Baby

Oh Baby film

Oh Baby de Film premièreNaast Gijs en Hanna hebben ook Liz Snoijink, Renée Fokker, Eric van Sauers, Kasper van Kooten, Sanne Vogel, Tanja Jess & Tina de Bruin een leuke ol in de film. Oh Baby is geregisseerd door Thomas Acda, die hiermee voor het eerst in de rol van regisseur kruipt. Thomas Acda is ook wel bekend van het duo Acda & De Munnik samen met Paul de Munnik. Thomas verscheen al eerder op het witte doek in films als LekAll Stars en Alles is liefde en series als Penoza en Jeuk. Oh Baby is de nieuwe romantische komedie van dezelfde producent als Hartenstraat (zie trailer hieronder). De film wordt in het najaar 2017 door distributeur Entertainment One Benelux uitgebracht.

Muziek

Oh Baby film

Thomas Acda heeft voor deze film vijf nieuwe liedjes geschreven die hij heeft gemaakt met zijn vaste muzikale partner David Middelhoff. De liedjes worden gezongen door hoofdrolspelers Gijs Naber en Hanna van Vliet.  Ze zijn van nature geen zangers waardoor ik hier extra nieuwsgierig naar was, maar Oh boy, “they nailed it”. Aan het einde van de film hoor je het nummer in een gezellige setting zoals we gewend zijn van de Nederlandse film. Oh Baby betekend gegarandeerd 96 minuten fun en werd ook met een groot applaus ontvangen. De film is wordt geproduceerd door 2CFilm en is vanaf 9 november in de bioscopen te zien. Dit belooft veel goeds. Ben je ook neiwsgierig geworden en wil je ook graag A.s zaterdagochtend in Amsterdam Arena om 10:00 naar de voorpremière van Oh Baby de film ? Grijp dan nu je kans!

De film zelf zien?

Difrax is de officiële partner van Oh Baby de film en organiseert a.s zaterdag ochtend 4 november om 10:00 een voorpremière in Pathé Arena in Amsterdam. Het enige dat je hoeft te doen is een aankoopbon t.w.v €10,- te uploaden op de aanmeldingspagina van Difrax_Nederland. Na het invullen van het formulier ontvang je GRATIS 2 bioscoop kaartjes voor de voorpremière van Oh Baby.

Let op! OP=OP Dus wees er snel bij!
Een bonnetje is voldoende, dus snel naar een van de volgende verkooppunten. (*NB aan pin transactie printscreen voldoet ook) Prénatal wehkamp.nl bol.com Kruidvat NL Etos Albert Heijn Babypark Baby Dump, HEMA , of de vele babyspeciaalzaken. Ik ga in ieder geval mij heel snel aanmelden! Tot a.s zaterdag, zien we je dan in Pathé?

Meer weten over de film & Crew? Volgt Oh Baby op Facebook of op instagram

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

Trailer Hartenstraat

 

 

 


Delen vinden we super lief