Delen vinden we super lief

Vier de liefde en plan een bezoek aan ONE de Musical! In het Valentijnsweekend (11 feb) zullen de deuren worden geopend van het voormalige Broadway theater in Studio’s Aalsmeer waarna het grote publiek betoverd zal worden door waanzinnige muziek, fantastische songs, en geweldige choreografie. ONE de Musical is de nieuwe musficalsensatie dat hoge ogen zal scoren bij musicalfans.

One is een innovatieve musical dat zeer meeslepend en indrukwekkend is neergezet. Intense ballads, indrukwekkende orkestraties en uptempo nummers wisselen elkaar voortdurend af.

In het hartstochtelijke verhaal spelen liefde en spektakel de hoofdrol dat gaat over de eeuwige liefde tussen Amon, een stoere piramide-arbeider en de mooie Mira, een rebelse prinses die tegen alle regels in gaat en haar eigen hart volgt.

Adembenemende sfeer

Studio’s Aalsmeer is speciaal voor ONE de Musical omgebouwd tot het eerste LED-Box Theater ter wereld en zorgt voor een adembenemende sfeer waarin het publiek wordt meegezogen. ONE de Musical is tot 26 juni te zien in Nederland dus boek zeker snel de beste plekken in het theater.

Volledige theaterervaring

Door de geavanceerde techniek met maar liefst 450m2 aan state-of-the-art bewegende LED-panelen, biedt ONE de Musical entertainment voor de hele familie. Daarnaast is ONE de Musical een feest voor de zintuigen met een totaal vernieuwde podium vol bewegende onderdelen en sensationele stunts, verzorgd door professionele free-runners. Dit is tof voor jong (8+) en oud, man én vrouw, oftewel ons volgende familie uitje!

Love is in the air

ONE vertelt het hartstochtelijke verhaal van Amon, een stoere arbeider aan de piramide en prinses Mira, een rebelse prinses die tegen alle regels in gaat en haar eigen hart volgt. ONE is het verhaal over een verboden liefde die zich door niets of niemand laat stoppen. Love. Always.

Het eerste LED-Box Theater in de wereld: de met LED-walls gecreëerde, all-around performance laat je musical beleven als nooit tevoren.

Hartstocht, verraad en mysterie

ONE is het verhaal van een volk dat tot het uiterste wordt gedreven en uiteindelijk in opstand komt tegen haar machthebbers. Daarnaast is ONE het verhaal van de meedogenloze vizier Hemioenoe die zich verliest in zijn honger naar macht en maar een manier ziet om zijn doel te bereiken. Hij zal moeten trouwen met de dochter van Koning Cheops: prinses Mira.

Cheops is verantwoordelijk voor de Grote Piramide en hij stelt alles op alles om zijn opdracht, zijn droom te kunnen verwezenlijken en daar uiteindelijk de hoogst mogelijke prijs voor betaalt, die een God op aarde kan betalen…

Cast en crew

De hoofdrollen in ONE de Musical worden vertolkt door Soy Kroon en Nienke Latten. Soy Kroon is bekend van onder andere Goede Tijden Slechte Tijden, Goodbye Norma Jeane en Mamma Mia! Nienke Latten was eerder te zien in De Gelaarsde Kat en Aladdin. Andere belangrijke rollen worden vertolkt door Jeroen Phaff (Evita, Phantom of the Opera en Les Miserables), Peter Lusse (Chicago, Fien en Rembrandt de Musical).

Regisseur: Bart Doerfler | Choreograaf: Marc Forno | Muziek: Edwin Schimscheimer | Producent en schrijver: Roel Pieters

Arrangementen

Hier worden we dus wel heel blij van en is een leuke uittip om de liefde te vieren op Valentijn. Tickets variëren van €24,- tot €74 en zijn hier te boeken. Om de ervaring compleet te maken biedt ONE de Musical ook dinerarrangementen aan onder leiding van Maison van den Boer. Hier te boeken. We laten je uiteraard weten wat we er van vonden!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief