Delen vinden we super lief

Rikkie de ooievaarDit weekend stond in het teken van een heel leuk uitje. We gaan namelijk naar Apeldoorn naar de julianatoren waar de film Rikkie de ooievaar een speciale vertoning heeft. Daar keken we enorm naar uit, want de film zit vol leuke vogels, grappen en prachtige beelden. Je kunt hem nu ook zelf gaan bekijken in de bioscoop, waaronder het Pathé en Kinepolis. En extra leuk we geven 2 bioscoop bonnen weg!

Rikkie de ooievaar

Het verhaal gaat over Rikkie de ooievaar, uhhhmmm eigenlijk een mus. Hij is van jongs af aan opgevoed door ooievaars nadat ze hem in een mussen nest hadden gevonden. Daardoor is het niet zo gek dat hij zelf ook denkt dat hij er eentje is. de waarheid kan niet uitblijven en kort daarna begint zijn familie zonder hem aan de trektocht naar Afrika. Eigenwijs als Rikkie is, reist hij de anderen achterna. Vooral om te bewijzen dat hij toch echt een ooievaar is. Een lief verhaal over accepteren, familie en vriendschap.Rikkie de Ooievaar

rikkie de ooievaar

Vogel paradijs

Voor onze vogelfan Olivier een fantastische film dat doorspekt is met alles vogelsoorten die je je maar kunt indenken. Onderweg sluit Rikkie vriendschap met Olga, een groter dan normaal dwerguiltje, en Kiki, een vrolijke parkiet met hoogtevrees. Samen reizen de drie verder naar het zuiden.

rikkie de ooievaar

Vriendschap

Het belooft een spannende tocht te worden. Ze krijgen te maken met boze vleermuizen, maffiakraaien, elektronische postduiven en een dodelijke honingdas. Er zitten volwassen grappen in die het voor zowel jong en oud amusantelijk maakt.

We volgen Rikkie op de voet (nouja vliegend) en vragen ons af wanneer hij eindelijk zal inzien dat hij geen piepklein ooievaartje is maar een machtige mus. De stemmencast geeft de film extra cachet. Georgina Verbaan, Patrick Martens en Matheu Hinzen zijn in de huid gekropen van de karakters. De film is geschikt voor alle leeftijden al merkte ik wel dat de allerjongsten soms even wegdoken. De film is wel wat lang, maar als je genoeg lekkers meeneemt is het zeker te doen. Mijn kindjes hebben de hele film aandachtig gekeken en ik zag her en der een zeer grote grijns op het gezicht van de kindjes.

Rikkie de Ooievaar

Het moraal

Het is een lieve, leuke en ook aandoenlijke film. Ik vroeg aan mijn schoonzusje wat zij als moraal zag. “Uhm, dat je hoe dan ook, groot of klein in afrika kunt komen” Haha, inderdaad. Ook vriendschap en acceptatie is een team. En buiten vroeg ik het aan de meiden van Just 4 kids. “Accepteren wie je bent”, zei ze gelijk en ja dat vind ik zeker een mooie!

Trailer

Om alvast een beetje in de stemming gekomen kijk gerust mee met onze avonturen

En wat dacht je van de officiële trailer? En lees nog even verder, want we geven 2 bioscooptickets weg, hoe leuk is dat!

Kinderpretpark Julianatoren 

Na de screening konden we genieten van het pretpark. Op goede vrijdag was het Julianatoren kinderpretpark weer geopend. We kunnen dus weer een seizoen lang genieten van alle attracties, nieuwe shows en grote evenementen. We schreven er eerder blogs over en vinden het keer op keer een feestje om hier te mogen zijn. En voor de vele fans het allerbelangrijkste; meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin, Jul & Julia zijn weer in levende lijven te ontmoeten, hooray.

Lees ook: Hooraay we gaan naar de sprookjesweken in Kinderpretpark Julianatoren 

Nieuwe parkshow

Meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin, Jul & Julia stralen weer in in een nieuwe parkshow “De Kroon van de Baron”. Het is een spannende, interactieve show waarin het verhaal draait om de verdwenen kroon. De vraag is of de boeven hierachter zitten? een verhaal dat onze kinderen helemaal aanspreekt. Vooral omdat het gespeeld wordt door de favoriete karakters van onze kleintjes. Er wordt uiteraard weer veel gedanst, gesprongen en gezongen.

Evenementen in de julianatoren

Het seizoen van de Julianatoren staat weer boordevol evenementen zoals de Superleuke Lenteweken, de Jul & Julia Zomerweken met Zomeravonden. Maar dat dit alleen. Ook worden er verjaardagen gevierd van alle vier de karakters, Woezel & Pip komen op visite en Pipo de Clown, Fien & Teun en Thomas de Stoomlocomotief komen langs.Rikkie de ooievaar julianatoren

Uiteraard zijn we weer van de partij tijdens Halloween en gaan we weer volop griezelen. En tijdens het Mega Sint Spektakel zitten we weer vooraan. Al deze evenementen zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. We zien hier vaak te vinden aangezien mijn schoonmoeder en schoonzusje in Apeldoorn wonen. Niets leuker om het te combineren met een dagje samen uit.

Lees ook:Halloween maken we dit jaar super griezelig met outfits & versieringen

Winactie

Wat was het een leuke dag en wat was het een leuke film! De film “Rikkie de ooievaar” draait momenteel in de bioscopen. En aangezien we zo enthousiast zijn over deze film, geven wij 2 bioscoopbonnen weg! Hoe tof is dat. Meedoen is simpel. Tag diegenen met wie je naar deze film zou willen en 7 april maken we winnaar bekend onder facebookpost bekend.

Heel veel succes! De winnaar krijgt persoonlijk bericht en bij akkoord wordt het publiekelijk gedeeld.

 

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

 

 


Delen vinden we super lief