Delen vinden we super lief

Bij een kinderverjaardag ontkom je niet aan het trakteren. Ik kan dan ook helemaal los in mijn creativiteit. Stond vorig jaar de hele verjaardag in het teken van het thema ‘Sesamstraat’. Dit jaar had hij een eigen wens; Paw Patrol.  Lang leve Pinterest en het grote scala aan websites, waar je helemaal los kunt gaan. De gratis prints zijn volop te vinden. Met een schaar, lijm en een dosis tijd, kom je een heel eind en kun je het low budget houden. Al moet ik zeggen dat de kleuren cartridge wel snel leeg was bij, oeps, sorry hubby…

Trakteer vereisten

Trakteren op de crèche gaat gepaard met gezond, fun en veel ouders doen er een kleinigheidje in. Wij geven standaard de leidsters ook iets lekkers bij de koffie. Zij zijn de harde werkers die het je kindje altijd naar hun zin maken en verdienen vaker een pluim. De ideeën waren er al snel, de uitwerking koste me alleen bergen van tijd, oef, waar was ik aan begonnen. En dan de keuze; trakteer je de kindjes van beide opvangdagen, of alleen van die dag. Het verschil is 14 of 23 kindjes. Ik koos voor het eerste.

Thema Paw Patrol

Elk kind heeft zijn favoriete animatiefilm. De woezel en pip & sesamstraat fase ligt achter hem en nu is het Paw Patrol to the max. Zes heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Puin, Zuma en Skye – die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van ‘Adventure Bay’ te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein! het liedje kan ik nog niet meezingen, maar ik blijf oefenen. (Zie hieronder het themalied)

Traktatie

Bij een feestwinkel hebben we voordelig een helium bus voor 30 ballonnen op de kop getikt. De ballonnen waren bedrukt met honden voet-afdrukken om geheel in stijl te blijven. Aan het gele lint heb ik een Paw-Patrol kleurplaat gehangen. Succes gegarandeerd. Hierbij gaf ik een eigen gevouwen (weet waar je aan begint!!) box die gevuld was met Puppy-corn (zout popcorn) waar een kleinigheidje in verstopt zat. (klein boekje) De print van deze Paw-patrol box zie je hieronder. We hebben deze vastgeniet met een Paw-Patrol embleem waar we zijn naam en leeftijd op vermeldden. Papa heeft de bakfiets gevuld met alle ballonnen en was er bij. Er gaat niets boven een stralend blij kindje.

Wat zijn jullie thema’s geweest en was het makkelijk om hier dingen voor te vinden? Leuk als je linken deelt voor andere mama’s op zoek naar inspiratie.

IMG_1875
IMG_1878
IMG_1883
IMG_1888
5b7b19d691aa5ba0dc79077bf04dbc3d
full33578700_a
paw-patrol-free-printable-kit-066
paw-patrol-free-printable-kit-046
paw-patrol-free-printable-kit-039


paw-patrol-free-printable-kit-007
paw_patrol_birthday31
paw-patrol-free-printable-kit-019
Delen vinden we super lief