Delen vinden we super lief

Pieter konijn de film pathe Pieter Konijn, wie kent dit lieve kleine konijntje niet? Zelf ben ik opgegroeid met de verhalen van Beatrix Potter en keek reikhalzend uit naar de premiere van deze lieve, leuke familiefilm. De film met het bekende konijntje staat ook wel bekend als het energieke, avontuurlijke en toch een beetje ondeugende knaagdier!

Te leuk en superblij dat we bij de premiere mochten zijn. Hier werden uiteraard 3 konijnen outfits voor aangeschaft.

Spontane actie

Yvette nam haar eigen favoriete konijn onder de arm mee en we waren er klaar voor. Helaas was ons oudste konijntje toch te ziekjes, waardoor papa met de de twee jongens konijnen thuis bleef. Maar dat betekende dat we twee kaartjes over hadden en wie zou er last-minute in 5 minuten klaar kunnen staan? Ik belde gelijk de mama van Zoe, Yvette haar vriendinnetje. Gelukkig kreeg ik contact en werd er snel geschakeld om Zoe op te kunnen halen. We vielen met onze neus in de boter bij aankomst, want de Boyband Fource was aan het optreden, Hooray! We konden gelijk swingend van onze Dunkin Donut genieten. Het was nog maar half 11, maar dat drukte de pret niet. Met popcorn, dropjes en croissantjes begon de dag. Pieter konijn de film pathe

Groene loper Pieter konijn

We verzamelden ons in Pathé Arena te Amsterdam waar wij de Nederlandse stemacteurs aan de tand mochten voelen over alle ins & outs over deze leuke film! De lijst met bekende stemacteurs is indrukwekkend. Niemand minder dan Tommie Christiaan, Jan Versteegh & Do verschenen over de “groene”  loper. De presentatie lag in handen van SOSHA DUYSKER En zij niet alleen…. Pieter Konijn

Nederlandse stemacteurs & Bn’ers bij Pieter Konijn de film

Een rits aan BN’ers verscheen op de rode loper. Het is altijd een feestje om hier verslag van te doen en onze ogen uit te kijken. Leukerds als Anne-Marie Jung, Sheling Kamkes, Marly van der Velden, Ruud de Wild en Howard Komproe liepen er rond. Ook Nienke Plas, Laura Ponticorvo en Lente Voorhoeve verschenen op de groene loper. En uiteraard de stemmencast niet te vergeten.

Meekijken


Pieter konijn de film pathe

Stemmencast Pieter konijn

Tommie Christiaan verzorgt de stem van hoofdpersonage Pieter Konijn. Joey Schalker spreekt de stem in van de boerderij-eigenaar en niemand minder dan Thomas Verhoef (Mr. McGregor) en Do zijn te horen als de vriendelijke buurvrouw Bea. Ze slepen je mee in het aandoenlijke en grappige verhaal. Uiteraard heb ik Do persoonlijk gecomplimenteerd voor het inspreken van de film. “het was zo leuk om te doen” vertelde ze me blij en vrolijk omringd met kindjes.

Net écht!

Voor jong en oud is dit een leuke film. De karakters zijn net échte konijnen. Ik ben zowaar er serieus over na aan het denken of de kinderen een konijntje niet leuk zouden vinden. Shelley, Amy en Lisa Vol (OG3NE) nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. Benjamin, de neef van Pieter, wordt verzorgd door Jan Versteegh. Cystine Carreon is te horen als afdelingsmanager en Roué Verveer als Jan Willem de Haan. Dit is overigens een zeer amusantelijke rol, chapeau!

Feest van herkenning bij Pieter konijn de premiere

Het is altijd fijn om de namen achter de stemmen te kennen bij het kijken van de film. Anders kun je heel lang zitten te wikken en wegen wie het toch is. Hierdoor beleef je alle avonturen van Pieter veel realistischer en ren je echt met het hoofdkarakter mee. De muziek in de film maakt het een muzikaal feestje. Ze hebben het heel goed uitgekozen.

Pieter KonijnHet verhaal Pieter konijn

PIETER KONIJN is de verfilming van Beatrix Potters’ tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. Deze avontuurlijke Konijn is geliefd bij vele generaties lezers, waaronder wijzelf. Hij vertolkt nu de hoofdrol in de eigentijdse en stoere, live-action animatiefilm voor de hele familie. Het verhaal is leuk en grappig ingestoken.

Pieter Konijn

Pieter en meneer Verhoef hebben een strijd om de moestuin dat ontzettend uit de hand loopt. Extra leuk dat we thuis nu druk in de weer zijn met de moestuintjes en dus voor de kinderen een grappige link. Ze proberen allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea die dol is op dieren. Meneer Verhoef heeft juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten. Ze hebben het heel origineel ingestoken, maar ik verklap uiteraard niets. Pieter Konijn‘IK HEB DE WERELD’ VAN BOYBAND FOURCE Hieronder kun je de nieuwe videoclip van ‘Ik Heb de Wereld’ zien van de populaire boyband FOURCE. De videoclip is binnen vier dagen al 100.000 keer bekeken en staat op nr. 1 in de Kids Top 20. De kids hebben het nummer helemaal goedgekeurd en dansen door de kamer. Het is de eerste single van de jongens na hun overwinning bij het Junior Songfestival, eind vorig jaar. Het nummer is speciaal gemaakt voor de live-action/animatiefilm PIETER KONIJN

Populair

De boyband FOURCE is enorm populair bij jongens en meisen en bestaat uit Max (15), Jannes (14), Ian (13) en Niels (12). De vier hebben individueel auditie gedaan voor het Junior Songfestival en sinds de dag dat ze een boyband vormen zijn de jongens dikke vrienden. Tijdens de finale van het Junior Eurovisie Songfestival 2017 behaalde Fource in Georgië de vierde plek met hun nummer ‘Love Me’. De boyband is erg populair bij zowel meisjes als jongens in Nederland. De videoclip van ‘Love Me’ is inmiddels al meer dan drie miljoen keer bekeken op YouTube. FOURCE won onlangs de Zapp Award in de categorie ‘Beste Artiest’ en het viertal maakt ook kans op een VEED Award in de categorie ‘Beste Instagrammer’.

Originele versie Peter rabbit

In de originele versie van de film “Peter Rabbit” hebben de volgende acteurs de stemmen ingesproken: Domhnall Gleeson (Star Wars: The Last Jedi) Mr. McGregor (meneer Verhoef) en Rose Byrne als Bea (Annie). James Corden (The Late Late ShowInto the Woods) heeft de stem ingesproken van Peter Rabbit. De stemmen van Flopsy, Mopsy en Cottontail worden ingesproken door Margot Robbie (I, Tonya) Elizabeth Debicki (The Guardians of the Galaxy: Vol. 2The Night Manager) & Daisy Ridley (Star Wars: The Last Jedi). Vanaf 23 maart draait de film Pieterdekonijn in voorpremière. Wil je niets missen over deze film volgt ze dan op Facebook Om alvast in de stemming te komen hierbij de te leuke trailer:

Winactie

Wij vinden de film het in ieder geval een absolute aanrader. En al zeggen ze 6+ als leeftijd, met de meiden van 4 was het ook een goede match. Een lieve leuke film, wij zijn fan! Tijdens de premiere kregen we een super goed gevulde goodybag waarvan we 2 gaan weggeven.

Gaan jullie ook snel naar de film en willen jullie dit graag winnen? Kijk dan snel op onze Facebook pagina en doe mee! Een like en reactie onder de post, of deze blog  is voldoende! Ook kun je iemand taggen dan geven we de 2 goodiebags aan 1 winnaar weg. De goodluck fairy bepaald 😀  De winnaar maken we aanstaande zondag 1 april  bekend, met pasen, hoe toepasselijk 😀

Met de twee leukste kleine konijntjes naar de première van Pieter Konijn @pathe Energiek, avontuurlijk & een beetje ondeugend is de bekende konijn in de Pieter Konijn Film Ben jij ook opgegroeid met de verhalen van World of Beatrix Potter?! Zo cute Met een toffe Nederlandse stemmencast ; @tommiechris , @og3ne , DO & @janversteegh_ #pieterkonijndefilm #universal #pieterkonijn #peterrabbit #ikhebdewereld #fource #beatrixpotter #film #bioscoop #goodfriendsforlife #bunnylove #universal #rabbitsworldwide #premiere #instabunny #bunstagram #wehavethefource #boyband #pieterrabbit #rabbitlife #rabbitsofinstagram #uitgenodigd #janversteegh #childhoodunplugged #kinderfilm #🐇

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief