Delen vinden we super lief

poopsie MGAWe hebben grappig speelgoed ontdekt waarmee je iedereen een poepje kunt laten ruiken! MGA laat een frisse wind door je speelkamer waaien met het gloednieuwe Poopsie Slime speelgoed. Het is een knotsgekke en grappige, nieuwe speelgoedlijn waar een geurtje aan zit…. Dit gaat ongetwijfeld de harten van vele kinderen veroveren! We dompelen ons onder in de wondere, geurende wereld van Poopsie. Unicorns zorgen deze keer voor hilariteit. En extra tof, we mogen er eentje weggeven!

Unicorn magic

Unicorns zijn de bekende prachtige, mythische paarden met een magische hoorn op hun hoofd. Wie is er nu niet dol op? En wist je dat ze regenboog poepies achterlaten? De nieuwste toevoeging aan het assortiment van MGA laat je je eigen slijmerige, glitterende Unicorndrolletjes fabriceren. Kids zijn er echt d(r)ol op! Plezier gegarandeerd voor jong en oud. Zelfs Kim Kardashian liet op haar instagram pagina weten dat ze fan is!

Poopsie Surprise Unicorn

Je kunt zelf creatief omgaan met wat je Unicornvriendinnetje achterlaat in haar potje. En als ze haar flesje heeft gekregen en op haar potje gaat, maakt ze verrassende, verzamelbare Unicorndrolletjes. De creativiteit kun je de vrije loop laten. Grappig speelgoed dat vele harten gaat vervoeren. Want zowel slijm als eenhoorns zijn reuze populair bij kinderen!

poospsie MGA

Met meer dan 20 magische verrassingen bij elke Surprise Unicorn kun je uren blijven spelen. Er zijn in totaal vier magische Unicorns te verzamelen! Ontdek jij ‘Rainbow Brightstar’, ofOopsie Starlight’? Voeg wat Unicorn magie & sprankels toe aan elke sanitaire stop en je creëert keer op keer een unieke slijmcombinatie!

Inhoud:

• Poopsie Surprise Unicorn bevat 1 Surprise Unicorn (Rainbow Brightstar of Oopsie Starlight)
• 4 Magische Unicornpakketten, 4 Unicorn-voerpakketten (slijmpoeder), 1 Sprankelend Unicornpakket
• 1 Potje met glitters
• Een Unicornshirt en –slabbetje, lepel, haarborstel, schoonmaak- gereedschap en maatbekertje
• Een exclusief flesje en een exclusieve sleutelhanger met drolfiguurtje

Poopsie Slime Surprise Pakket

Als je net even wat meer zou willen, is het Surprise Pakket met wel tien magische verrassingen helemaal te gek! Je kunt je regenbooghoopje telkens weer opnieuw aanpassen met nieuwe geurtjes, kleurtjes en sprankels om unieke slijmcombinaties te maken!

Er zijn in totaal 18 om te verzamelen in de eerste dropping. Je kunt alle extreem zeldzame Unicornsprankel vinden en verzamelen.

Inhoud:

• Er zitten 10 Magische Verrassingen in de Poopsie Slime Surprise
• Unicornvoer (slijmpoeder) & Unicornmagie
• Verzamelbaar flesje & sleutelhanger met drolfiguurtje• Mysterieuze Geur dropper, Eenhoornlepel en verzamelblad

Poopsie Pooey Puitton

We zijn er niet vies van om de handen vuil te maken en zijn dol op de Pooey Puitton tasje. Dat is de optimale super Slime Surprise met méér dan 35 magische verrassingen!

Hiermee creëer je magische, geurende Unicornhoopjes in alle kleuren van de regenboog! Afgekruid met wat Unicornmagie, glitters & crunch! Als je moet gaan, kan je je unicorncreatie bewaren in het luchtdichte potje om je Unicornhoopje dagvers te houden!

Inhoud:

• 1 Pooey Puitton Tasje
• 12 Unicorn-voerpakketten (slijmpoeder) – Voeg water toe om een regenbooghoopje te maken.
• 6 Magische Unicornpakketten, 4 Sprankelende Unicornpakketten, 2 Knisperende Unicornpakketten, 4 Mysterieuze geurtjes & 1 lepel
• 1 exclusief flesje & 1 exclusieve sleutelhanger met drolfiguurtje
• 1 Instructieboekje & veel opslagruimte om je hoopjes overal mee naartoe te nemenLife of Pie

Je kinderen kunnen iedereen een poepje laten ruiken met deze gloednieuwe speelgoedlijn. Zeker weten dat dit boven aan het verlanglijstje staat van de kinderen. Ontzettend leuk speelgoed van MGA.

Winactie

We hebben een fantastisch pakket met de “Poopsie Slime Surprise” samen met een taart waar je ‘U’ tegen zegt. De lancering van dit magische speelgoed is fantastisch en het liefste had mijn dochter de doos zelf ontdekt. Toch maken we er een van onze lezers heel graag blij mee. Wij delen immers heel graag onze vondsten met jullie!

Meedoen is eenvoudig! Laat ons weten wie je dit fantastische speelgoed t.w.v 59,95 gunt en wij verloten de Poopsie Slime Surprise onder alle reacties. Dit kan zowel onder deze blog, of onder de winactie op onze Facebook pagina! Aanstaande zondag maken we de winnaar bekend!

Delen vinden we uiteraard heel tof en de pagina van Olivette like je natuurlijk allang 😀

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

poopsie MGA


Delen vinden we super lief